Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz vizslakutya #21201 üzenetére
Nekem mondjuk ez az ikonpack jött be leginkább. A MIUI-launchereket nem szeretem, mert csinál 72 desktopot és kipakolja rá mind a 120 appot. Ennél jobban szeretem a megszokott Holo launchert a már belőtt foldereimmel. Nem MIUI romon egyébként az Ice10 témát szeretem leginkább.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Pogika
aktív tag
válasz vizslakutya #21194 üzenetére
Én még nem találtam olyan call recorder app-ot ami működött volna normálisan, igaz még ice armor III alatt próbálgattam és azóta nem, melyiket használod?
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21201 üzenetére
Én is szeretem a miui kinézetet és én még felszoktam rakni a MIUI v5 CM 10.2 Theme még jobban nézki a Jelly bean.
Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
angelius
aktív tag
Ma fellett töltve a Jenkins Nightly 4.2.2 legújabb változata
-
vizslakutya
senior tag
válasz angelius #21204 üzenetére
Hű,ez tényleg jól néz ki,pont jókor jöttél,mert már épp meg akartam venni a MIUI 5 HD témát,így az nem kell jön le ez.
Azt hittem már a 4.2-nek egy stable változata jön ki,nem tudom mi lehet a változás az előtte levőhöz képest
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Dexter68
addikt
válasz vizslakutya #21207 üzenetére
Nem szokott
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21206 üzenetére
Hát egyenlőre én nem rakom fel majd még várok mert elvileg 7 naponta frissitik.
Na arra is rá jöttem hogy a Jenkins 4.3 -nál amit gappsot kiadtak nincs rajta google play ez azért van mert a google play állandóan leáll, gondolom majd valamikor menni fog normálisan az is. De minden google szolgáltatás müködik ettöl függetlenül így lehet majd felrakom mégegyszer mert sokkal gyorsabban reagál mindenre és gyors is.Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21213 üzenetére
A Jenkins csupasz rom így ebben nem lehet ilyet beállitani.
-
Adamis
őstag
válasz vizslakutya #21213 üzenetére
Neked erre Paranoid kell!
-
angelius
aktív tag
Van egy Jenkins Kísérleti 4.2.2 es rom.
-
Adamis
őstag
Kérdezem tisztelettel: van olyan elvetemült, aki próbálta már a szeptember 28.-i 4.3-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
angelius
aktív tag
válasz Adamis #21220 üzenetére
Ok Köszike. Találtam egy olyan vissza állitást hogy a memoria kártyára kell rakni egy image file-t kikapcsolni a mobilt kivenni a kártyát. Utána bekapcsolni megkeresni a rendszer frissitést és rá kattintani a teló újra indul és felrakja a gyári recoverit. Szerintem ez a legegyszerübb módszer.
-
Dexter68
addikt
Én most laudrup9 romjait nézegetem... alapból elég randák, de ezen lehet segíten a themechooserrel.
Sajnos nem kezelik az int2ext-et, úgyhogy link2sd-van, de valaki szereti.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
vizslakutya
senior tag
Ha egyszer valakinek összeáll 1 jól müködő 4.3-as, az tegye meg azt a szívességet,hogy állítsa össze a hozzá passzoló gappsot + gyorsítót + linkelőt és dobja fel valamelyik tárhelyre.
Thanks előre is.(na meg a tapasztalatokat is ossza meg velünk)
-
Dexter68
addikt
Na, tartósteszt alatt a MokeeOS Evolution | V1.0 |CM7.2|. Fly on moddal, INT2EXT-tel használom, naggyon gyors, egyelőre hibátlan. A rémisztő és zavaros screenshotok ellenére érdemes volt kipróbálni, van benne használható theme is.
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21224 üzenetére
Ezzel a file-al tpzt-ztem Fel kell rakni Az image mappát a memoria kártyára, kikapcsolni majd a Menü(középsö) Hangerő+ és a bekapcsoló gombot kell megnyomni. Egy másodperc és már meg van az új kiosztás. Lehet telepíteni a Jenkins 4.3 as romot gappsot és a Int2ext-et Müködik normálisan és van Market is. És én még a Pure perfomencet raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21227 üzenetére
Én ezt az Int2extet használom. A Gapps pedig ezt használom. És 4.3 as rombol pedig ezt raktam fel ami jól szuperál.
-
vizslakutya
senior tag
válasz vizslakutya #21229 üzenetére
Nem tudott szinkronizálni a fiókkal.
Kuka.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21229 üzenetére
Én is le szedtem mert nálam meg a googleplay állt le mindig. A ROM PAC-MAN S4 romot raktam fel. És egész jónak nézki kiváncsi leszek milyen lesz.
-
angelius
aktív tag
Egy újabb rom skate miui edicion pikachu v2 2.3.7 ha fel lesz rakva.
-
Adamis
őstag
válasz vizslakutya #21233 üzenetére
Melyik Gapps-ot raktad fel?
-
korcsillio
addikt
üdv.
IA III-tól jobb,stabilabb rom nem létezik?Vagy esetleg valami 4.2-4.3 amiben minden müködik?
Honnan tudom letölteni?[ Szerkesztve ]
-
angelius
aktív tag
Egy Újabb rom MIXED.SKATE with BEATS+xLOUD+DOLBY+BRAVIA Engine a képek alapján egész jól néz ki.
-
Adamis
őstag
válasz vizslakutya #21237 üzenetére
az, amit múltkor linkeltem? a c3c0 féle?
-
vizslakutya
senior tag
-
motorace
tag
Üdv.
Volna egy Skate telefonom!Nem rég került hozzám!
2.3.7 Ice Amor rom van fent!
Problémák: minden második hívás után telefon lefagy csak aksi ki/be után él!És elég halk a hangszoró is lehet csak por?Vagy csere?Tudtok ajánlani valami Stabil tökéletes rom-ot?Persze ha nem gond leírással!
Ja és a wifi-t is gyengének tartom kicsit!Erről nem tudom esetleg tipus hiba vagy rom is közre játszhat!?
motorace felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
angelius
aktív tag
Hétfő óta tesztelem a ROM PAC-MAN Jenkins 4.2.2 es romot. És azt kell hogy mondjam meg vagyok vele elégedve. Van benne magyar nyelv ez Tiri romjainál azért nagy szám . A menü normális nem szerettem a pacman romoknak a menüjét. Így most olyan mintha Rootboxot használnék. Gyors megbízható és az akksi kezelés is jó. Van benne Int2ext ehhez raktam fel még Fly on modot és CrossBreeder-t és úgy hasit mint az álom. A bluetooth is müxik.
Ma ismért raktak fel egy Újabb Jenkins 4.2.2 es romot ami ahogy látom 5mb-at kevesebb lett.
És Tiri is alkotott még egy újabb romot Miui v5 4.1.2 JB. Kirpóbálnám de annyira jó egyenlőre a Pacman romja nem szívesen válnék meg még tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz angelius #21242 üzenetére
Tegnap óta én is ezzel játszom, úgy néz ki, hogy nekem is bejön. (Az első vizsgafeladatot teljesítette: tudok rajta Monty Pythont nézni - ez majdnem olyan fontos követelmény, mint, hogy lehessen telefonálni vele )
-
DessertFox
aktív tag
válasz vizslakutya #21244 üzenetére
Ez már döfi
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21244 üzenetére
Jól néz ki tényleg.
Nem értem miért kellen várni a pacman romnál 4 percet nálam pillanatok alatt kész volt a rendszer.
-
vizslakutya
senior tag
válasz angelius #21246 üzenetére
Az Importante rész alatt ír valami ilyesmit.
Mindegy már jön le lesz egy próba.A fly on mod és a cross mindegy milyen sorrendben megy fel?A 4.2-ben lehet valami energia gazdálkodó rész amiről nem tudok?
Miért van az,hogy elkezdek telefonálni teljes fényerőn és mire befejezem már alig látom hol kinyomni a beszélgetést? (akksi rendben feltöltve)Nem volt vészes az ár sem 1 darab ezredes,tökéletes munkát végzett a srác.A legjobb ebben,hogy nyom nélkül le lehet venni,ha esetleg vissza kell adni a készüléket cserére.
(végre elfelejthetem a vastag szilikon tokot)[ Szerkesztve ]
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21247 üzenetére
Én a rom után a fly on modot utána meg a CrossBreeder-t raktam fel. Van benne automata fényerő szabályzás. Nekem gond nélkül fel ment a rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest