Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Felhívott egy T-s csaj, és ő már keddi kiszállításról beszélt...
-
Laczko25
csendes tag
Üdv!
Most érkezett a Skate webshop-ból. :-)
Gyárilag:
Android: 2.3.5
Kernel: 2.6.35.7-perf+ zte-kernel@Zdroid-SMT
Túlgörgetésnél: sárga sáv jelenik meg alul vagy felül.
Rendelkezésre álló hely: 140 Mb (SD még nincs benne)
Kijelző: Blade-hez képest szürkésebb a fekete
Sokkal kontrasztosabb a régi Blade.(ez picit fakó) Igen azért picit pixelesebb de azért szép.Pixelhiba nincs.
Hátlap: zongoralakk
ZTE felirat: csak a hátlapon van
Gombok: ici-picit lötyögösnek hat de jónak mondanám
MéretAGY :-)Majd még írok!
-
-
rizso
addikt
válasz #40993792 #1959 üzenetére
Pár napja 30 perces eltiltást kaptam (egy kedves fórumtag túlbuzgósága miatt), mert az egyik telefon topikjába beírtam (és linkeltem), hogy ha valaki akarja az adott telefont az enyémre cserélni, keressen meg nyugodtan...
Kb. mintha valaki ide beírná, hogy akar-e valaki egy Skate-et cserélni egy másik telefonra.Mindegy, szerintem ez egy elég jó hangulatú topik, itt nem lesz ilyen gond Meg nem csak jó hangulatú, de igencsak elkezdett pörögni is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kelzsoca
félisten
Szakmai topicban tilos a hirdetés, vagy az arra utaló magatartás, ha ezt egy moderátor meglátja jobb esetben töröl, ha éppen olyan kedve van meg kiosztja a ban-t.
Persze előfordul olyan is, hogy valaki vamzerkodik a topicban, és fut a modkerbe, tehát ezekre azért figyeljetek
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz #40993792 #1965 üzenetére
Szerintem fölösleges, hisz mondhatni segítség volt néhány embernek
kelzsoca: nyilván. Csak ha valaki ide beír, hogy "nem cserélné velem valaki a Skate-jét egy hasonló kaliberű telóra", akkor szerintem innen senki sem rohan moderátorokhoz sírni. Mindegy, az illetve állandóan modkerbe írogat, hajtja a kinevezés...Az megint más, hogy pl. valaki beír ide egy "van egy eladó Motorola Defy-m, keressetek meg" szöveget, az nyilván nem tartozik ide.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
Frozzy
őstag
Valaki tudna adni egy működő zte-skate drivert win7 x64 alá léécci! Sürgős lenne!
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz kelzsoca #1977 üzenetére
nem szedi le. recovery telepítéshez kéne amikor a te recovery daemonod elindul akkor waiting for device és az eszközkezelőben van egy sárga felkijáltójeles "Android" nevű eszköz tehát kell neki valami mert nem csinál semmit.
-
Frozzy
őstag
-
-
vrsptr
aktív tag
A jelenlegi rom-ról mentést hogyan is tudok készíteni custom recovery-ból? És ezzel a mentéssel minden telepített (belakott) progi is megmarad, szóval ugyanilyen lesz mint most, ha visszatenném? Beállítások, programok...minden? Progik link2sdvel vannak sd-re áthelyezve, de ha új rom-ot tennék fel formáznám az sd-m.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Indiant
addikt
válasz #40993792 #1975 üzenetére
Menüből, de nekem nem írt ki semmit.
Font kérdés:
Feltettem a Sony fontot, túl kicsi. A Spare parts-al lehet finom nagyítani, de az ennek kevés.
Viszont a Font size for root ha újraindítja a telót, akkor a méretet radikálisan növeli, de a custom fontnak nyoma vész. Javaslat?(#1986) vrsptr: a cwm 4.0.4.14 nandroid mentését tesztelte valaki? Mert nekem a visszarakás után hülyéskedett a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz kelzsoca #1985 üzenetére
megcsináltam a telóról telepítettem az eredeti drivereket amit felajánlott mégsem működik :/ mert amikor bejön, hogy waiting for a device telepítene egy drivert és arra azt írja, hogy nem sikerült.
-
kelzsoca
félisten
Mert annak semmi köze a fastboot driverhez, azt nem találja az a szerencsétlen...
(#1990) rizso
Használjatok handcent sms-t, vagy asszem a go sms is normálisabban kezeli mint az alap gyári, vagy ne írjon ékezetet.
(#1991) frozzyZTE
Működő net alól nézz már egy online driver keresést, nekem mindenféle trükközés nélkül azonnal letöltötte, és feldobta elsőre.
(#1987) Indiant
Az a Sony font valóban kicsi, de nem hinném hogy lehetne rajta gyárilag növelni..
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Hol lehet beállítani a sms-karakterkészletet/karakterkódolást? Párom akart írni egy sms-t, alig írt eddig, és már a harmadikat kezdte meg...
-
Frozzy
őstag
hát ezt mondom, hogy az kéne.. ezt szeretném ha elmagyaráznád, hogy bírjam működésre.
az online tehát automatikus frissítés internetről nem megy nem talál semmit.. lehet már én csinálok valamit roszul :/
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Tudom, kicsit vicces, de még csak ma tapogattam meg élőben a telefont. Szép nagy (relatíve), bár nekem már nekem már nem számít hatalmasnak; egy kézzel simán kezelhető, hüvelykujjal bárhová el lehet érni (tapasztalataim szerint). A gyári szoftver eléggé tragikus, első dolgom egy launcher telepítése lenne. A hátlap tényleg jól gyűjti az ujjlenyomatokat, ezt el lehet nézni az ár tudtában, bár sosem fogom megérteni, az MWC-s verzió miért nem felelt meg a végleges változatban. Mindenesetre számomra annyira nem nagy fekete pont, nem igazán szoktam bámulni a telefonom hátlapját. Tehát nem rossz telefon, már csak úgy kellene megnéznem, hogy normális ROM és launcher fut rajta, hogy tudjam, mit lehet belőle kihozni (így nem jött le a 800 MHz-es MSM7227T proci kis előnye).
-
Acsifun
aktív tag
Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni.
A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz
Hát egyenlöre ennyi...A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs