Hirdetés
Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz B-L-A-C-K #45453 üzenetére
a kijelződnek semmi baja, csak az üveg tört el ami egybe van építve a kapacitív érzékelővel, lehet találni a neten, jó pár ezer forintocska, és van itt a fórumon aki már cserélte is és jó lett annak ellenére hogy gyakorlatilag kalibrálni kell(ene) összerakás után
megkerestem neked...konkrétan afecto fórumtárs már cserélte a digitizert és jó lett neki...keresd fel pmben...
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
kát érte...
ha találsz olcsón digitizert akkor szerintem cseréltesd kiHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
zszabika
aktív tag
Sajnos elég kényes kijelzője van a Pengének.Elég ha jobban megnyomja az ember a kelleténél és már be is repedt.Én vigyázok rá mint a hímestojásra,remélem a szervízben is vigyáznak,mert fólia nélkül adtam át.Jobbulást kívánok a telcsidnek!
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
kelzsoca
félisten
Mondtam, hogy hamarabb reped/esik szét darabokra a touch panel, mint karcolódna.
(#45459) zszabika
Sajnos elég kényes kijelzője van a Pengének.Elég ha jobban megnyomja az ember a kelleténél és már be is repedt.
Minél jobban vigyázol rá, annál jobban baja esik
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
tudod csak magat az üveget cserélni
ami ugye egyben van az érintés érzékelövel
és ennek köszönhetö hogy jelenleg nem esik szét az üveg
mert ezt tartja egyben az egészetsajna a vadi uj üveg 10e ft körül van..
angliábol lehet elölappal együtt rendelni de az hasznalt és nem mind müködik
ami kinábol jön az vadonat uj de elölapnélkül csak az üveg ...10e ft még az a határ amiért esetleg meg lehet csinaltatni de sokkal többet nem ér ez a telefon
Aktív témák
Hirdetés
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5 Pro teszt
- BestBuy topik
- Napelem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest