Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Estét
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz #40993792 #25165 üzenetére
Hát, só a masina, rendszer sebesség nagyon stabil. Egyedül a kijelzőt nem szeretem, mármint nekem fakó mert túl sokat nyomkodom öcsém advancét. Amúgy teljesen rendben van, 7.8-as frissítést nem tudom fellökni
Jah és lesz egy blade frissítésre 7-edikén , már gen2-es a gép
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz lsebestyen #25172 üzenetére
Foltokban is de láttam hogy valamit bénázol blade-el. Aztsem tudom még hogy honnan van meg minek az neked
Zsolti
ja meg izé ingyé nekem is odaadhatnák.
Megint más: ZTE tania teccetős[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz lsebestyen #25175 üzenetére
Nosztalgia? Örülök hogy nem kell mókolnom gyors amit kell tudja szval have fun. S2 vel miva?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz lsebestyen #25180 üzenetére
Akkor jó telefon
Keep, nem tudom mibajod a 610-essel. Teljesen korrekt ehhez a hw-hoz képest. Erről beszéltem hogy az androidnak néha kevés még a 2 mag is meg a giga ram is hogy ne reccenjen meg vagy instabil legyen a sebesség. Ez meg egy mag és 256 ram és atomstabil, gyors, stb. Oké hogy nem egy olyan tág rendszer mint az android de teljesen korrekt. Ráadás minőségi házban, normális kamera, normális kijelző.
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
-
nggabi
félisten
válasz Keeperv85 #25192 üzenetére
ezzel a lefagyással ne idegeljé... mondtam munkatársamnak h adjuk el az sgst mer ebből már nem lesz szalonna
más:
1:2.:
Tibi atya
Táplis Béla ivócimborámat felkérték egy reklámfotózásra. 80.000 forintot kapott kézhez, amit épp most iszunk el. — itt: Tátika"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest