Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosszus87

senior tag

válasz djnice #13921 üzenetére

Biztos, csak ezek szerint nem minden tévével...lásd hakos1987 Z9S-ről váltott Z9X-re és nem ugyanazt a képet kapja Sony tv-n, én Z9S után Dune-nal szintén nem ugyanazt a képet kapom szintén Sony tv-n. Én azóta egyébként kísérleteztem és rájöttem a Dune-nál melyik funkció okozza a változást, van egy ilyen képbeállítás, hogy "preferált HDMI színmélyég", ez gyárilag maximumon van, ettől jobb a kép, ha ezt átkapcsolom "tartalom szerintire" akkor megint fátyolos, mosott lesz a kép mint anno a Zidoo-nál(ott ilyesmit nem lehetett állítani). És akkor, hogy meggyőzödjek arról melyik lehet a helyes, életemben először bedugtam a HDD-t a tv-be és a Sony gyári belső lejátszójával is szenvedtem kicsit, csak h a képminőséget ellenőrizzem és bizony a belső lejátszó a Dune-t igazolta, ahhoz hasonó képet kaptam, nem a Zidoo féle mosott, virító fényerejű, kiszürkült HDR képet!

[ Szerkesztve ]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés