Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
hát, nem tudom. szerintem a kocsmák mindenhol indokolatlanul drágák. de ha a balatonparton le akarsz ülni egy sörre... egyébként én egyforma távolságra lakom zegtől és keszthelytől is, nekem mindegy. arról nem i beszélve, hogy nálunk van jó kis occsó talponálló, amikor legutóbb jártam ott (hát, ez is volt már vagy 5 éve), adtak hagymás zsíroskenyeret is pár forintért...
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Atlantis
veterán
Nem kizárt, tavaly is volt,. de az ideit még nem láttam kiplakátolva a városban. Meg a tavalyi jó előre meg volt hirdetve, jóval a műsor előtt elvitték a jegyeket.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Gh0sT
addikt
Csajok??? Ammennyiben van zegi PH!-s csaj, akkor jelentkezzen! Telszámom az adataimnál.
Azt nemtom, hogy mennyien lennénk, szerintem nem sokan, tekintettel a csekély érdeklőésre, és hogy senki nem képes reagálni a korábbi kérdéseimre. (Tiszteletet a kivételnek!)
Szombaton este 19.00-tól kezdhetnénk a Megában. Lehet csocsózni, biliárdozni, dartsozni, enni, inni. Utána meg mehetnénk akármerre. Én mobil vagyok egész este...
Na, ki jönne??? Mindenkit szeretettel várunk!Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
róland
veterán
Nincs véletlenül egy Abit AN7 manual-od? Sajna itt az internet kávézóban le van tiltva az online pdf megnyitás, letölteni meg nem lehet az abittól. Ha tudsz egyet dobd fel a címemre e-mailben. Kösz!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Gh0sT
addikt
A szervizeknek csak van elfekvőben egy-két rossz NF7-S lapjuk... Én szívesen megszabadítom őket az EPROM chiptől... Ennyire gettó hely nem lehet ez az Egerszeg...
Vallas kolléga még harmadnapos? Nem igazán jelentkezik... Egyáltalán hazaért szombat éjjel?Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Batman
őstag
Suli időszakban szerdánként ,már több fősulis van!Akkor nem tudnak elmenni a fiatalok, csak fősulisok.
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy fősulin most vizsgaidőszak van, ergo február első hetéig a szerdai bulikat el lehet felejteni. Valamikor februárban lesz egy nyitóbuli, azt érdemes elcsípni, sőt utána minden szerdán tele lesz Atlantis. Atlantis előtt tudom ajánlani a Club Cafe-t a PSZF-en belül.
Hogy mikor vedelünk? Nemtom, én szilveszter előtt nagyon elintéztem magam. Még regenerálódok.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Jó reggelt!
Jó buli volt tegnap? Én nem tudtam bemenni dolgozni, mert elég sokat vezettem a nagy fehér porcelánbuszt. Most már kezdek helyrerázódni. Azon gondolkodtam, hogy vajon kaptam egy enyhe alkoholmérgezést, vagy valamilyen vírus döntött le a lábamról.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Cs-zni fogunk?
El kéne dönteni az időpontot, meg a helyet. Legyen akkor nálatok? Gondolom csak a hétvége jöhet szóba. Tűzzünk ki egy konkrét időpontot! Hub, router, switch, vagy valami hasonló van? Kábelek? Résztvevők száma?
Aki komolyan gondolja hogy jön, az kérem hogy jelezze!
Goose-T, vallas, neongorack (?), Gh0sT (eddig)Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
Ok, akkor a hardverek megvannak. Nekem van gépem, meg kábelem is, elvileg csak játékok kellenek. A szállításba én is be tudok segíteni.
Asztalt akkor viszek, ha befér hozzád. Asszem az én autóm ehhez kicsi.
Időponttal mi legyen? Ebben a hónapban, vagy inkább februárban?Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Gh0sT
addikt
-
-= CsoCso =-
tag
Köszönöm!
Lassan haza is látogatok; úgy 3 hónapja nem nagyon voltam kedves megyénkben... Suli RulZ
így tovább gondolva mégis inkább egerszegi-alkoholizálós-topic -ot kellett volna írnom, nem?
[Szerkesztve]70 000 Ft a nyomravezetőnek: http://mobilarena.hu/f.php?mod=40&id=515309
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest