Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darnellsmith
senior tag
nekem a hűtéssel semmi gond nincsen, csak a hang ugye, nekem a számítógépen asszem a videókártya hűtője elromlott már régebben aztán morogni szokott kicsit, meg ha a ksi hűtő is megy akkor kész alvásnál nálam az első pár éjszaka fura volt aztán hozzászoktam. Bár mostanába red bull hiány miatt kihúztam.
aranyos a színe a frigódnak[ Szerkesztve ]
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
ma lecsúszott 2 red bull, így kéne minden nap
-
darnellsmith
senior tag
számomra új - főleg pokereseknek ajánlom
-
darnellsmith
senior tag
érdekességre bukkantam, elvileg pesten már lehet kapni!
cikkOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
megy vki holnap a ládaderbire a citadellához? persze rajtam kívül
ja és a tescoba újra akcióba van a red bull, a 4es pack egy ezres, gyorsan vettünk is egyet[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
Számos - a sportorvoslás, belgyógyászat és pszichológia területén végzett - tudományos tanulmány bizonyítja a Red Bull Energiaital ígért hatásait. Minden tudományos tanulmány ellenőrzött és a nyilvánosság számára elérhető. A Red Bull energiaital minden összetevőjét szintetikus úton, gyógyszertárak állítják elő. Ez garantálja a legmagasabb minőséget. A többi energia italnál szerintem közel se így vannak a dolgok. Meg azért van "némi" neve a piacon szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
red bullos tetkóra gondoltam, megis van a fejembe hogy milyen lesz de még titkos
ládaderbin nem volt senki? pedig nagyon állat volt kivéve a végén a vihar, meg tőlunk kb 100 méterre becsapott valahova a villám, akkorát szólt... 2 embert újra kellett éleszteni láttuk isOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
darnellsmith
senior tag
Tesómnak végre sikerült venni red bull simply cola-t, hát nem volt egyszerű feladat az biztos, de megvan, akkor már 10 féle red bull-om van
-
darnellsmith
senior tag
mi egy helyről tudtunk pesten a montevideó utcában lévő katapult étteremről hogy van. ládaderbikor úgyis mentünk hát benéztünk, volna ha nyitva lett volna. nyitvatartás nem volt kiírva, de persze kintről pont lehetett látni hogy van amiért jöttünk volna... aztán go haza győr másnap tesó go villány de előbb felhívta a katapultot mondták hogy nyitva van akkor go fel pestre red bullt megvesz majd go villány
-
darnellsmith
senior tag
tegnap ill ma éjjel elég sok energia italt pakoltam az egyik nagy boltba árufeltöltőként, szívesen iszogattam volna meló közbe, jó hogy mindig viszek magammal egy behűtött red bullt és a szünetbe betolom
-
darnellsmith
senior tag
kollekció1
kollekció2
akinek esetleg van olyan red bull ami nekem nincs, az please szóljonOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest