Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
válasz Melafoto #23837 üzenetére
Szerintem kellene nyitni egy tok-fólia topikot, mert hetente jön fel ugyanaz a kérdés sorozat. Melyik a jó, mit ajánlotok, stb. Az összefoglalóban és millió helyen volt már ajánlat, válasz, de senki nem olvas vissza. Mindeniknek más a szimpatikus, nincs exakt vélemény, mert szubjektív a döntés. Minden válaszra ellen válasz is van.
Ez a topik szerencsére tele van profi szakmai válaszokkal, ajánlásokkal, megoldásokkal, amiért érdemes itt lenni. Nem akarok személy szerint nevesíteni most senkit, de aki olvas minket az tudja, hogy kikről beszélek.
Nagyon szeretném, hogy ez így is maradjon, mert ebből tudunk épülni, a telefonjainkat jobbá tenni.
Elnézést, hogy ilyen hosszú voltam, de fontosnak tartottam, üdv mindenkinek!
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- Politika
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Warhammer 40.000
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bőrtok iphone 16 pro
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest