Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Lassan le kéne cserélni az Lg F6-ot. Ezt a Prot néztem ki. Ár/érték arányban talán a legjobb.
Telenoros vagyok. Alapban 2g-n használom a telót. Csak néha van szükségem 3-4g-re. Az összefoglalóban az van, h Telenoros simmel mindegy, melyiket válasszuk. Tehát akkor műxik rendesen a 3 és a 4g is Telenoron?
(Lehet, hülye kérdés, csak biztosra akarok menni)
Az eustock-ról rendelném. 46ért ajándék.
Feljebb olvastam a böngészéskor jelentkező wifi-s fagyást? Ez mennyire általános jelenség?
Az Lg-m sosem fagyott, vagy indult újra.
Huzamosabb használat mellett mennyire stabil/hibamentes a teló?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
A Telenor pár hónapja engedélyezte mindenki számára a 4g-t. Előtte H+-t írt ki a teló automatán, azóta 4g-t.
Idézem:
"Márciustól a Telenor tarifacsomagtól függetlenül, minden mobilinternetes ügyfele számára 4G hálózati hozzáférést biztosít. A társaság valamennyi lakossági és üzleti előfizető részére elérhetővé teszi a Telenor legújabb generációs, 4G-szolgáltatását, melyet ügyfelei automatikusan, plusz költség megfizetése nélkül használhatnak 4G-képes okostelefonjukon, táblagépükön és mobilinternet modemjükön." -
SkyLine3000
addikt
Rákérdeztem az eustocknál a gariztatásra. A WayteQ Europe kft végzi itthon, elvileg 1 hét átfutással.
Ezügyben van vkinek tapasztalata? (Nyilván ne legyen rá szükség)
Videózásban hogy teljesít?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Köszi!
Ja, letöltve egész más. Weben először kicsit megijedtem, h wtf??? Aztán gépen megnézve megnyugodtam.Még egy láma kérdés. Ennél a MIUI-nál (mivel ios-ra hajaz) lehet widgeteket kirakni? Mert nézem a videókat, de egyiken sem látok. Talán egy időjárásost. Nálam van időjárás, névnapp, könyvjelzők, ilyen-olyan kapcsoló widgetek.
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Megrendeltem a Pro-t. Úgyh elvileg holnap-h.után én is tulaja leszek a telónak.
-
SkyLine3000
addikt
Én is az eustocktól rendeltem. Emaileimre szinte azonnal válaszoltak. Magyarországi garija van a telónak. A gariztatást a WayteQ végzi. 46-ot röhögve megér.
-
SkyLine3000
addikt
Widgeteket hogy lehet kitenni? Mert eddig nem jöttem rá. Lg-n egyértelmű volt.
Illetve root jogot az appoknak? Tudom, h vhol leírta már vki, csak nemtom, h itt, vagy a Redmi 2 topicban? -
SkyLine3000
addikt
Köszi a segítséget! Életet mentettetek!
(#1060) pető bá':Egyébként a teló android verziója: 4.4.4 KTU84P
MIUI verzió: 5.8.6 FejlesztőiAmikor először léptem wifire, egyből figyelmeztetett, h vannak frissítések. Még nem frissítettem. Gondolom, érdemes?
-
SkyLine3000
addikt
Még annyit kérdeznék, h be lehet azt állítani, h a lapokat körkörösen lehessen lapozni? És ne az legyen, h elérek az egyik végére és utána csak visszafele lehessen lapozni? Mert nem találtam ilyet.
Egyébként próbálgatom a telót. Elég furcsa az Lg után, de kezdek rájönni a dolgokra.
Próbáltam az igo-t is. Hamar talált jelet. -
SkyLine3000
addikt
válasz Bocsidee #1124 üzenetére
Úgy látszik, elég változatos a dolog. Nekem Samu vinyókkal még sosem volt gondom. A notimban most is az van. Előzőmben is az volt. Muteréban és fateréban is az van. Egyikkel sem volt gond.
Ellentétben már ment tönkre Kingston pendrive-om, pedig csak filmeket tároltam rajta és asztali lejátszón néztem. Másolni is ritkán másoltam rá. Plusz ment tönkre micro sd-m is tőlük. A pendrive-nak el is dobtam a blokkját, mondván Kingston, úgy sem lesz vele gond, erre pár hét alatt beszart.
A telómban Samu sd van, asszonyéba is. A Pro már a 3. teló, amelyikben műxik.
Ez van. Vkinek ez jön be, másnak a másik. -
SkyLine3000
addikt
Próbálgattam a hálózatokat. Telenoron megy minden (2,3,4G). 813-as modell.
-
SkyLine3000
addikt
válasz Tappancs2001 #1143 üzenetére
Fb-ben nem vagyok otthon, de közvetlen tárcsázást tudsz kirakni. Nekem is kint vannak a legszükségesebbek.
A widgeteknél keresd a névjegyet.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Ebben a MIUI7-ben van magyar?
Próbálgattam játékokat a telón. Ski Challenge, RR3, VC, stb.
Pl a Ski Challenge-nél fontos, h gyorsan tudjak lesiklás közben manőverezni. Viszont ha a irányítani akarom, nem elég csak röviden rátapicskolni az irány kurzorra, h azt csinálja, amit akarok, hanem hosszabban kell nyomni. Ez így elég furcsa, mert szinte játszhatatlan. Az RR3-nál is szintén hosszabban kell nyomni az irány kurzort.
Ez mitől lehet? Mert így gyak játszhatatlanok a játékok. Lehet ezen vmit állítani? Vagy tapasztalt-e vki hasonlót? Csak játékoknál van.
Unaloműzőnek szoktam néha tolni egy Sokoban (ládatologató) játékot is. Az időre megy. Viszont itt nem tudom vele gyorsan helyre tolni a dolgokat, mert egyszerűen nem bírja követni.
LG-nél semmi ilyen nem volt. -
SkyLine3000
addikt
Nekem csak az fura, h összesen 16:9 és 4:3 a fotó méretnél a választási lehetőség és nincsenek Mp-re lebontott méretek (pl 1,3,5,8). Videózásnál meg kár h nincs Pause gomb, mint az Lg-nél volt. Ezt hiányolom.
(#1171) fakekorom: Gyári romon itt ugye 2,3 és 4g a választási lehetőség. Alapból minden telómat 2g-n használom. Ha van lefedettség (Telenornál általában van mind), akkor mobilnetnél 4g-t használok. Csak annyi előnye van a 2g-hez képest, h gyorsabb. Az F6-nál vagy 2g-n volt, vagy automatán, ha mobilneteztem. Utóbbi esetben mindig 4g-n megy.
Ha csak telefonálsz, stb, akkor 2g (GSM), ha mobilnet, akkor 3-4g. F6-nál az automata a GSM/WCDMA/LTE. Itt nyilván azon megy, ami épp elérhető. Ha van 4g, akkor azon.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz fakekorom #1171 üzenetére
Még annyit, h ha ezen a gsm/wcdma/lte opción van és állandóan váltogatja a hálózatokat, akkor az jobban meríti az akksit. Ezért jobb a sima 2g, ha meg mobilnet, akkor mehet, ami be van állítva.
Nekem itt vidéken, kisvárosban is 4g-n megy, ha automatán van. Mondjuk asszem a Telenor csak az előfizetéses ügyfeleknek adja a 4g-t, kártyásoknak nem. -
SkyLine3000
addikt
Vannak kivételek: [link]
Ha nem is sok.Tegnap frissítettem a telót az általa felajánlott MIUI7-re. Vagy 2 óra volt, mire lejött az a 450mega...
Azóta több a szabad memória, meg mintha fürgébb lenne a rendszer.A pár hsz-el fentebb, általam említett játékok során jelentkező tapizós lassúság is megszűnt. Azt nemtom, ezért. De a lényeg, h most jók az általam használt gémek. Megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Nekem nem írt ki ilyet és nem is regeltem.
-
SkyLine3000
addikt
válasz anonym1s #1216 üzenetére
Mivel én spec nem használtam Sony-t, nem is tudom, h mik a Redminek az előnyei vele szemben.
De ebben dupla ram és háttértár van és jobb a kamerája is. Plusz a Redminek hd kijelzője van.
A Sony-ban ami tényleg jó, az a Soc. Csak kár, h elrontották az 1gb ram+8gb háttértár kombóval, meg a viszonylag gyenge kamerával. Én is szemezgettem vele, de végül nem vettem meg.
A 813-as verzió, amit én is vettem, Telenoron minden frekit visz. Megy 2,3 és 4 g-n is. Nincs vele semmi gond.
Sztem gyereknek játszani, meg fotózni még sok is a teló. Az én 7 éves lányom is megkapta az Lg F6-omat, ugyanerre. Nekem azzal sem volt gondom. Még a durvább gémeket is simán vitte, pedig a Redmihez képes azért bőven gyengébb a hardvere. -
SkyLine3000
addikt
válasz anonym1s #1224 üzenetére
Azért írtam, h picit nagyobb. Én is a mobilarénás teszteket néztem meg. Azt viszont nem vettem észre, h az alig 7 éves lányomnak az F6 után megerőltető lett volna kézbe fogni a Redmit. Pedig ez utóbbi nagyobb.
De a lényeg, h a Redmi jobb lenne neki.(#1234) fakekorom: Az F6-nál van egy olyan opció, h GSM/WCDMA/LTE automatikus. Alapban a "csak GSM"-en (2G) használtam, mobilnet esetén az előbbit. Az mindig a legjobb módra vált. Ahol van 4g, ott arra.
CM-nél nemtom, h van. Itt Redmin meg 2,3,4g van és kész. Itt, ha mobilnetezni akarok, átállítom 4g-re és kész. Ha van 4g (ált. van), akkor azon megy, ha nincs lejjebb vált.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Frissítettem a telót az általa felajánlottra. Úgy rémlik, h előtte a kapcsolók közt, meg talán a beállításokban volt vmi olyan, h két lépcsőben lehetett állítani a teljesítményt. Most nem találom.
A másik meg, h a fotózásnál van ez az (poén) opció, h megsaccolja az életkort és a nemet. Ki akartam próbálni, h megnézzem, mennyit téved? A kijelzőn kéne megjelennie fotózás közben az infónak, de nem mutat semmit, akárhogy kapcsolgatom ki-be. Más próbálta? -
SkyLine3000
addikt
válasz hbarnabas01 #1244 üzenetére
MIUI7 5.9.18 Fejlesztői
(#1233) MeGabee: Megmarad még jódarabig a családban. Igen. Azóta az Lg is csak adja ki a felemás közepes telóikat. Mindből hiányzik vmi. Ebben meg pont minden megvan, amit szerettem volna.
Sokáig gondolkodtam a Spiriten, de nem lett volna szintlépés az F6-hoz képest. Ráadásul nem is olcsó.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz hbarnabas01 #1248 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, h miért került ki? Meg h egyáltalán volt-e értelme?
Azt vágom, h hol kell beállítani az életkor fícsört a beállításokban, de hiába irányítom magamra az optikát, bámulok bele, de nem ír ki semmit a kijelzőre.
Mondjuk az enyém 5.9.18 Fejlesztői
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Le akartam tölteni a miui.hu oldalról a MULTI ROM 813-at (5.10.8 miui7), de hiába kattintok a letöltésre, nem indul, hanem átvisz egy másik oldalra, de semmilyen letöltő link nincs. A magyar vagyula romot egyből tölti.
Valaki erre? Vagy honnan töltsem le?
Vagy melyiket jobb föltenni? A Multit, vagy a vagyulát?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1260 üzenetére
Igen. A magyart sikerült letöltenem, de a multit nem, mert hiába kattintok rá, csak megnyit egy másik oldalt.
-
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1262 üzenetére
Köszi!
És ezt telóra másolva (ahogy ott írják), esetleg a miflash proggival lehet föltenni? (Samun, és Lg-n otthon vagyok a romolásban, de a Xiaomit még meg kell tanulnom)Vagy ez?: [link] és ezen belül a "ROM telepítés CWM Recovery-ből"
-
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1266 üzenetére
Nagyjából én is ezekre gondoltam, csak biztosra akarok menni.
És gondolom itt a Tiszta telepítést kell csinálnom. Nem frissíteni akarok. -
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1321 üzenetére
Én is tegnap felraktam rá ezt a romot. Minden simán ment. Nagyjából ugyanolyan, mint samun, vagy lg-n egy romcsere.
Van a beállításokban az egykezes mód. Ezt hogyan kell aktiválni? Mert nem látom, mivel a telefon képe össze-vissza ugrál.
Egyébként a magyar rom miben különbözik a fejlesztőitől? Van benne vmi kézzel fogható változás? Vmi plusz, ami mondjuk a fejlesztőiben nincs benn, amiért érdemes lenne föltenni?
Mondjuk a videózáshoz tehetnének bele egy pause gombot... Meg nem ártana, ha lehetne több felbontás között választani. -
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1323 üzenetére
Ez az egykezes cucc a tárcsázóban működik?
Olvastam. Ennyi? Akkor nem vesződök vele.
(#1326) helixP: már átnyálaztam. Csak engem vmi konkrét dolog érdekelt volna, nem csak általánosságban. De végülis nem fontos. Jó ez a fejlesztői is. Majd ha lesz kedvem, azért lehet teszek vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz CoolBoy323 #1327 üzenetére
Megvan. Műxik. Tök jó! Hasznos fícsör.
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Nem lehet ezt az oldalt vhogy angolra állítani? Mert ezt a mandarin nyelvjárást pont nem ismerem...
A telón lévő csengőhangoktól nem vagyok elájulva. Nekem mindig ilyen "old phone" csörgéseim szoktak lenni és ebben nincs. Lehet, a gyerek F6-járól le kéne kapni őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok