Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Sziasztok
Ma érkezett meg a készülék, és gyorsan sikerült féltéglásítanom
Köszönöm a leírásokat már fent van a 6.3.3 MIHU verzió. Tesztelem és kideül milyen valójában. -
csongi
veterán
A H9 kijelzővédővel hogyan működik az érzékelés?
-
csongi
veterán
Köszönöm!
A Xiaomiforsale.com oldalról eu raktárból érkező termékeket a Wayteq szervizhálózata kezeli ha szükség van rá?
-
-
-
csongi
veterán
válasz ptrander #3915 üzenetére
Ha ilyen könnyen ment akkor ha kicserélik 811-re akkor minden rendben lesz. Szerintem jó kis készülék.
Előtte egy 8 magos készülékem volt, és nem érzek vissza lépést teljesítményben. Igaz nem játszom, teljesen átlagos dolgokra használom, Web, GPS, chat, telefonálás Email.
A gyári böngésző jól össze szedett, de a Google gördülékenyebb. Kb ennyi. Jah és egy normális kamera app jó lenne
Már eladtam és rendeltem a nagytesóját a note2-öt. De a közeli körbe vették meg, két nap alatt megszerettem
Én a xiaomiforsale.com oldalon vettem, a külföldi rendelések topikba írtam egy két észrevételt. 811-es jött.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Nem ez volt a kiszemelt, elbenaztam . De ettol ez egy isszonyat jo telefon. Nem sok lehetoseg van 5" föl alatt, es ez biza best by kategória. Kis kezű baratom kézbe fogta es lecsapott ra
Sajna a marshalt nem probaltam, egyenlore ez marad, majd szól ha igenyel ujabbat akkor felteszem. Félve varom a note 2 ot, ezt gyorsan meg lehet szeretni, de munkamhoz kelleni fog a 5,5 ugy tűnik -
csongi
veterán
A cm 12 romot merem ajánlani minden kezdő droidosnak a keszulekkel parositva szuper kis páros. Ma delutan atadom a baratomnak. Aggodtam a MIU miatt, tudtam eltrvdne egy 4.4 alap droid után. Ezzel a rommal is szuperul megy, zene lejatszo tokeletes piston 1 el. Egy kicsi alapzaj van de nem veszes, pont annyi beallitas van amennyire szükség van, valoban működő hangzasok, kelloen halk es hangos is .
Minden megy indul nem gondolkozik. GPS pillanatok alatt talál jelet, a billentyuzet AOSP egész jo szépen javít nem eroszakos elég sok szót ismer.
Szóval akinek a MIUI meg mely víz, annak javaslom.
Neki pl pont tokeletes, nem egy android Huszár
A kamera alkalmazast erdemes leváltani az MX camerara, azzal sotetben is lehet képet csinalni, persze zajos, de csodát nem kell varni a szenzortol. legalább gyors a foto keszites.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
MIUI romban van a jogosultság kezelő, érdemes szét nézni ott is, és az alkalmazásnak engedélyezni a tovább működést a képernyő lezárása után is. Illetve elindítod az alkalmazást, középső gomb, és a az alkalmazás váltót felkérve az alklamazás ikont lefel húzod, akkor zárt állapot van, vagyis nem lövi ki az energia gazdálkodás.
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Átnevezni akkor kell ha rom frissítés van és ota vagy magából a romból megy a frissítés. Legalábbis én így tudom. TWRP alól meg teljesen felesleges új rom telepítésnél. De volt már olyan romom is amit TWRP alól lehetett frissíteni és csak egy cahs reset kellet és mehetett a fent lévő romra.
-
csongi
veterán
válasz CoolBoy323 #4002 üzenetére
Persze 4,0 ezért fontos a Mibandnek, hogy állandó kapcsolat legyen és mellé más eszköz is oda férjen, nekem karperec plusz autós kihangosító, mobilnet és navi nah én nem játékkal kínzom a telefonokat, hanem ilyenekkel.
-
csongi
veterán
A heti frissitessel az foglalkozzon szerintem, akinek nem gond ha vissza kell alni es van kedve bibelodni ezzel. Aki nem akar az maradjon a havi vagy a stabil verzioknal. En volt hogy ketszer csereltem romot egy het alatt. Szoval hasznalathoz nem kell a heti friss, konnyen lehet szivas
-
csongi
veterán
-
-
csongi
veterán
Feltettem a 8-as MIUI legutolsó fejlesztőit. De hiváskor azt írja kapcsoljam ki a repülő üzemmódot, ami nincs bekapcsolva, és a hálózatra sem lép fel. Voda, T-com. IMEI számok megvannak Másnak is volt ilyen?
Előtte CM volt, megpróbálom a 7-es verziót. -
csongi
veterán
Nem értem a MIUIHU oldalt, egy nagy katyvasz. Fórumtéma nyitott hogy letölthető a 8.6.18 813/811 de egy link sehol.
A letöltésekben pedig csak a 813-as rom van jelölve. Szóval, akkor melyik is az a 8-as rom ami a 811-esre feltehetőKöszi!
De ez meg 1/8 nekem meg 2/16-os van[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sikerült!
Köszönöm mindenkinek -
csongi
veterán
Persze, persze. Elnezest, de it gondok voltak.
A hsz-em nem jelent meg. Mobilnet megtrefalhatott.Tehat mar a kijelzon is igy jelenik meg a kamera èlő kepe.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz herdsman12 #5541 üzenetére
t készüléket vettem onnan. Nekem sem tetszenek. Merevek és lerázóak.
Erősen hajlok arra, hogy rendelek egy camerát, és kicserélem magam
Most azt vadászom, vajon milyen a szenzor pontosan?[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Keresgelek egy ideje, de nem talalok camerat.
Esetleg tudna valaki segiteni?
Hol, merre, keresgeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest