Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
eustock
tag
válasz Sziahomi #220 üzenetére
A szállítás pontos időpontjáról, tehát nem fog senkit a futár reggel munkakezdéskor felhívni, hogy majd valamikor a délutáni órakban kézbesít egy csomagot.
A futár, amennyiben a cím nem egyértelmű, vagy további tájékoztatást-útbaigazítást igényel telefonálni fog, ettől természetesen lehetnek eltérő esetek, vagy kevésbé segítőkész futárok is, de szerencsére nem ez a jellemző. -
SkyLine3000
addikt
válasz Sziahomi #2077 üzenetére
Baromság. Nekem így, h be van lakva a rendszer, fönt vannak a szokásos appok, még mindig 12,28gb a szabad helyem. Szüzen 13gb fölött van. Igaz, most nincsenek fönt gigás gémek.
Ami a képen van, már biztos tele van f.o.s.v.a mindennel.gabesz468: kicsivel föjjebb ott van egy linkem. Nézd meg, amiket én csináltam.
Be lehet állítani a gombra, h hosszan nyomva fókuszáljon. Amikor zöld a karika, akkor jó. Plusz be lehet állítani a fókuszálás módját is.[ Szerkesztve ]
-
csurdongulos
tag
válasz Sziahomi #2573 üzenetére
Cseréld le a hátlapot, úgyis olyan csúszós, gagyi hatású. :-)
Én ezeket rendeltem meg hozzá, ha kell "real life" fénykép róla, akkor tudok küldeni:
[link] - ebből barnát rendeltem[link] - ebből meg a black-silver-t (3. kis kép)
Az első teljesen jónak tűnik, illesztés is tökéletes, csak kicsit széles lett.
A másikkal van egy kis minőségi gond (apró sérülés az oldalán), de nem könnyen észrevehető, teljesen vállalható és jól mutat. Csak nagyon maszatolódik a hátulja. -
.DLL
veterán
válasz Sziahomi #2576 üzenetére
Aki emiatt lefikázza az alapból nem szereti a kínai telókat, és úgy áll hozzá. Pedig amit nyújt ezen az áron az remek. Persze becsúsznak hibák, mint pl. kamera, wifi gyengeség, nem tusom ilyenek egy Samsungnál, LG-nél elfordulnak-e.
#2569) csurdongulos: Nálad is megvan az, hogyha lefelé fotózol, akkor durvább a hiba, ha fölfelé akkor szinte nem is jelentkezik?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
DRPCDoki
tag
válasz Sziahomi #2612 üzenetére
Nálam a telefon wifije majdhogynem halott, ezért ki is kell cseréltetnem (ami jövő hét elején meg is történik), viszont nekem ha eldobja a jelet, újracsatlakozik magától(bár lehet, nem sieti el, de eleve neccesen veszi a jelet, ezért ez valahol érthető/várható is a dolog (ugyan az a rom van rajta)).
-
.DLL
veterán
válasz Sziahomi #2675 üzenetére
Feltettem OTA frissítéssel a 5.12.04-es HU romot, hát nem sokat javult.
Open Camera appal, infinity fókuszra állítva próbálkozik-próbálkozik, jobb is mint amiket a hét közben lőttem, de pl. a tetőablakon kifényképeztem, s még mindig az előttem lévő cserepek élesek, szépen, részletesen a kis repedések, meg minden. Ennek az élességnek a távoli fákon lenne a helye, ahova kattintottam... de ez már kis trükközéssel akár használható. A beépített kamera app továbbra is bármikor szívesen elrontja a képet, nagyon gyengén próbálkozik.(P.H.)
-
Potrien
senior tag
válasz Sziahomi #2677 üzenetére
Ezek tök jó képek .
Ha az enyém ilyen képet csinálna, boldog ember lennék
Én nem szeretnék romokat feltenni rá,szerintem dobozból kivéve is kellene jól működnie a telefonnak.
Ha pedig mégsem akkor azért van a garancia.
Ezért vettem az itteni tanácsokra hallgatva éppen az Eustock-tól ,és nem valami Kinai webshoptól.
Remélem ,hogy a problémámat ,gyorsan és számomra megfelelően fogják kezelni az Eustock-nál. -
bunnyhu
senior tag
válasz Sziahomi #2691 üzenetére
Jah, csak semmi garancia nincs rá, hogy ez nem a sz*r szériából való. Plusz ha garanciás a telefon, minek költene az ember rá lutriból, várva egy hónapot a postára?
Képeimről: Nekem a nokia képminőség elég lenne a telefontól, de sajna nem hozta közel sem azt a redmi. Nem értem kinek mi volt a baja vele, színek oké, élesség oké, részletek oké, de mindegy. Egyébként több képet is lőttem, több rom-mal semmi javulás. Mellesleg pedig ezekről már írtam, csak ismétlem magam egy ideje. Van "némi" közöm a fotózáshoz, maradjunk annyiba, hogy nem user error. De részemről a téma lezárva, egyrészt mert kicsit fingfűrészelésnek érzem, másrészt meg mert nem érint, hiszen a telót már eladtam. Egyenlőre várom a srácok válaszát (egy hete) hogy teszteltek-e, és ha igen, találtak-e normális kamerás verziót. Ha igen, visszatérek, ha nem, akkor egyenlőre én leálltam és marad a kölcsön nokia. A legnagyobb bajom vele, hogy nincs rá igo, de majd megszokom a here maps-ot.
Oké, hogy 40 rugóért mit várjon az ember, de nekem ez is pénz. Majd jövőre visszanézek, hátha addig sikerül megoldani a világ harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártójának, hogy ne 10 évvel ezelőtti gyerekjáték minőséget produkáljon a telefonja.
https://divecenter.hu
-
havri1
félisten
válasz Sziahomi #4131 üzenetére
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden egyes ilyen töltő szar, de ez ami nálam volt, lefüstölt. Összeteszem a 2 kezem, hogy nem égett le a lakás éjjel.
Az, hogy Nálad mind a 3 működik, szuper dolog, használd egészséggel. Én nem teszem többet.
Csak zárójelben kérdezem, mikortól működik az a 3?A bolt korrekt, máris írtak, hogy küldenek egy másikat, másik fajtából, ezt már nem forgalmazzák.
Egy töltőnek teljesen mindegy, mit töltesz vele. 1A tud leadni 5V-on, hogy azt egy telefon, vagy egy powerbank veszi fe, nem oszt nem szoroz.
havri
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Sziahomi #4185 üzenetére
Fura...
nekem semmi nincs a hátlapon, ezt írtam a MIUIHU -n is,
mert valaki berakta lefényképezve a teló hátlapját.
EUstock -os telóm van.Bocsidee !
Láttam, hogy beírtad; és reagáltam is rá
Megtudja tréfálni az embert ez a verziószám, és aztán jön a szívás ![ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Bocsidee
tag
válasz Sziahomi #4185 üzenetére
Nekem GearBest-es a telóm és nincs semmi a hátlap belsejében. De most már van egy tuti biztos módszer.
SárkánySzív (Raszputyin): Láttam
(#4187) Sziahomi Úgy látszik akkor, a 811 és a 813 sokkal jobban eltér mint gondoltam, ha már a hardver elemek is eltérnek, a modemen memórián és a RAM-on kívül. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Sziahomi #4187 üzenetére
Hát hallod...
Inkább lelövetném magam, mint hogy szétszedjem
Ámbár kitudja, összerakásnál lehet hogy űrjármű sikeredne...tomy86
Én azt hittem, hogy az egy szentírás, de még jó hogy ma este itt kérdeztem.
Te jó ég!
De megszívattam volna magam, ha hétvégén elkezdek romolgatni, és ha visszahoztam volna a telót nem értettem volna miért történt.[ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
őstag
-
barkifiah
csendes tag
válasz Sziahomi #4389 üzenetére
bocs, nem engedett hozzászólni az első válaszom után és lemaradt a fél válasz. Küldöm egy fotóra rendezve, bal oldalon látható a kínai menü, ami bejön, jobb oldalon pedig az akksi alatti adatok vannak. És egyébként pont ezt a verziót sikerült (miuihuglobal_wt86047_pro_6.4.14_5.1.1_5d3b2b405e23796d99aec2e5e426f1e0.zip) rátennem. Nos?
-
barkifiah
csendes tag
válasz Sziahomi #4394 üzenetére
Juhhéé! A jobb alsó világoskék kocka angolra fordítja. Az 5. sorban van a lényeg. Az 5. sor bal oldal a fastboot (aminél csak a nyusziig jutok, eredetileg volt egy menü is) a jobb oldal pedig a recovery. Eddig nagyon jó. A baj csak az, hogy a recovery indítása után úgy tűnik nekem, hogy ugyanaz történik, mint amit már írtam. Valószínűleg addig lehet nézni a "mi" feliratot, ameddig le nem merül az akksi.
Szóval a telefonmentő funkciók behaltak. Biztos nem "tiszta" telepítés volt, mivel ennek a feltételeivel sem teljesen vagyok tisztában és a sok próbálgatás között már nem emlékszem pontosan, hogyan követtem el. Bár nem biztos. Most mi legyen? -
barkifiah
csendes tag
válasz Sziahomi #4400 üzenetére
Addig ment a dolog, hogy a twrp-vel legyalultam a davik-system-system-cache-t. Ezután reboot és a rendszerrel együtt a kínai krixkrax is eltünt amiből a twrp-t indítani lehetett. Tehát jelenleg két dolgot tudok csinálni a telefonnal, nézni a mi feliratot a végtelenségig (vol up+on/off) vagy nézni a barkács nyulat végtelenségig (vol down+on/off gomb kombó). Sim nélül működő miuihu természetesen eltünt. Kezdhetek sírni?
-
barkifiah
csendes tag
válasz Sziahomi #4405 üzenetére
Majd megnézem ha hazaértem.
De eszerint ez a rom nem feltétlenül fogja működtetni a telot. Visszatérnek én bármihez ami működik és nem ontja a szemetet.
Azt mondod a twrp nem szereti a gyari romot. Mondjuk nekem nincs lementve. Tudsz valamit ajánlani ami folmegy rá twrpvel és jól működik? Vagy esetleg tudász linket az origi ramhoz?
-
lac14548
aktív tag
válasz Sziahomi #4433 üzenetére
látszólag feltelepül, a leírás alapján csináltam, de nem indul újra recovery módban...
marad a robothegesztő nyúl.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Sziahomi #4437 üzenetére
Hogy viselkedik a nálad a Multi 6.4.21 ?
Érdemes frissíteni ?
Nekem a 6.4.14 Multi van a telón, igaz teljesen flottul műszik.
Kikapcsolt állapotban is faszányosan ébreszt, és nem kell különböző
trükköket bevetni ezzel kapcsolatban, mint más Rom esetében.
Mi a tapasztalatod, úgy általánosságban ?Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest