Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidQ
tag
Srácok, mennyire szoktátok töltögetni az OTA frissítéseket? Nekem most egy 5.10.22-es van felrakva, érdemes lenne hetente frissíteni? Kinek mi a véleménye erről?
Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
Állítólag CyanogenMod alatt merőben más képeket csinál a teló. Akár megérhet egy próbát.
-
DavidQ
tag
válasz SkyLine3000 #2689 üzenetére
Szintén ez (ob8865_q8v18a, oufeiguang), és szintén jó
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
válasz zoltannovak #2719 üzenetére
Látom megy a trógerkodás edigiék fele . Lehet hogy bemutató/kiállított darab volt. Tuti kicserélik!
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
Én is megszenvedtem ezzel a problémával, de megoldható rendszer-visszaállítás/wipe nélkül is.
Nekem se látta, gondolom te is kikapcsoltad a médiaeszköz (MTP) funkciót az állapotsávban.1. Ezt az apk-t, valahogy varázsold rá a telefonodra (én saját magamnak elküldtem facebookon, és Messengerből letöltöttem): CustomShortcut.
2. Következő lépés: telepítés
3. Nyisd meg a programot és írd be:
'Shortcut Name': Usb Connexion(de igazából mindegy milyen nevet adsz)
'Package'-nél: com.android.settings (kis- és nagybetű SZÁMÍT)
'Class'-nál: com.android.settings.UsbSettings (kis- és nagybetű SZÁMÍT)
[kép]Ha jól csináltad, a Package és a Class szavak alatt megjelentik egy fogaskerék ikon (mint ahogy a képen is látod).
4. Lentebb görgetsz és Create Shortcut.
5. Kilépsz a programból, rádugod a gépedre a telefont és rákattintasz az UsbConnexion parancsikonodra.
[kép][ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
válasz SkyLine3000 #2790 üzenetére
Ha nem tudja hogy kell, akkor b*szhatod! A user interfészen azért már csak elboldogul.
-
DavidQ
tag
Ezzel csupán az USB kapcsolódás menünket kapjuk vissza.
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
Hadd ne kelljen már bocsánatot kérnem, amiért mutattam egy alternatív megoldást. Nem mellesleg, a parancsikon ott marad a telefon, és nem kell ezért recoverybe járkálni wipeolgatni.
-
DavidQ
tag
Egy kis off:
1. Egy nagy hiánypótló: RadioYoutube. A Google Playes szakik már törölték, de sikerült kimenteni az .apk-t Semmi extra, Youtubeot játszik lezárt képernyővel, vagy háttérben (pl. böngészés közben).2. Illetve egy korrekt kis ajánlat: Nova Launcher - 125ft (tudtommal dec. 15ig)
-
DavidQ
tag
válasz CoolBoy323 #2813 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem pont ezért tetszik a miui. Végre egy kis változatosság az androidban. Ennek ellenére én is megvettem, egyszer lehet jó lesz még
-
DavidQ
tag
válasz Potrien #2833 üzenetére
Na ez most egy érdekes dolog, elkezdtem játszani a fényképezőjével sötétben és nekem is sikerült zöld képet készítenem.
Arra a megállapításra jutottam, hogyha rövid idő alatt (értsd: <1mp) több helyre ráböksz a képernyőn (legalább 3x), hogy oda fókuszáljon majd készítesz egy fényképet teljesen zöld képet kapsz. Mindjárt dobok fel bemutatót az eredményről. Ezt csekkolnátok ti is?Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
Find device: Kipróbáltam, nálam működik, szépen megtalálja a telót. Kíváncsiságból kipróbáltam az alarmot az is működik.
-
DavidQ
tag
válasz sanzi89 #2888 üzenetére
Én innen rendeltem anno 5 nap alatt nálam volt futárral: xiaomiforsale
Korrekt oldal, én előre fizettem kártyával, de utánvéttel is lehet rendelni párszáz forinttal drágábban. Csehországból küldik, eus garival.Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2972 üzenetére
Szerintem ezen a ponton lenne érdemes tisztáznunk, hogy a MIUI az egy fajtája az androidnak (nem egy más operációs rendszer). Ez a kezelőfelület neve.
MIUI =
MI - mint a XiaoMi,
UI - mint User Interface.A MIUI az alap android erősen módosított változata. De ismerheted Cyanogenmodot, ami megint más módosítása az androidnak, de mondhatnám a Samsung által preferált TouchWiz-et is. Tehát ugyanúgy androidról beszélünk, ezért minden appot ugyanúgy tudsz használni.
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2974 üzenetére
A legfrissebb a 7-es MIUI (Kitkat-re és Lollipopra is). Kint van belőle a Stabil verzió, de folyamatosan, hetente kapja a fejlesztői frissítéseket is.
-
DavidQ
tag
válasz sipoczgabor #2977 üzenetére
Persze a te döntésed, de én a Samsung Galaxy Note 3-as korszakom alatt megfogadtam, hogy nem veszek többé telefont 5" felett, mert kényelmetlen a használata. De hát ízlések és pofonok, viszont vedd figyelembe a neked optimális méretet telefonvásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
A telóm üvegfóliájának a bal oldaláról egy kb. 1mm-es "üvegszilánk" lepattant. Viszont nem esés következtében, hanem ahogy a kijelző széle mentén húzgáltam a körmömet. A fólia ugyan nem repedt tovább, de szerintetek megérné lecserélni, vagy ettől még ugyanúgy védi a kijelzőt?
-
DavidQ
tag
válasz calamites #3006 üzenetére
Ívelt fóliám van de a poén, hogy nem a sarkából pattant le, hanem teljesen lehetetlen módon a bal oldalának a ~közepéről. Biztos ami biztos berendeltem egy másik üveget rá. Félek hogy a sérült fólia esés következtében a kijelzőt is pókhálózná.
-
DavidQ
tag
válasz tigipuf #3015 üzenetére
Érdekes, nálam gond nélkül működött. Esetleg próbáld a betűt XS vagy S-es méretre állítani a rendszerben. Vagy ha mégsem jó ott a ... gomb, kezdd el kikeresni, de vigyázz mert van egy olyan hogy SubSettings, neked pedig UsbSettings kell.
-
DavidQ
tag
Pontosan ara, ami történik ha lelakatolod Nem lövi ki az alkalmazást memóriatisztítás során (nálam például a billentyűzet van lelakatolva, mert állandóan kilőtte, és visszaállította a Googles alap bill.re; illetve a Gmail, mert ha nincs "megnyitva" nem küld értesítést E-mail esetén).
-
DavidQ
tag
A legújabb frissítés óta azt vettem észre, hogy a vakus képeket életlenül készíti. Mintha nem akkor lőné a képet, amikor villan a vaku, hanem egy kis delay-jel. Valaki csekkolná ezt nekem? De lehet hogy én vagyok a hülye...
-
DavidQ
tag
válasz #65675776 #3040 üzenetére
Nem művészi képre gondolok, csupán olyasmire amit eddig hibátlanul tudtam fotózni: kézírást A/4-es fehér lapon gyenge fényviszonyok mellett. Észrevételem alapján nem az elmozdulással van gond, hanem hogy nem szép éles az írás, hanem fakó, mintha az elsülés után egy pillanattal - amikor már halványul a LED - lőné a képet.
-
DavidQ
tag
válasz #65675776 #3043 üzenetére
Esetemben pont arról van szó, hogy csak mennyezeti lámpám van, (abból is 3 izzóból 1 kiégve) ezért kevés fény éri a lapot (- albérlet hátránya). És ugyan bármennyire próbálom megérteni a tudományos részét a dolognak, sajnos csak itt vakarózok, hogy mi milyen ISO. Én csupán szeretném visszakapni az olvasható fényképeket, mert így nem tudok tételeket küldeni a csoporttársaknak, akik emiatt nem látnak el tételekkel engem.
Esélyes hogy hosszú éjszaka elé nézek, és tiszta telepítéssel vissza rakok egy korábbi miuit.
-
DavidQ
tag
válasz CoolBoy323 #3045 üzenetére
Hú, most teljesen ostobának érzem magam, a legalapvetőbb dolog megoldotta a gondomat: újraindítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest