Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #42271 üzenetére
Szerintem félreérted a dolgot.
Természetesen mindenki úgy üti el a szabadidejét, ahogy neki tetszik, nyilván ehhez nekem nincs semmi közöm. Én is pazarlok időt haszontalanságokra, amit más akár totális hülyeségnek is tarthat. Van olyan sport is, amit nézek.Csupán ezt a nagy büszke melldöngetést nem értem. Attól, hogy valaki, akivel annyi közös van bennünk, hogy ugyanabba az országba születtünk, és ez a valaki elért egy fantasztikus egyéni teljesítményt (mert természetesen azt, hogy valaki(k) egy adott sportágban a világ legjobbja(i), az egyértelműen hatalmas dolog), amihez nekem személy szerint semmi közöm, miért kellene boldognak vagy büszkének lennem? Mitől legyen számomra "fontosabb" az ő teljesítménye, mint azé, aki ugyanígy a világ legjobbja pl. egy másik sportágban, de a világ másik felére született? El is vonatkoztathatjuk ezt a sporttól, ugyanígy igaz ez pl. a Nobel-díjasokra. Elismerem és magamban meg is köszönöm, ha valaki hozzájárul az emberiség fejlődéséhez / a világ jobb helyé válásához, de ez az elismerés részemről pont ugyanannyira megillet pl. egy burmait vagy etiópiait, mint egy magyart.
Simán lehet, hogy én vagyok ilyen elcseszett figura, de én így látom a helyzetet. Számomra maga a teljesítmény elismerésre méltó, az, hogy ki éri el: irreleváns. (Sőt, 2021-ben Magyarországon ez a nagy közös "boroljunkössze" mentalitás sokkal inkább taszít, de ez messzire vezetne...)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Napelem
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest