Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
sch_a
addikt
-
p_milan
aktív tag
válasz Djuree #23694 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor csinálok egy profilt majd golddal, és lehúzom a frissítéseket. Ha jól tudom, még tudok 2x utána regelni más helyre. Itt új profilt is létre kell hoznom, és azzal regelni? (Mert akkor ez a variáció se lenne jó. )
Profilok között át lehet vinni a gamescoreokat, meg a arch.okat?
(Ha minden kötél szakad akkor az első profilt használom, és veszek egy éves reget.)
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz Djuree #23722 üzenetére
Már kitalálták a PChez hasonló Hamachi nevű program boxos adaptációját. Ezzel Live nélkül is lehet hálóba játszani. Múltkor találtam is egy ilyen magyar oldalt, ahol lehet gameket szervezni.
Csak mivel ezt általában a flashelt gépesek használják, ide nem nagyon néznek be elmesélni. (Gugli megmondja szerintem)
(..(.)..)
-
Kasza08
őstag
válasz Djuree #23695 üzenetére
fú, az biztos Mi múltkor lementünk 50-es robogókkal Balatonra kicsit jó volt.
Nem ismerem kolombuszt, de szerintem még soha nem ült motoron, és nem érezte azt, amikor beléd kap a szél és visza a járgány az úton Nincs is annál jobb.
Ha pontoznom kéne egy 10-es skálán, akkor box 5, motor 11 -
p_milan
aktív tag
válasz Djuree #23732 üzenetére
A fentartás miatt adtam most el az 1200es Banditomat. Az éves költsége 100k volt, úgy hogy nem hoztam ki a garázsból!!! Ennyit nem ért meg az a pár hónap motorozás a jó időben. Úgyhogy inkább jöjjön a box.
(Ha valakinek kellene motoros ruha az szóljon nyugodtan, vagy egy eladó kollekció ocsóért. 195-200cm közötti, csimma, gatya, dzseki, 2sisak.)
(..(.)..)
-
Kasza08
őstag
válasz Djuree #23738 üzenetére
Miből gondolod, hogy nagylenne? Am. igen, de lehetnék 10cm-el nagyobb
Am. meg miről beszélsz, (most ne nyilazzatok le, de előrfordult már, hogy 3an mentünk vele, persze csak egy utca hossznyit.) Én már vittem le embert Dabasig meg vissza éppségben, közel annyival, amennyivel egy személlyel. Szóval ne bántsátok a robogómat Egyébként nekik aztán mind1, ha valami viszi a seggüket, akkor már nyert ügyem van (szomszédom barátnője mondjuk ugyanolyan jól érezte magát az 50-es SR-emen, a 125-ös CBR-en, meg a 250-es MZ-n )
Egyébként ekkora motoroknál még nem beszélhetünk fenntartásról, max. a szerelő, ha elromlik. Ez nem 4ütemű, hogy kötelező szervízekre járjak vele. Haverom DT-je 1x szorult szervízelésre a 2 év alatt, amíg meg volt neki. -
Prof01
veterán
válasz Djuree #23695 üzenetére
Jó is az. Nekem egy 50es gyorsaságim volt, de azzal nem lehetett hosszú útra menni, mert nem valami gyors és kényelmetlen, főleg a 190cm-emhez.
Majd pár év múlva talán ha meglesz a korlátlan jogsi, akkor egy 400assal speed-del folytatom motoros történelmemet.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
ovecs
senior tag
válasz Djuree #23815 üzenetére
Sajnos az xbox classic esetében nem a barátom, mivel mindenhol csak a 360 van és nem találok senkit aki a régi verzióval foglalkozna, pedig nem kevés időt töltöttem már keresgéléssel.
Köszi, hogy nem segítettél
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #24094 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy tényleg ennyire nulla. Nah majd még egy pár videót is megnézek még. 5K ért van újba a dzsóóójjííííí sztéjsönbe.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nofi
addikt
válasz Djuree #24149 üzenetére
szerintem aki kiadta a parancsot az első millió undorító neonzöld dvd tok gyártására már nem küzd különösebb anyagi problémákkal... Egyébként idehaza nem hinném, hogy nagy biznisz boxos játékokkal foglalkozni. Még mindig iszonyúan kevés a konzolos és azok nagy része inkább maradt a ps2nél, vagy ha már van valamilye, itt keleten jobban szeretík "okosítani", mert a verbatim design jobban bejön egyeseknek. Legtöbb a webshop, de akkor a plusz 2-3 nap miatt inkább megéri külföldről rendelni pár ezressel olcsóbban > pont ma olvastam erről egy cikket: [link]
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Djuree #24149 üzenetére
Elsősorban a magyarországi képviselők, forgalmazók szakítanak gondolom és az áruházak, boltok, magánszemélyek akik árulják. Mindenki ráteszi a maga hasznát és ha kell megveszed ha nem akkor meg nem játszol Másak az adók is aztán lehet az is rátesz egy lapáttal.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Siffredi
senior tag
válasz Djuree #24234 üzenetére
Ez mind igaz, de ez a minimum azok utan, hogy megcsinaltak egy sz@rt, majd miutan kiderult, hogy az, folytattak a tomeggyartast (igaz, aprobb modositasokat csinaltak rajta).
Ez a velemenyem a Microfosrol tomoren.Es hogy miert vettem megis xboxot? Olcsobb, mint a rivalis, es a jatekok is sokkal olcsobbak, nem beszelve arrol, hogy a ps3-nak mar nem maradt olyan exkluziv cime, ami az o javara dontott volna. A Final Fantasy volt, de jon majd boxra is.
-
Hege1234
addikt
válasz Djuree #24391 üzenetére
oks kössz és nincs esetleg olyan emberke aki tud erre valami megoldást kis hazánkban
néztem egy két videót ahol ki van cserélve a venti youtube-on de mintha ők arra mentek volna hogy miinél hangosabb legyen ezt kicsit furcsáltam is és esetleg nem adott vagy fog kiadni hozzá valami rohadt jó ventit a microsoft
bár gondolom jobb ha hozzászokom a hangos box hoz -
eddie17
addikt
válasz Djuree #24516 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű a dolog.
Ha "megölnek" ugyan felkelsz, de kapsz hegeket(ha nincs nálad feltámasztó fiola, mert akkor semmisé válik ez a dolog), plusz tapasztalati pontot is veszítesz, ami nem annyira jó. Ha sokszor meghalsz, csúnya leszel mint a bűn, és nem kellesz a kutyának sem
Szóval van benne kihívás, hogy daliás hős maradj, nem szabad meghalnod
Persze nekem is vannak hegeim, mert azért a katlan elég kemény szituáció. -
Don47
tag
válasz Djuree #24631 üzenetére
Kicsit erős így beszélni a PS3 nyereségéről. A Sony még az előző negyedévben is 10 000 forint körüli összegeket bukott minden egyes eladott gépen. (Igaz, most januárban váratlanul 10%-al növekedett a "bevétel".)
Xbox 360-nal kapcsolatban tényleg nem lesz árcsökkentés egy jó darabig. Nemrég hivatalos forrás állította, hogy mivel a Wii alatt vannak, ez a megfelelő ár.
Xbox Live: Oberst Don47
Aktív témák
Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest