Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
A tesztszeró nem elérhető. Vége lett mostanra vagy csak valami gubanc van?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz wwenigma #116904 üzenetére
Amit leírtál, legalábbis néhány apróságot tekintve kezd emlékeztetni a Warthunder irányvonalra. Ott épp puhítanak pár dolgon, itt nehezítenek, szóval közeledik egymáshoz a két játék. World of Warthunder
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz BÁ Nutrition #118571 üzenetére
81 jelenleg.
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
Körülbelül mennyi xp fog kelleni a Tiger P után érkező tanknak? Nem szeretném tovább tartogatni a P-t mint ameddig muszáj, ezért érdekelne.
-
egyedülülő
őstag
válasz libus #130888 üzenetére
Ezen a többet fogyaszt dolgon mindig elcsodálkozom. Havonta hány vajaskenyérrel fogsz kevesebbet enni egy 470 fogyasztása végett? 7/24-be menne a gép még megérteném...talán.
-
egyedülülő
őstag
válasz Geza26 #130896 üzenetére
Ebben nem mennék bele inkább. Egyfelől zöld kártyám van, igaz nem épp energiatakarékos (980), de nem is amiatt vettem, hogy ezel óvom a környezetet, a másik, hogy szerintem én sokkal jobban hozzájárulok a környezet megóvásához azzal, hogy szelektíven szedem a szemetet, napenergiát használok kiegészítő energiatermelőként, magunk megtermesztünk magunknak sok dolgot a kertben, hogy csak saját példámból induljak ki. Ez, hogy a vga mennyit eszik jelentéktelen dolog a tényleges környezetvédelem felé. Amúgy is az esetek legtöbbjében csak a villanyszámlában gondolkoznak ilyenkor a potenciális vásárlók.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
IS-6 pen buffot szeretnék, más gondom nincs.
-
egyedülülő
őstag
Várható, hogy mostanság bedob valami jobb vagy új prémtankot a játèkba a WG?
-
egyedülülő
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az "Elkötelezettség Jutalma" küldetésért járó egyszeri 5000 Xp harci tapasztalat, hol jelentkezik, miként lehet felhasználni?
-
egyedülülő
őstag
válasz Looserke #150339 üzenetére
Nálam talán már pár hónapja csinálja egy patch óta. Amikor töltene be a mérkőzés random kidobál az asztalra a "wot működése leállt" üzenettel. Nagyon frusztráló tud lenni és nem találtam rá megoldást sehol. Egy este simán kidob 4-5 alkalommal
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
A kampány küldetések kapcsán lenne kérdésem. A t28 htc-t csinálom épp és az spg küldetéseknél van némi nehézségem. Többször kérik, hogy bénítsak meg vagy tegyek mozgásképtelenné ellenséges tankokat, hogy a társak sebezhessék őket. A problémám az lenne, hogy tudatosan egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kéne ezt csinálnom. Akárhogy lövöm a tankokat sosem történik velük semmi a sebzésen, kábításon kívül. Nyilván nem jól csinálok valamit. Tudnátok ebben tanácsot adni, hogy mi a trükkje?
-
egyedülülő
őstag
válasz HellGreg #157726 üzenetére
Azt hinném, hogy a mozgásképtelenné tétel és a bénítás nem ugyanaz mint a kábítás. Főleg, hogy sosem kapok közreműködéses sebzést. Az a számláló ugyanúgy nullán marad.
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
Köszönöm a kimerítő válaszokat!
-
egyedülülő
őstag
válasz SoulReaver #158142 üzenetére
Ha egy lila teszi veled ugyanezt akkor kevésbé lenne zavaró? Bosszantó az ilyen szitu, de nem mindegy, hogy piros, zöld vagy kék lőtt e ki?
-
egyedülülő
őstag
Lát valaki arra reális esélyt, hogy ebben a nyári akcióban a Chrysler GF megvásárolható lesz?
-
egyedülülő
őstag
válasz h1mpi #167729 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon van mostanság egy olyan prém sem amire csorgathatná az ember a nyálát. Esetleg még a Mauerbrecher ami ritka, de az megint a lassú német behemót esete.
-
egyedülülő
őstag
Szeretnék venni előbb utóbb egy tier8-as közepes prémtankot. Legénységhúzás, kredithozam, miegymás nem érdekel, csak maga a tank, hogy élvezetes legyen vele játszani. Túl nagy választék nincs a shopban sajnos. A first prototype-ot nézegetem egy ideje, de nem vagyok biztos benne.Van olyan prém amire érdemes várni, hogy bekerüljön valami alkalom kapcsán a shopba? T34-3, t44-100, Mutz,stb. Igazi "jack of all trades", mindenest keresek, amivel minden helyzetben lehet érvényesülni.Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. FV4202 már megvan, szóval nincs a listán.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz jimmy74 #171477 üzenetére
Sok ismerősöm használja lelkesen. Én a páncélját kicsit vékonynak érzem, hogy allrounder lehessen belőle nálam. Persze lehet nem látom jól. Mindenesetre ránézek a lorr-ra alaposabban.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Most olvastam, hogy lehet megreformálja a prémacc témakört a wg. Csak akkor fogyna, ha használnád is, kicsit sarkosan fogalmazva. Remélem lesz belőle valami.
-
egyedülülő
őstag
Is6 ot tesztelte valaki? Páncélja mennyivel jobb a gyakorlatban?
-
egyedülülő
őstag
válasz Simulacrum #171899 üzenetére
Nekem megvan az STG és szeretem is. Mesterlövészkedni elég jól lehet vele, viszont mint med nem az igazi. Teste mint a vaj, tornya okés. Kicsit lomha a többi medhez képest és az ilyen 1v1 dolgok mindig lutrik ha valamiért közelharcra kerülne a sor, mert mint mondtam kissé tohonya, így leforogni bárkit meg figurázni elég nehéz vele.
-
egyedülülő
őstag
válasz echterion #172003 üzenetére
A VK 45.03-at nem ajánlanám senkinek. Szerintem katasztrófa az a tank. Én legalábbis kudarcként éltem meg minden vele töltött percet., pedig a sima tigris nagyon adta anno. Nem is játszom vele már nagyon hosszú ideje.
-
egyedülülő
őstag
Nem túl izgalmas az új játékmód, de haszna van legalább. Az az extra XP amit az elért szint ad. minden csatában jelentkezik utána, mint bónusz. Megyek 5 kört megvan a szintlépés meg az extra Credit, XP, stb. Nem nagy érvágás.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz jano_77 #172224 üzenetére
Én is megörültem a 30%-os kuponnak nagyon, gondoltam be is gurítom a chryslert vagy a scorpion g-t a gatázsba. Persze a kupon ezekre nem beváltható, más meg nem nagyon hoz már lázba.
-
egyedülülő
őstag
Elkezdtem megint menni az amx m4 45-el, hogy kihúzzam az új nehéz vonalat sztem pár nap és megvan a 65k xp. Viszont a wargaming forumán csak negativ véleményekkel találkoztam erről az ágról. Gyenge páncél, vacak dpm, leggyngébb nehezek mind közül,stb. El is bizonytalanodtam kissé. Tényleg ennyire vackok lettek az új franciák?
-
egyedülülő
őstag
válasz jr1994 #172295 üzenetére
Köszi a választ. Tegnap meglett a 65t, hát érdekes nagyon. Lassú, puhatestű, drabális. Ez jött le elsőre kb. Aztán az ágyú és az alap torony kompenzálja a lesújtó látképe. Ez egy nagyon lebutítitt m49 kb. Amíg bírom cérnával húzom, aztán jön a freexp gondolom.
-
egyedülülő
őstag
Vicces, hogy hírtelen a botránytankokat árulni kezdik. Nem igazán értem a motivációt a dolog mögött és az időzítés is fura. Remélem nem lepik el a defenderek a játékot, mert akkor kénytelen leszek több HE lőszert magammal hurcolni.
Mi marad karácsonyra, ha most minden puskaport eldurrogtatnak?
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Simulacrum #173000 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben hasonló. Ez az egész a chrysler és defi kapcsán elég hirtelen ötletnek tűnik.
-
egyedülülő
őstag
A héten megnézem milyen a kinai td, mert eddig csak jókat hallottam róla. Legutóbb kipróbáltam a scorpio g-t, az bejött. Valami nagy alfás td-t akarok venni.
-
egyedülülő
őstag
Progetto a boltban. Persze abból van olyan csomag ahol csak a tankot árulják.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a legénység ami a twitch bérelt tankjaival jött elveszik a lejárati idő után vagy meg lehet tartani őket?
-
egyedülülő
őstag
válasz Jokerdapro #178403 üzenetére
Megeshet, hogy a WZ-120G FT.
-
egyedülülő
őstag
válasz egyedülülő #178408 üzenetére
Tegnap QuickyBaby is ugyanazt mondta a videójában amire én is tippeltem, hogy a WZ 120G FT sanszosan a titkos nyereménytank.
-
egyedülülő
őstag
Megnéztem QB új videóját a tizes kerekes kapcsán. Azt kell mondjam a nyitott pályák kb játszhatatlannak tűnnek, ha ilyen van a csapatban. Úgy spotolja és olyan helyen az enemyt amit edfig nem igazán lehetett látni.
-
egyedülülő
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest