Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #241439 üzenetére
Én a képeden közvetlenül a minimap felett látható fát szoktam kidönteni és ott bújok meg. Ugyanúgy nem életbiztosítás mint a te bokrod de ha sikerül észrevétlenül befészkelned magad oda az nagyon finom tud lenni és az sem egy tipik spot bokor és az épületek nem takarnak ki semmit a TD fészekből..
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Raidon #241508 üzenetére
A wargaming elkúrta a dolgot. Ugyanazon a napon jöttek be a kísérleti felszerelések mint a felszerés és fogyócikk 50%-os akció. Annyira ügyesek voltak, hogy az akció a kísérleti felszerélsekre is működött ( amit nyílván nem akartak és menet közben érszrevették) erre az volt a megoldás, hogy nem kapta meg mindenki a kísérleti cuccot és akinek megvan az meg nem tudja szétbontani. Gondolom holnap vége a fogyócikk és felszerelés akciónak és jönnek a kísérleti felszerelések mindenkinek. Deznek van amúgy egy videója erről amiben a T57 heavyn mutatja mennyire jó ez a cucc és beszél a wargaming bakijáról is.
-
2thletme2day
őstag
válasz Gubu0101 #241558 üzenetére
Ezen analógia mentén akkor semmit sem kéne free xp-ből fejlesztened mert "Attol meg hogy valakinek nem fekszik a BZ lehet meg masnak op lesz".
Amúgy nem értem ezt a nem számít semmi csak legyen meg a 10-es minél hamarabb még úgy is, hogy egyikkel sem játszottam az ágon gondolkodást. Semmi értelmét nem látom. Persze, ha van egy köztudottan szar grind (TVP VTU, AMX 65t) akkor ne szenvedjen feleslegesen az ember ha nem muszáj de sokaknál látom ezt, hogy csak az a kényeg, hogy minél előbb meglegyen a 10-es. Aztán közben meg lehet olyan tankokat hagy ki ami sokakkal ellentétben neki pont fekszik és tetszik is, csak épp átugorja.
-
2thletme2day
őstag
válasz Imilenni #241571 üzenetére
Az M4 54-et is buffolták nemrég. OP is lett mint a segg. Előtte mindenki megállt a 9-esnél mert nem volt értelme a 10-esnek. Korábban a Kranvagn sem volt túl acélos aztán buffolták és olyan lett amilyen. Most azt most nerfelték. Annyi biztos, hogy idén hozzányúlnak a Rino-hoz. Valószínüleg buff lesz de erről több infó nincs. Szóval lehetséges, hogy valamikor lesz buff a 10-es heavyre de, hogy mikor és mekkora nagyságú azt nem tudhatja jelenleg senki.
Én tegnap délelőtt néztem az eseményhez tartozó ismertetőt és már akkor is ott volt, hogy meddig tart szóval nem utólag ismertetik. Amúgysem jellemző a wargamingra. Eddig minden esemény korrektül volt dokumentálva. Mettől meddig tart, mik a nyeremények stb, stb...
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #241717 üzenetére
Már mennek a szerverek!
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #241742 üzenetére
Hát én meg pont light tanknál látom legnagyobb értelmét a chatnek.. Csata elején mindig beírom hova fogok menni spórolni, hova figyeljenek. Ha olyan a csapat akkor gyönyörű körök jönnek így össze. Nem egy tank ászos meccsen így kezdődött lightal. Ha pedig olyan a csapat akkor meg csinálhatok bármit úgysem lövik a spotot.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Amennyire tetszett az M103 annyira nem tetszik az E5. Papríon egész pontos az ágyúja de a valóságban szerintem rohadt pontatlan. Nagyoon nagyon sok a mellélövés. És a grátisz természetesen a daganat a torony tetején. Nem leszünk barátok azt hiszem pedig vártam ezt a tankot.. :/
-
2thletme2day
őstag
Ti melyik tankra fogjátok raki az experimental equipmentet amit ma kaptunk?
-
2thletme2day
őstag
Végre újra nerfelik a játék legjobb/legopbb tankját az AMX 65t-t.
Valaki nagyon utálja ezt a tankot wargamingnél a progettoval egyetemben. 29%-os travers nerf. OMG
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #242220 üzenetére
Hát pedig van a T34/100-nál is szarabb grind a játékban. Mégpedig az utána következő TVP VTU Bár a buff óta nem játszottam vele de amilyen gané volt akkor, biztos nem buffoltak rajta annyit, hogy jó tanknak lehessen mondani. Ez volt az egyetlen tank amit free xpből átléptem amint meglett az elegendő mennyiség. Borzalom az a tank!
-
2thletme2day
őstag
Hírek a következő battle passról. [link]
Amúgy mi ez a becsípődés wargamingnél mostanábn, hogy szinte minden újonnan behozott tank kínai?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Szeretném megcsinálni a 3 markot ELC even-re de szinte minden egyes csatában van rajtam kívül legalább méggey ELC de amúgy meg a legtöbb esetben 2-3 vagy akár 4 light tank is egy oldalon. Ez azért rohadtul megnehezíti a dolgot. Valaki streamelt lightokkal kapcsolatosan vagy mi az isten van, hogy ennyi van mostanában belőlök 8-as tierben?
-
2thletme2day
őstag
válasz cherubion08 #242239 üzenetére
Nekem is a második van rajta, de már csak 80% körül vagyok azóta vele. Szerintem egy darabig pihentetem a dolgot...
-
2thletme2day
őstag
válasz BerserkGuts #242309 üzenetére
Chieftain biztos nem lesz. A VZ55 skinelt változata elég esélyes. Azon kívül meg szemezgethet a wg. Rengeteg 8-9-es tank van szuperteszten. Egyelőre nem jött ki leak semmi konkrétról. Vagy legalább is én nem tudok róla.
-
2thletme2day
őstag
TVP 50/51 a kedvenc jelenleg. Gyors, mozkékony és táras. Páncélja nem sok van, de ha lightként használod akkor nálad ez nem prbléma.
"hogy alap lőszerrel még saját tierben se játszható jól (203 pen)"
Ez szerintem nem igaz. A Skoda T56-nak van 208 alap penje és az is jól játszható ezzel a pennel is. Nagyon nagyon ritkán használok goldot mégis Tier 9-es meccsen lett meg rá először a tank ász rá gold spam nélkül. Igen, lehetne jobb a penje de az nem valid, hogy ilyen pennel nem játszható jól egy tank. Az már más kérdés, hogy botrányosan szar az ágyukezelése a K2-nek. Mindenben egy szarabb defender. Kivéve a páncél. Én kihgayom.
-
2thletme2day
őstag
Roadmap highlight 2023 february!
Végre jönnek a kerekes angol médiumok a játékba új mechanikával. Annyira várta már mindenki
-
2thletme2day
őstag
válasz cooi11 #242550 üzenetére
Ne pazarold az aranyad ilyenre. Bőven elég a 90%-os 20k creditbe kerülő képzés. Pár csatán belül meglesz a 100%.
Mennyi volt vajon az alja a skinelt progettonak? 25k volt a versenyképes bid nem sokkal a licit vége előtt. Egyre lustább a wargaming és mégis kaszál vele a sok FOMO-zó, nem gondolkodó ember miatt. 25k gold egy skinelt progettoért? Szerintem ez a nem normális szint mégis viszi a nép mint a cukrot még ilyen áron is. Nem lesz itt változás kéremszépen amíg ilyen a játékostársadalom.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #242749 üzenetére
Ott van a játékban jelenleg is egy tökéletes de teljesen felesleges mérőszám ami a WTR. Simán meg lehetne oldani sávosra. Mondjuk 0-3000 között az első szint, 3000-5000 között a második szint és 5000+ a harmadik szint. Szerintem a várakozási időt nem dobná meg jelentősen viszont tényleg balanszoltabb lehetne a játék. Azért egy 2000-res és egy 4000-res WTR-es játékos között sokkal nagyobb tudásbeli különbség van mint mondjuk egy 6000-res és egy 9000-res közötti. Meg milyen jó már ugye, hogy pl 2000-rest simán berak jelenleg a 10000-res ellen is. Sőt... Én még a magasabb tiereket (legalább a 9 és 10-et) is ehhez kötném nyilván nem az egekbe küldött elvárásokkal de azért mondjuk egy 2000 WTR-es játékos ne üljön bele 10-es tank mert az senkinek sem jó.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #242751 üzenetére
A rerollt pont az értékelés felhúzása miatt szokták szerintem csinálni döntő többségben. És ha ilyen okból csinálsz egy rerollt gyorsabban fogsz szinteket lépni mintha új játékos lennél és a nulláról kezdenél.
A másik, hogy egy bizonyos szintig biztos növekedni fog a csataszámmal együtt a WTR de nem a végtelenségig. Ha nem fejlődsz, csak a csatákat nyomod megrekedsz egy bizonyos szinten az fix. Nem hiszem, hogy mondjuk 5k WTR-t el tudnál érni tudás nélkül, pusztán a sok csatával. Láttam már nem egy 100k plusz csatas játékost 2,5-3k WTR környékén.
Szerk.
Ha még csak a csírája sincs még a változásnak ezen a téren akkor sosem fog kiderülni de szvsz ennél minden egyéb csak balanszoltabb lehetne. Márpedig nagyon nem úgy néz ki, hogy a wargaming bármit is csinálna ebben az ügyben.
A WTR-t valamire kapod. Ezt már nem kell külön kalkulalgatni az mm miatt. Csak össze kell rakni a hasonló értékelésű játékosokat.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Addel #242807 üzenetére
Egy percig nem sajnálom amúgy a sok FOMO-st. Talán elgondkozik legközelebb, hogy vásárol-e ilyen irreálisan magas összegért bármit is ezután. Tudom.. bilibe lóg a kezem....
A mostani T54 heavy is lesz szerintem az elkövetkező egy éven belül shopban az aukciós ár töredékéért a nyakam tenném rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz joergie #242826 üzenetére
Gondolom a 1.20-as patchel fog jönni. A Lorr engem is érdekel. Gyűjtögettem a bondot, hogy majd a ranked shopban elverem de tavaly nem volt ranked így csak gyűlik és gyűlik.
A shop azonnal nyitva lesz ahogy a battle pass elkezdődik csak tokened nem lesz amit el tudnál ott költeni. A battle pass pont bolt egy kicsit más tészta mert ott az egész battle pass szezonnak (az aktuális 3 szakasz) meg kell lennie és csak utána nyílik meg de nem az év folyamán az összesnek hanem csak az adott szezonban.
-
2thletme2day
őstag
T55A SPG-15-ös küldetéshez valami tippetek van? Már csak ez hiányzik a tankhoz de az istennek nem akar összejönni. Valami mindig elmarad.... M53/M55-el próbálkozok de nagyon nem akar összejönni.
-
2thletme2day
őstag
válasz 2thletme2day #242982 üzenetére
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #242989 üzenetére
Most a 8-as ruszkival próbálkozom. 75%-os legénységgel és felszerelés nélkül (kellene a fejleszett lánc hozzá) is egész jó. Kíváncsi vagyok milyen lesz felszereléssel és rendes legénységgel. Eddig tetszik. Mérföldekkel pontosabb mint az eddig játszott M53/M55.
A másodlagost elengedem én is. Nálam is ez van amit mondasz. Valami mindig hiányzik. Ha megvan a damage nincs meg a stun vagy fordítva. Már annak is nagyon örülnék ha az elsődleges meglenne mert ez az egyetlen küldetés ami hiányzik a T55-A-hoz.
-
2thletme2day
őstag
Juhúú.... Nem kell karácsonyig várnunk a lootboxokra.
-
2thletme2day
őstag
válasz Baltazár123 #243159 üzenetére
Kv4-el vagy ST-1-el próbáld. Ezek lenézett tankok nagyon jó páncéllal és az esetek többségében szerintem nem tölti az ellen azonnal a gold ammot amint meglát. Nem úgy mint pl vk-nál vagy mausnál.
Más
Megvettem az fv4005-öt. Háát... Értelmeset nem sikerült még vele menni. Lehet a bobkectet kellett volna helyette. Amint megnyomom a w gombot azonnal spoton vagyok. Remélem összebarátkozunk mert azért az elég jó érzés amikor 1 lövéssel kiszedsz egy tankot a csatából.
-
2thletme2day
őstag
Ne feledkezzetek el az "Eldugott kincsekről" . Én is kaptam egy kódot de azt írja, hogy "érvénytelen kód".
Lehet amiatt mert Joergiét ma már aktiváltam?Azért bedobom ide, hátha valaki tudja használni.
SPED8Z6
Amúgy most párhuzamosan mennek a token boltos dropok meg március 20-ig a Shamrock day drop tokenekért.
Meg március 18-tól pedig a klánháborús dropok mennek.
-
2thletme2day
őstag
Új prime gaming csomag. Shamrock package
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #243241 üzenetére
Akkor látszik mit kaptál amikor kiváltod a dropot és utána elindítod a játékot. Írni fogja lent az esemény naplóban, hogy mit adott hozzá a raktáradhoz. Ez az egyetlen üzenet amiből megtudhatod, hogy mit kaptál. Ha akkor nem nézted meg akkor már nem is fog kiderülni hacsak nincs meg a teljes leltár a raktáradról xD. Nekem egy csodálatos Veles 2d style-t dobott (persze van már belőle 4 )
-
2thletme2day
őstag
Áprilisban vissaztér az Onslaught mód. Én örülök neki mert a végére már egészen megtetszett annak ellenére, hogy kezdetben jobban frisztrált mint bármi más ebben a játékban. Lehet szerezni tokeneket ebben a szezonban de azt nem írják mire lehet beváltani őket. Beraknak egy ranked bond shophoz hasonló valamit vajon? Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest