Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Főleg ha hozzávesszük, hogy a francia bajnokság legjobbjának válaszott Lisandro be sem fér. De akár még Saviola is beférne a bő keretbe. De van helyette Palermo, meg Lavezzi.
Egyébként én nem tervezek velük hosszabb távra, az oké, hogy a támadószekció világklasszis, de a középpálya osztogató nélkül erős közepes, a védelem szintén csak éppen a minimum fölött van, normális kapusuk meg nem igazán van. Emellé jön még Maradona "szakértelme"... nem jósolok nekik sok jót.
@ #55: a spanyolok játékával mi a probléma? Kreatív, sokpasszos, ötletes támadófoci?
[ Szerkesztve ]
-
ladlac
tag
Persze, hogy láttam. De aki nem akar focizni, az ellen nem is igazán lehet. Ha a kaputól legtávolább álló játékos is max. 35 méterre van a saját kapujától, azzal nem sok mindent lehet tenni.
És emellett még volt ugye pár meccsük, de ha csak a negatívumokat ragadjuk ki, akkor könnyű ilyen színben feltünteni őket.
-
ladlac
tag
Ezzel már csak az a baj, hogy tőlük jobban szerintem nem igen játszott senki. Tehát ha ők nem "érdemlik" meg, akkor senki. Mondjuk a hollandok és oroszok is jók voltak egy stílusban, csak nem sokat értek el vele.
@ #60: Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az említett kettős jobb Lavezzinél. Saviola talán nem (vagy nem sokkal), de Lisandroban szerintem jelenleg több van.
-
ladlac
tag
Nem tudom megjósolni kik lesznek a 4 között, de úgy érzem, "hazai pályán" egy afrikai csapat ott lesz. A meglepetéscsapat meg Szerbia lehet, ha a csatárok a maximumot hozzák ki magukból.
-
ladlac
tag
Szerintem is a Ballack - Schweini duó lett volna középen, főleg, hogy Rolfes is sérült. Bár egyáltalán nem kedvelem Ballack-ot, de iszonyatosan sajnálom, hogy azért nem lehet ott az utolsó VB-jén, mert egy idióta lerúgta.
Csak a vizsgákat tudjam le időben...
-
ladlac
tag
Valdes végre kerettag, benne van a 23 fős keretben. Továbbá helyet kapott Pedro is, aminek szintén nagyon örülök, iszonyat jó a helyzetkihasználása a srácnak, ritkán remeg meg a lába a kapu előtt. Nagy jolly lehet Del Bosque kezében.
-
ladlac
tag
Tényleg cinkelés nélkül, de a realosok nem tudom mennyit tudnak majd hozzátenni. Casillas oké, egyértelmű. A két szélen gondolom Ramos és Arbeloa... hát egyik sem életbiztosítás. Ramos nem képes klasszis teljesítményre a szélen, Arbeloa meg egy erős közepes. Pedro is csúnyán megfutotta a Clásicó-n. Alonso nem rossz, de a szerintem nem közelíti meg a liverpooli formáját. Raúl meg régen lejárt lemez, már az EB-n bebizonyosodott, hogy felesleges lett volna kivinni. Amúgy sem játszott sokat idén, és akkor sem volt túl hasznos.
Az argentínok kerete pedig tényleg ilyen: Hogy a francba nem fér be egy Gaby Milito, amikor egy Demichelis igen? Vagy a francia bajnokság legjobbja, Lisandro Lopez? Bár talán ez a legkevésbé támadható, támadóból jól állnak. De egy Palermo helyett akármikor. A középpálya viszont borzalom. Se Cambiasso, se Lucho Gonzalez. Mind a kettő fontos szerepet játszott a saját csapatában, akik minimum bajnoknak mondhatják magukat. Zanetti meg hiába öreg, még így is simán jó lenne akármelyik szélen, plusz szerintem kapitányként is jobb lenne az agyamputált Mascherano-nál.
-
ladlac
tag
Én sem csipázom ezt a Dunga-féle válogatottat (brazil válogatottban egy Fabiano - Nilmar csatársor? :ásít: ), de Maradonával egy lapon emlegetni merész. Eddig hozta a Copa Américát, és a Konföd. Kupát is. Akkor már inkább Pato hiányzik onnan, bár ő meg sokat volt sérült. Ronaldinho tényleg kitűnt statisztikailag a Milan-ból, de ahányszor láttam, alig futott. Hangulatember, aki nem tesz meg mindent a csapatért. Engem nem igazán lep meg, hogy kimaradt.
Maradona-val kapcsolatban viszont egyetértek, még akkor is, ha tegnap 5-0-ra gyalulták Kanadát. Mondjuk innentől kezdve csak nehezebb lesz, szerintem bánni fogja még, hogy kiket nem vitt magával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest