Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blizzrd
aktív tag
válasz vikcsi #28540 üzenetére
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem: 20/10 Mbit-es Diginetem van itthon. Router üzemel a szomszéd szobában, onnan kapom wifi-n a jelet. Tp-link a router is illetve a hálókártya is. Az velük a nagy gond, hogy hiába állítom be bárhogy, wifin a tényleges letöltés nem több 1,5 MByte/s-nél. Most váltottam egyel nagyobb net csomagra (jelenleg 40/20as), és a probléma még mindig fenn áll. A router sé a gép között nagyjából másfél méter a távolság. Lehet, hogy esetleg az alaplap nem bírja a hálókártyát? Vagy esetleg egy USB stcik-el megoldódna a probléma?
Más géppel, laptoppal és telefonnal is ki lett próbálva, ott nem jelentkezik ugyanez a probléma. A router szoftvere frissítve van.[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Átböngésztem a kapcsolódó topic-ot de nem találtam választ a gondomra. Van egy TP-Link WN821N típusú USB wifi adapterem. Na, mostanában az az új szokása, hogy folyamatosan, kb 5 percenként megszakad a net, és addig nem is nagyon történik semmi amíg ki nem húzom, és vissza nem dugom. Van erre valami megoldás, vagy ha garis, akkor ezt így ezzel a problémával kicserélik?Üdv,
Balázs
-
blizzrd
aktív tag
-
blizzrd
aktív tag
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Családi házban lakunk, ahol Tarr szolgáltatos Arriss router van. Namármost a ház legtávolabbi végében lévö tv wifin kapcsolódik a netre, de sokszor gyenge a jel, Netflixet nézünk leggyakrabban, és bepixelesedik. Egy jelerősítővel orvosolható ez a probléma?
Vagy van még itthon egy Tplink C6 router, esetleg váltsam ki a modemet?
Vagy ha Wds módban használnám az adott helyiségben? Mi lenne erre a leghatékonyabb megoldás szerintetek?Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
válasz Gubek-Einste #61540 üzenetére
Akkor semmilyen módon nem megoldható, hogy a router wifin kommunikáljon a szolgáltatoi cuccal, és igy kössem rá a harmadik eszközt kábellel a saját routerre? :(
-
blizzrd
aktív tag
válasz Gubek-Einste #61563 üzenetére
Sajnos ennyire mélyen már nem értek hozzá :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest