Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
2Gb-s gépre nem feltétlenül kell az x64, bár rosszabbul semmiképpen nem jársz vele. Ha tervezel 4 vagy több Gb ramot, akkor musthave a 64-es Vista.
Játékra gyakorlatilag tökmindegy, amennyiben nem nagyon régi cuccokkal játszol, ott előfordulhat inkompatibilitás, amit nem lehet megoldani. De amúgy nincsen különbség 32-es és 64-es Vista között játék terén, max. ha a játéknak van 64bit-es exe-je is (ilyenkor elvileg lehetne gyorsabb, de még nem igazán optimalizálnak).
Sectumsempra - For Enemies
-
Polllen
nagyúr
Azért nem kell mindent első olvasásra elhinni!
Particionáló programokkal képes vagy úgy átalakítani a vinyód, hogy nem vesznek el az adatok. Akár bootolhatsz is velük...(paragon partiticion magic-t ajánlom, de az acronis is nagyon jó!)
Ezekkel gyakorlatilag át tudod konvertálni a logikai meghajtót elsődlegessé és vissza.
ennyi.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Core2duo6600
veterán
-
Morden24
nagyúr
Ööö, nincsen rajta valami gyártói név magán a készüléken? Vagy ennyire nóném? Hát olcsó húsnak...
Mellesleg a problémádat a Vista32 sem fogja szerintem megoldani, mert az, hogy mass storage-ként menni fog, az oké, de webcam-os működéshez szerintem már követelne valami drivert is... ha gyakorlatilag nincsen gyártói támogatás, akkor nem sokat tudsz kezdeni.
Esetleg tedd be a hozzá kapott cd-t, és keresd meg a support részt a leírásban (ha van ilyen), ott biztosan vannak honlapok is feltüntetve.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest