Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
az előttem szólóval ellentétben azt mondom, hogy ezen a notim már szépen megy a vista ha megfelelően konfigurálod az oprendszert a feltelepítés után - és hagyod szépen "bejáratódni" -, akkor semmi hátrányt nem fogsz érezni/látni az xp-hez képest, sőt...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
igen, az aero miatt kicsit jobban terhel. elsőre lehet, hogy úgy tűnik majd, hogy a vista sokkal jobban nyúzza a gépet, mint az xp, de érdemes visszaolvasni, sok hasznos infó leszűrhető, hogy miket kell/érdemes kikapcsolni, illetve finomhangolni!
ja, és türelem; a vista bejáratós! kell neki akár 2 - 3 hét is, hogy felmérje és belője a használati környezetét, de utána már barátibb lesz (a gépe és rád nézve is)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Morden24
nagyúr
Business Vista? Mert ha jól tudom (lehet nem), annak a WMP-jében nincsen dvd-lejátszó codec (mert gondolom dvd-ket akarsz lejátszani, azok vannak .vob-ban). Ha nem, akkor nem tudom, mert egyébként dvd-t alapban le kell játszania, gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Akkor valamit a codec-ekkel elcsesztél (furcsa, nekem is Vista Codec Pack van most a gépen... nem állítgattál el valamit a beállítások között?), vagy valami mást (esetleg valami szart töltöttél le a netről film címszó alatt, nem tudom), merthogy nekem is Home Premium-om van, és a dvd-lejátszás kiválóan megy alatta, codecek telepítése nélkül is, természetesen.
Szóval ott valami egyéb gond lesz. Ha pölö nem eredeti a Win-ed, akkor lehet, hogy valami herélt, vlite-olt változatba szaladtál bele, amiből az alkotó kretén kikapart pár dolgot.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
dudi
senior tag
akkor ír kék színnel, amikor html kódolással is írod a levelet. Ha csak sima szövegként készül, akkor nem látod az eszköztárat, mert sima szövegben nem lehet definiálni méretet, színt, stb.
Valahol a beállításoknál keress olyat, hogy a levelet alapértelmezésből html-ben és szövegben is elküldje.Sounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
szerintem minden levél elején be lehet állítani, hogy egyszerű vagy html, listákon azért anyáznak, mert az archivumot kezelő program általában csak berakja a szövegesen a levelet.
Én listára szövegesként küldök (bár thunderbird-öt használok), amúgy meg htmlben, mert akkor lehet szinezni isSounds like your fix is worse than your problem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest