Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz simon7012 #29032 üzenetére
e szerint: 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory)
Ugyhogy ezt már eleve túllépted...
megjegyzem hogy ez a (rev. 1.0) verzió, ugyhogy ha neked nem ez van akkor sorry.. folytatva a sort, a rev. 2.0 rev. 3.x-re is azt irja hogy 2gb..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Morden24
nagyúr
válasz simon7012 #29044 üzenetére
Hát azt meg kéne azért nézned, hogy a lapod BIOSban mennyit lát a memóriádból. Nekem is Giga lapom van, csak éppen mostani, nem 2 éves, szóval nem tuti, hogy ugyanazok vannak, de hátha.
Szóval a Standard CMOS features-ön belül kéne lennie olyannak, hogy "Total Memory" (tehát nem a base meg nem is az extended). Na ennek elvileg 4Gb-ot kéne mutatnia, ha neked annyi van (hozzáteszem, már bootupnál látnod kéne, a gép mennyit érzékel, de ha van valami fullképernyős kép az induláskor, akkor persze ebből semmit nem látsz).
Egyébként nem találtam a saját lapom BIOS-ában sem memory remap opciót (megjegyzem, nekem is 4Gb-om van, és gond nélkül felismeri). Valszeg mindenképpen érdemes lenne a BIOS-frissítést megejteni - egyébként közel sem annyira drámaian nehéz, mint ahogyan mondják, de a legjobb az lenne, ha áthívnád egy megbízható és hozzáértő ismerősödet, aki segítene.
Az nem lehet baj,hogy 800-as a memória?
Azt tudom,hogy nem kezeli le rendesen!Hogyhogy nem kezeli a 800-ast rendesen? Akkor mit kezel rendesen?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
-
MODERÁTOR
válasz simon7012 #29053 üzenetére
Na ott akkor már a bois-nál vannak a gondok, mivel ott is csak azt a 3327-et ismeri fel..
Ramokkal kellene ott bíbelődni valamit, mire van állítva a memória sebesség? Auton van vagy 533-on? ha egyik ha másik próbáld fordítva..Locutus: Hálókártya driver frissítés, illetve ha a legfrissebb van fent, akkor megpróbálni a vista alap driverével
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz simon7012 #29062 üzenetére
Alapvető kérdés: miből gondolod, hogy a memóriák jók? Azt kéne csinálni, hogy kiveszed őket, és kipróbálod 1-1 párral, tehát külön az 2x1 gigával, aztán a másik 2x1 gigával, hogy úgy mennek-e, illetve auto-n milyen sebességet állít be.
A másik meg, hogy mégiscsak meg kéne ejteni azt a BIOS-frissítést.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest