Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17225 üzenetére
Hát ha olyan Sherlock Holmes-osan gondolkodunk, akkor szerintem tuti nem a turbomem kavart be.
Valószínűleg a netes felhasználónevek keverése lehet a dolog hátterében, ez elég keményen tudja befolyásolni a netet Ha tudod, hogy mi hogyan lett be/elállítva, akkor csináld vissza az eredeti állapotot, ha nem, akkor állítsd be újra a netelérést.
Ha nagyon meg vagy szorulva, akkor még mindig ott van a rendszervisszaállítás lehetősége, feltételezem, hogy céges környezetben elég eszük van a használatához.(Nem mellesleg azon sem lepődnék meg - a rémtörténetek hallatán -, ha a Nortonnal lenne valami gond, de valszeg simán a netkonnekciókkal kavartál el valamit.)
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
wwhy
veterán
válasz rootkiller #17225 üzenetére
hát jobb nem piszkálni a céges beállításokat illetve mi a francnak vacakolni a turbomemorival
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17228 üzenetére
Nyilván elállítottál valamit a céges nethozzáférésen. Szerintem ha megkérdezel egy "benti" valakit, aki meg tudja mondani neked a beállításokat, akkor gond nélkül menni fog
(De az is lehet, hogy maga a céges hálózat dobta le a gépet, mert olyan kóddal próbáltál belépni, ami nem éppen oda való. Ebben az esetben megintcsak a "bentiek" tudnak majd megoldást keresni. Tapasztalat: céges hálózaton nem basztatjuk a gépet, valamint ha csatlakozni akarunk, akkor új kapcsolatot hozunk létre, nem a meglévőt babráljuk.)
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17231 üzenetére
Hát hajrá, ha a gép oldalán van a probléma, akkor szerintem megoldódik így. Ha a céges háló tiltott ki, akkor kevésbé.
A rendszergazda szabin van, mert holnap vizsgázik valamiből
Ez azért kemény
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17234 üzenetére
A Porsche-ből sejtettem, hogy nem egészen a Burger King-ről lehet szó
Gondolom most a céges netről van szó. Na, hát még szép, hogy nem engedi frissíteni a Win-t, meg belőni az msn-t. Gondold meg, milyen jó lenne, ha a cégnél mondjuk a hónap első keddjén minden Win újraindulgatna, mert letöltötte az Xezredik kritikus biztonsági frissítést, vagy ha mondjuk a kedves alkalmazottak msn-eznének munkaidőben, meg file-okat küldenének/fogadnának. Be is b*szna, nem? (Illetve pont az történne, ami most veled: gépek esnének ki a munkából )
A frissítéskor létrehozott visszaállítási ponttal valszeg nem fogsz semmit érni, mert a netet gondolom a frissítés előtt babráltad, a restore point meg a drivertelepítés miatt lett létrehozva. Annál régebbit kell keresned.
(Amúgy nem is értem, bent vagy egy autókereskedésben, ahol a netkapcsolatnál az van beírva, hogy porschenet, és te kitörlöd...? )
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17236 üzenetére
Szerintem ne telepítsd újra a Vistát, több bajt fogsz csinálni, mint ami már így is van. Nem a Vistával, hanem a netbeállítással van baj, az meg nem fog elmúlni attól, hogy újratelepíted.
Ha a szomszédban lakik, minek az msn-je? Ezekamaifiatalok...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz rootkiller #17236 üzenetére
szomszéds csaj msn-jét? úristen ezt a lúzerséget már bocs. csengess be és hívd el valahova....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Core2duo6600
veterán
válasz rootkiller #17238 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy kellene hogy a frissitések menjenek maguktól.
Hiszen akkor elvben stabilabb, szebb, jobb, illatosabb lesz a winMSN meg érthető lehet adott esetben, én speciel nem szeretem ha megnyirbálják a jogaimat, mindig ragaszkodom az admin joghoz, legalább a saját gépemen.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Morden24
nagyúr
válasz rootkiller #17244 üzenetére
Nem iszol, elb*szod a netet, és nincsen felétek Porsche. Hát meg kell mondjam, sok tanulnivalód van még
Bali27: Szvsz, ha rendeltetésszerűen működik, akkor nemigen kéne észrevenned... esetleg magát a gépet fogja vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz rootkiller #19863 üzenetére
Igen csakhogy ahogy felrakja az Eset smart security-t éőttek a lanos és internetes játékoknak..
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
válasz rootkiller #19870 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Skyer
senior tag
válasz rootkiller #19874 üzenetére
Rakd fel az Avast ot, bárhonnan belehet szerválni még úgymond a "csúnya" verziót is amihez széria szám is van és nekem tökre bejön. nem fogja a gépet és jól is véd.itt ajánlotta egy kedves fiatalember nekem is
-
Balinov
titán
válasz rootkiller #19874 üzenetére
megerositve, 32 napos Eset Smart security, vista hp sp1 es cod1,cod2,cod4,ill. mohaa es america's army csontnelkul megy online.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
_ak_
addikt
válasz rootkiller #23832 üzenetére
Jaa, amikor a tálcán van a cucc, és csak ráhúzod az egeret,h épp mi folyik.Ahhoz nem értek. Vmi reg hackel nem kizárt, h tovább nyomon lehetne követni, de ez a fajta eltűnés, nem egyedi probléma, szerintem egyszerűen így van beállítva. pl filmnézés közben is egy ideig követi az eseménykét, majd egy kicsit később már nem mutat semmit.
ki kéne deríteni a funkció nevét angolul és megtornáztatni egy kicsit a googlet, mert alapból nem emlékszem, h valahol ezt részletesebben is lehetne állítgatni.Let's begin, de gozaimasu!
-
Agostino
addikt
válasz rootkiller #23838 üzenetére
Üdv.
Ott is bejelöltem, hogy igen, jegyezze meg. Ennek ellenére továbbra is kéri. :-\
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Gerisz
addikt
válasz rootkiller #23831 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy megadom a kódom és ha valid akkor beenged.
De köszi! -
Core2duo6600
veterán
válasz rootkiller #23822 üzenetére
Nekem is hol megmutatja hol nem, nem tudtam rájönni, hogy miért nem látszik, szerintem a thumb-okra gondtál
(#23833) Barthezz2
Pont ugyanezt használom, gond nélül át tudtam állítani.(#23840) ngdr88
Ha fizikailag 1 HDD van benne
Akkor elösször xp, majd utána vista(#23845) csendusz
Jegyezd fel egy paprirra a biosod összes funkcióját, és írd be
Ill. tedd fel a kérdést a lapod topicjában(#23847) Morden24
Átmegy az ellenörzésen is.
Hiszen nem tudnánk az sp1 et feltenni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Lenry
félisten
válasz rootkiller #25639 üzenetére
tapasztalataim szerint az op.rendszer újratelepítés után is jelentkező hibák nagy százaléka hardveres
#25640-re: haver múltkor a kurzorral akarta elzavarni a legyet a monitorról
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
VaZso
senior tag
Esetleg van a gépben olyan HDD, ami eddig nem volt?
(...ha igen, nélküle is fennáll a probléma?) - vagy bármi új vezérlőkártya pl.Esetleg filerendszer hiba?
SMART?Szerk.: Esetleg nem viselkedik furán a rendszer (amikor működik)?
...pl. nem áll meg/lassul le bizonyos időközönként, esetleg ég hosszasan a HDD LED?[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Ilyen nekem is volt. Sajnos nálam a Kaspersky egy korábbi verziója miatt csinálta ezt, mikor már sokadszorra szedtem le és telepítettem fel. Egyszer csak elkezdett a boot csík menni, és 15 perc elteltével is ezt csinálta. Reinstall megoldotta a problémát. Illetve egy inditás helyreállítás a telepítő dvd-vel.
[ Szerkesztve ]
-
VaZso
senior tag
válasz rootkiller #25645 üzenetére
Előfordulhat, hogy van valami hiba a filerendszerben, esetleg a partíciós táblával.
Ezzel óvatosan bánj, de utána lehetne nézni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz rootkiller #25645 üzenetére
Csinálj egy inditás helyreállítást a telepítő dvd-vel.
-
VaZso
senior tag
válasz rootkiller #25650 üzenetére
Esetleg próbáld meg, ír-e hibát...
...van olyan partíció, amit nem érsz el?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz rootkiller #25672 üzenetére
Fel lehet fordítva is(vista-xp) csak akkor kell egy easybcd, meg egy indítási helyreállítás vista dvd-ről és már megy is! Az viszont való igaz hogy xp-s driver nem tuti hogy lenne..
Everybody lies.
-
moonman
titán
válasz rootkiller #27127 üzenetére
javasolni tudom, ne javasolj baromságokat. méghogy biztonságosabbak, ez vicces.
magánvélmény: hüjevagy.
-
Ace Ventura
addikt
válasz rootkiller #27127 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, azóta IE-t használok.Eddig nem volt gondom vele.
A vistám kb 2-3 hónapja van fent.Az utóbbi 3 hétben észrevettem, hogy indulási problémáim is vannak a géppel.Ez azt jelenti, hogy nem tölt be a OS, hanem csak megy a csik, és az microsoft corparation felirat.10 perc után megunom, és újrainditom, de van hogy azt is többször kell, mire betölt a win.Minden frissités fent van, naprakész vagyok.32 bites jogtiszta ultimate -m van.Ezek a fagyások idegesitenek.moonman azt mondod flash player , reinstall megoldja?Volt ilyen gondod esetleg, mint nekem?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
moonman
titán
válasz rootkiller #27139 üzenetére
ha ismernél tudnád, hogy direkt írom így. mertcsak.
-
PuMbA
titán
válasz rootkiller #27155 üzenetére
Szemétgyártás nekem nincs,de mikor felraktam az SP1-gyel integrált Win-t 8,90GB volt a mérete és most is csak 9,09GB 3 hónap után,ami betudható a feltelepített programoknak.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz rootkiller #27155 üzenetére
"biztonségi másolatok szemétgyártása"
"A Win egyszerűen elhasználja magát"
"a vistában van a hiba"
csak nem bírod ki, hogy tízpercenként ne nyögj be legalább egy-két marhaságot?
biztonsági másolatok ahhoz kellenek, ha egy patch nem várt mellékhatást hozna, el tudd távolítani. meg mi az, hogy elhasználja?[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz rootkiller #27157 üzenetére
2 másik gépen is pörög a vista, és csak az enyémen problémás.Nem tudom mennyire vista hiba a betöltési gond.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz rootkiller #27161 üzenetére
Holnap ugyis jön az új procihűtőm, lesz egy kis hardverdiagnosztika, aztán meg win reinstall.
-
Ace Ventura
addikt
válasz rootkiller #27163 üzenetére
Én nem szeretem 2-3 havonta újrahúzni, legalább fél évet birjon ki.
Holnap kiderül.Utánajárok, mert anyámat jobban bosszantja mint engemÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Core2duo6600
veterán
Csinájatok róla biztonsági mentést, amikor minden pöpec
összes frssités fent
Erre egy Free progit PING (Linuxos) [link]Ill. Az Acronis Truimage 2009 Home változata.
Mind a kettő elött a free space -t érdemes kiwipeolni teleírni 0 kkal, így jobban tömöríthető.
Ha ezekután elszáll, akkor az egész telepítéshez képest frissitésekkel és minden egyébbel relative hamar fent van.
Mentett imageket célszerű DVD és egy külső hdd én tárolni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Morden24
nagyúr
Nálam ugye az az alap hogy 2-3havonta újramegy, mert én az idióta tudatlan felhasználó vagyok, aki összb*ssza az op-rendszert, meg amúgyse tudja használni, ugye kedves moonman prof.
Ne haragudj, de igaza van. Ha neked 2-3 havonta újra kell húzni a Vistát, akkor valamit kegyetlenül elbaszol (mellesleg nem a Vistán van a hangsúly).
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz rootkiller #27176 üzenetére
Ne viccelj, nagyobb mágus, mint én! Csak a hibákat nem tudja megoldani, igaz azt én sem!
-
Sky85
tag
válasz rootkiller #27238 üzenetére
Én is csak kiprobálásra gondoltam és nem tartós használatra!
-
moonman
titán
válasz rootkiller #27237 üzenetére
és az mér jó, hogy gyökérkönyvtár-szinten szétbasszuk a jogosultságokat? hátha elbarmoljuk vele a rendszert? ne válaszolj, biztos megvan rá az okod, mindenesetre nem szokás piszkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest