Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krinya
tag
Egy kérdésem lenne, megoldható az, hogy az mmc-be valamiféle parancsfájlból vegyek fel modulokat?
Amire használni szeretném: Kliensek eseménynaplóját szeretném egybegyűjteni.
Vagy esetleg erre létezik valami elegánsabb megoldás?Előre is köszönöm!
Nincs oda nem illő alkatrész, csak gyenge felhasználó
-
2k8+vista esetén event subscription az elegáns megoldás
amúgy start, futtatás, mmc, file, beépülő modul hozzáadása/eltávolítása, hozzáadás, eseménynapló, és kiválasztod a gépet.
Majd el tudod menteni costum mmc-ként.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Krinya
tag
válasz kraftxld #3503 üzenetére
No igen, de ott még nem tartunk (szerencsére?! )
Igen, az MMC snap-in-t ismerem, de 50 gépet nincs kedvem egyesével belőni.
Sajnos se csoportot, se több gépet nem enged kiválasztani, ezért kérdeztem a scriptelés lehetőségétNincs oda nem illő alkatrész, csak gyenge felhasználó
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
Adott egy hálózat, switchekkel megoldva. Az egyik peer maga a W2k3 Server. AD, FTP, fut rajta, DHCP a routerre van bízva.
A kliensek tartománytagok, a szerverre 3 nyomtató van kötve.Most lett egy gép, ami nem kell, hogy tartományi tag legyen, de a nyomtatókat szeretné elérni. Viszont sehogy sem látja a megosztást, gondolom, csak a tartománynak van rá engedélye.
Nyomtató megosztási-biztonsági tulajdonságainál MINDENKI teljes hozzáférést kapott, mégsem látja az idegenlégiós gép (egyébként laptop). Mit rontok el, vagy mit nem csinálok jól?
Köszönöm: HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
viktor82
őstag
Ez érdeked.úgytudtam a server kezeli a négy giga ramot,de tévedtem!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
-
-
-
GD
őstag
2008-nak van már végleges kiadása?
-
-
GD
őstag
egy béta insiders update-elve miben térhet el egy végleges kiadástól? kb ..gondolom, semmiben?
-
Pittbul
csendes tag
Szevasztok
Adott egy HP ProLiant ML350 G3, amire win 2003 menen. Annak már uttána jártam, hogy Sartmars cd nélkül nem fogg menni, le is vadásztam a HP lapjáról : [link]
Már csak azt nem tudom, hogy ha elinditom és kipakolom valahova a gépre, uttána a megjelenő álomány simán kiirhatom e cdre?
ha valaki tudna segiteni. -
-
válasz Pittbul #3528 üzenetére
Inicializálva vannak a vinyók a vezérlőben? A logikai meghajtót megcsináltad legalább az egyikre? Az 5300 driverét pedig floppyn vagy nlite-vel kell belenyomni a telepítőbe ha alapból nem támogatja. (de nekem úgy rémlik, hogy benen van alapból)
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Pittbul
csendes tag
válasz kraftxld #3531 üzenetére
Odáig még nemjutottam el, eddig csak 1x volt beinditva a gép, lefuttatott 1 eszköz keresés amire azt irta ki hogy nem talált semmit, és uttána felkinált 4 db F továblépési lejhetőséget.
Legközelebb csak kedden leszek a gép kőzelében, csak addig megpróbálok minden infót begyüjteni hogy mit is kéne csinálnom. -
-
-
-
-
GD
őstag
2008-ban AD nélkül,nem találom a szokott helyén a klasszikus ctrlaltdel belépést a fotócskák helyett.. vezpult/userek és registry.. vki tudja hová dugták?
-
brd
nagyúr
Nyomd meg duplán a CTRL+ALT+DEL-t. Ha permanensen kell, akkor pedig kapcsold ki az üdvözlőképernyőt: Vezérlőpult/Felhasználók, ott Ki-bejelentkezési mód megváltoztatása, és felső pipát kivenni.
Öööö, nem szóltam, félreolvastam.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Krinya
tag
Windows2003 SBS, két IP alapú nyomtató (Canon ir2020)
Hogyan tudnám ezt a két nyomtatót automatikusan telepíteni a kliensekre, driverekkel együtt?
Szerintem: Felveszem a két nyomtatót a szerverre, megosztom, így bekerül AD-be is.
Vagy...?
Nincs oda nem illő alkatrész, csak gyenge felhasználó
-
metaldog
aktív tag
Hali azt hogy lehet beállítani 2003 serverben hogy a felhasználok a gépeiken ne tudjanak programokat felrakni installálni?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok, tud-e valaki ezt [link] magyarul? Köszi.
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest