Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
Elvagytok.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
Voltam infón gépet szerelni, erre valami balf@sz annyi hűtőpasztát kent a processzor tetejére, hogy öszzeragadt a hűtővel.
-
ghost364
senior tag
válasz WinPho #44985 üzenetére
Én C#-al kezdtem nyáron, önszorgalomból, szóval még nincs összehasonlítási alapom. Én videókból, meg a devPortálon fellelhető könyvből tanultam. Amit itt, az általánosban informatikatanításnak neveznek, az nagyjából egyenlő a semmivel. 4 év alatt rajzolgattunk Paintben, meg eljutottunk kép beszúrásáig Wordben.
-
ghost364
senior tag
Beállok én is a sorba: Lorus
Crytec210: Az badass lehetett. Én ezt nem viszem bringázni, nagyon vágja a kezem a korona.[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
Végre kitoltam a Portalt. Elvileg 3 óra alatt is ki lehet pörgetni, nekem viszont viszont 5 volt. Jöhet a második rész...
-
ghost364
senior tag
válasz cattus #46073 üzenetére
Melyik suliba jársz? Mert nálunk win7 + aktiválatlan office 2010 van. Plusz a gép teleszemtelve mindennel, legutóbb valami Jézusról szóló képgyüjteményt találtam a saját mappámban.
Btw, már lassan egy hete vann fenn a Win 8.1 nálam, és nem bántam meg a váltást. Sokkal gyorsabban indul, jobb a teljesítménye játékok alatt, és úgy általában is jobb. Bár a Kezdőképernyővel nem tudtam megbarátkozni, de a ClassicShell megoldotta. -
ghost364
senior tag
válasz cattus #46075 üzenetére
Most kéne választanom,csak nem tudom eldönteni. Cserháti (természetesen elektronika szak) és a BLG között vacillálok. Bár holnap megyünk BLG-be nyílt napra, majd meglátjuk.
Nálunk van egy tanár, aki a kikapcsoló gombbal nyomja ki a win7-es notit.
Csak én látom úgy a hsz.-em, mintha szarul lenne tördelve?[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz cattus #46078 üzenetére
Köszi! Mindenképpen a matek-fizika a cél, már csak az a kérdés, hogy szakközép, vagy gimnázium. Cserhátiba tuti felvennének, azért BLG-be is van esélyem. Bár ahogy kezdem realizálni, gimnáziummal jobban járnék.
Más: Én egyszerűen nem tudtam megszokni a start screent, már az asztali gép miatt is. A másik meg, hogy előtte sokáig Win7-et használtam.[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz polonic #46345 üzenetére
Moto G 2nd? Ma lesz MATV-ben.
Teszem hozzá, mostanában engem nagyon fel tud idegesíteni a WP és a telefon, tegnap pl. lőtt 200 képet a zsebemben. (pedig a feloldás megakadályozása be van állítva) A gyári kamera appban meg mindig izzószálas WB-t jelez, akkor is, ha manuálisan átkapcsolom. Ha zenét hallgatok, és feloldom a kijelzőt, akkor 10 másodpercig bámulom a folytatást, pedig ez csak egy rohadt zenelejátszó. Plusz amikor három napig ott marad a zenelejátszó sávja kijelző felső felén. Arról már nem is mondok semmit, hogy hányszor raktam újra NSRT-vel.[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz Oppenheimer #46810 üzenetére
Rohadt jó sorozat volt, végignéztem. Jövőre jön a második évad.
-
ghost364
senior tag
válasz viewdetails #46837 üzenetére
Made my day, rég láttam barátunkat.
-
ghost364
senior tag
válasz cattus #49372 üzenetére
Nekem egyelőre -3.5-ös a szemem, de már előre félek, hogy meddig romlik. (elvileg a növéssel van összefüggésben, szóval még min. 5 évig romlani fog...) Én most 25 cm-ig látok rendesen. Btw, az itteni infó szakiskolába nem vesznek fel 2 dioptriánál rosszabb szeműeket. (még jó, hogy van más választásom)
-
ghost364
senior tag
válasz Pttypang #49402 üzenetére
és kcsa: le is írtam, hogy én nem oda megyek. Osztálytársamnak viszont ez egy szak lett volna az, ahol azt tanul, amit csinálni szeretne. Így lehet kárpitos. osztályfőnökünk is mondta ezt, kíváncsi vagyok, hogy mit lép... Hogyha félreértés, akkor elég nagy, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
válasz Oppenheimer #49836 üzenetére
Azta... Nekem eddig 48 a rekordom, de ez picit több. De most kipróbálom az elméleted.
-
ghost364
senior tag
-
ghost364
senior tag
válasz Oppenheimer #52102 üzenetére
Akkor mélyebb jelentésű volt a felhasználóneve, mint gondoltam.
-
ghost364
senior tag
válasz Oppenheimer #57082 üzenetére
Vodafone Smart Mini (Spotifyhoz távirányító )
-
ghost364
senior tag
válasz cattus #57475 üzenetére
Én egyszer a Telenorban próbáltam valami Alcatel csodát... Hát megsajnáltam azokat az embereket, akik ezt használják Múltkor kipróbáltam Firefoxban. A sebesség megvan, csak a felület nem tetszik, meg nem látom a létjogosultságát.
kolosanyi: A következő telefonom nagy eséllyel nekem is egy BB lesz, csak találjak egy jó áron lévőt... Ha meg nem, ott van B tervnek a 2015-ös Moto E 4G, azt szerintem elviselném. -
ghost364
senior tag
-
ghost364
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest