Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Sziasztok , ha virágbolti win 8.1-ről frissítettem win 10-re akkor ezt hogy lehet újratelepíteni úgy hogy ugyanennyire "jogtiszta" maradjon ?
-
Mirman
őstag
válasz this is life #30288 üzenetére
És hol a legérdemesebb beszerezni ha jogtiszta windowst szeretnék , ami nincs alaplahoz kötve, tehát esetleges gépváltásnál újratelepithető az újra is ? Úgy tudom az OEM verziók csak egy géphez telepíthetők aztán kuka. BOX-ot viszont nem nagyon láttam sehol.
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
Hosszú hónapok óta használom a windows 10-et eddig nagy megelégedéssel de mostanában néha belassul a rendszer . Nagyon kis hardware igényű játékok közben is a memória használat 80% körül van a feladatkezelőben , a hang recseg az egér laggol ilyenkor , eléggé furcsa még nem találkoztam hasonlóval sehol sem.
Egyszerűen hihetetlennek tartom hogy kevés legyen a gépem . Vírusra is gyanakodtam de a vírusirtóm nem dobott ki semmit , pedig végeztem részletes keresést vele ( jogtiszta Avast Pro) . Van valami ötletetek ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest