Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy a frissítéseket lehet-e elutasítani, halasztani vezetékes hálózaton (akár SIM-es routerrel)? Pro verzióra tudnék frissíteni, de ez nem elfogadható, hogy ne legyen beleszólásom, hogy mikor akarok többszáz megabyte-ot letölteni és telepíteni, akár fél órán keresztül használhatatlanná téve a számítógépemet. Sajnos csak a metered connectiont találtam, mint nagyjából működő megoldást, de azt is csak vezeték nélküli kapcsolatokra.
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
válasz szimi57 #23704 üzenetére
Kipróbáltam, Win8.1 alatt is 1 sec a késleltetés. Elolvastam mit is csinál a program és a honlapon azt találtam, hogy Win 8 alatt fals értéket ad. Állítólag készül a Win8 kompatibilis változat
Szóval Win10-en szerintem ne ezzel a programmal tesztelj!Windows 8 Compatibility: The DPC latency utility runs on Windows 8 but does not show correct values. The output suggests that the Windows 8 kernel performs badly and introduces a constant latency of one millisecond, which is not the case in practice. DPCs in the Windows 8 kernel behave identical to Windows 7. The utility produces incorrect results because the implementation of kernel timers has changed in Windows 8, which causes a side effect with the measuring algorithm used by the utility. Thesycon is working on a new version of the DPC latency utility and will make it available on this site as soon as it is finished.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
válasz qantum #29672 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy nem érdemes. Bármikor inaktiválhatja a microsoft a kulcsot. Bukod a pénzt és amíg működik addig sem legális csak úgy működik (lehet frissíteni, de egy aktivátoros megoldást is lehet). Lebukni nehéz vele, mert a NAV és a rendőrség csak ezért nem fog kimenni hozzád, de ha egyéb dologgal lebuksz vagy csak kapsz egy adóellenőrzést ezt is a listádhoz írják (céges használat esetén)
bopeti98: Ezek csak kulcsokat árulnak, a kérdésben is így volt. De, ha olyat vesz amit írtál, akkor már csak kisebb kellemetlenségek lehetnek (pl. a régi tulaj tovább használja, kiteszi a netre a kódot stb. és ezért tiltja le a microsoft). Persze vannak becsületes eladók - hiszem hogy többségben -, de ezeket is figyelembe kell venni, ha használt windowst vesz az ember. Írom ezt úgy, hogy magam is vettem és adtam is már el olyat, amivel nem volt gond .
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
Szerintem, ha az USB-s kártyaolvasódról képes a géped bootolni, akkor telepítheted róla. Próbáld meg, pár perc alatt megcsinálja - attól függően mennyire gyors az SD kártya és az olvasó/adapter - és indítsd el. Fél óránál többet nem veszítesz vele, ha mégsem működik és még a jelenlegi rendszered is megmarad, ha be sem tudsz bootolni.
Legyen szép napod!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- GTA V
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest