Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz quailstorm #51864 üzenetére
Jól van, azt még fogjuk rá, h nem rossz dolog, de eleve nem volt azért akkora nagy szükség rá.
Sokakat pl. zavar, h modern ui-t használva, ha minimalizálod, akkor visszadob az asztalra.
Bár én már megszoktam ezt is, de sima 8-nál Chars Bar, v Alt+Tab billentyűkkel sem volt nehéz váltani asztal és modern fület közt, bezárás meg Alt+F4, v ledobás, egyszerű. Persze r=1 user ezekből semmit nem ismer, v tanult meg kis használat után...Appok átméretezhető ablakban futtatása szerintem megint nem akkora hű, de nagy szükséglet, eleve ha komolyabban dolgozol, azt desktop környezetben teszed, ottani progikkal (ott lehet több ablak) és nem 2-3 Metro appot használsz még közben. Ráadásul U1 óta modern ui-n is ott az asztali tálca.
Valamint teljes képernyőben használjuk általában böngészőt, nézünk filmet, futtatunk xy programokat ( pl. AutoCad), v más oprendszert Virtualboxban (én legalábbis), azért meg lehetne már szokni. Váltás meg tényleg egyszerű pl. Alt+Tab segítségével.
Illetve kezdőképernyős indításnál, ok, hogy befoglalja egész képernyőt, de arra a pár másodpercre csak, amíg kimész, kikeresed és elindítod, utána rögtön visszadob asztalra. Azért nem akkora fennakadás az.Persze, ha valakiknek az, el kell fogadni azt is , csak az ilyen és ehhez hasonló érvek nem igazán annyira objektívek, mert attól még dolgozni, használni tudod tőle rendesen, hanem sokx pusztán megszokás és felhasználói hozzáállás kérdése főleg.
Még a legelején Win8 kapcsán szó volt egy 3D felület, 3D asztal lehetőségéről. Ha azt valósítsák meg desktop + Metro helyett, arra ugyanúgy ment volna a fika, kérte volna a nép a kikapcsolhatóságát, régi felület visszaállítását, ha meg nem lett volna semmi újdonság, akkor meg az lett volna a baj...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest