Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
félisten
Hali!
Próbaváltozat linkjét az Első hozzászólásban megtalálod.
"Most egy xp prof-ot használok, melyik win7 az ami ennél gyorsabb, ill. többet tud?"
Végül is Home Basic változattól felfelé mindegyik, de egy átlagos user számára a Home Premium lehet az ideális választás.
Itt van 2 összehasonlító táblázat: [link] [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Hali!
Ahogy Morden24 is javasolta, ez esetben x64.
Még annyi kiegészítés, ha az XP Pro-ban használtad/kihasználtad azokat a plusz szolgáltatásokat, amiben több az XP Home-nál, akkor valóban alaposan vizsgáld át az összehasonlító táblázatokat.Csak egy példa, pl Home Premium-ban nincs Group Policy(csoport házirend), ez csak Pro és Ult.-ban van, stb...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mint ahogy fentebb is írtam, leszeretném tölteni majd használni a win7 90 napos próbaverzióját, de sajnos eddig nem sikerült, mert nem találtam a letöltési linket és nem értettem, hogy miért.
Most viszont az egyik weboldalon lévő cikkben ezt olvastam:
"Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a TechNet weboldalán nem nézi, hogy kik vagyunk (csupán az identitásuknál kell egy kicsit kamuznunk). Magyarán egy kis hazugság árán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, amihez csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkezni...."Ez most igaz?
A sima user ezek szerint ki se próbálhatja, vagy kamu az egész és bárki használhatja 90 napig???Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
veterán
-
sz.j
nagyúr
Megoldódott a "problémám" .... , végre le van töltve a win7.
Talán mondanom sem kell, hogy én követtem el a hibát, mert az identitás rubrikában rosszat jelöltem be ....Elnézést kérek mindenkitől a felesleges "fárasztásért".
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Воланд
titán
Azt, hogy dpi, aztán első találatra klikk és ott vagy kiválasztod a 125%-ot, vagy megadsz egyénit (jobb oldalt set custom text size).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Akkor a betű méretét növeld. [link] Több lehetőség van, Item alatt kiválasztod az elemeket és ahol lehet a font méretét növelni, ott megteszed.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Ööö, szerintem, pont úgy mint XP-nél... Jobb egér a programon vag ypl a satrmenüben a progi ikonján/Küldés/Asztali parancsikon létrehozása. Ha meg nem erre gondoltál, akkor írd le kicsit pontosabban...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
A start menübe helyezés az a programtól függ, ugyanúgy mint a tálca.
Azért kerül oda, mert oda le van húzva az asztal..
Ha kikapcsolod az asztal eszköztárat akkor sztem kipakolja az asztalra mindet...
Start menü jobb katt->eszköztárak->asztal - de így minden ottani ikon ki fog kerülni az asztalra. szerintem..
Véleményem szubjektív...
-
sz.j
nagyúr
Végre megtaláltam a megoldást .....
Jobb klikk az asztalra ---- Nézet ---- Asztali elemek megjelenítésére klikk
Mindenkinek köszönöm a segítőkészségét
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest