Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz nagynorbi #29416 üzenetére
Sziasztok!
Megnezted a kepeket is? Mikoze a Nero-hoz a Redmont-i cegeknek? Es mar az is gyanus hogy masolt DVD, ma mar minden LightScribe-os DVD iroval lehet "eredeti" feluletet gravirozni es a kepen lathato hogy telepiteskor eleve magyar regioval telepul, pont Redmont-ban fognak foglalkozni az Ultimate magyar verziojaval. Meghogy munkapeldany.
Szerintem meg egyszeru kaloz. -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #29418 üzenetére
Hat igen, ez akkor derul ki amikor atveszi de gondolom elotte vagy megnezi, vagy ha nem tudja akkor postan, stb, igy lehet hogy egy egyszeri masolat. Szerintem az is kaloz, ha eladja.
Laccoss Azt mindenki mondhatja hogy a liszensz honnan valo, Redmond-bol vagy akarhonnan, a lenyeg hogy "munkapeldanykent" arulja az Ultimate-et 4500 Ft-ert.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Kabelnetrol atkellett valtanom PPPoE kapcsolatra. Szeretnem ha a W7 indulasakor automatikusan tarcsazzon. Itt a topicban rakerestem es a Rasdial parancsot talatam megoldasnak amit meg is csinaltam vagyis keszitettem egy *.bat fajlt es betettem az Inditopultba. Rasdial <kapcsolat neve> <felhasznalonev> <jelszo>
Ezzel csak az a baj hogy amikor megjelenik az Asztal akkor egy ideig lathato a *.bat fajl tartalma, vagyis a felhasznalo/jelszo paros. Mikent lehetne ezt eltuntetni, a rasdial parameterei kozott nem talaltam olyat hogy silent vagy ilyesmi. Esetleg mas megoldas is erdekelne. -
Steelmanus
addikt
válasz megema #29582 üzenetére
Neked a jobbgombos menuben ha egy olyan mappara allsz amiben mp3 fajlok vannak megjelenik a KMP menuje? Mert nekem sem sikerult ravenni hogy megjelenjen, csak ha beleptem a mappaba es magara az mp3 fajlra katt jobbgombal, akkor igen. Szerintem nem tudja helyesen beirni a 64 bites W7-en.
-
Steelmanus
addikt
válasz megema #29612 üzenetére
Ideiglenesen titsd le a WMP-t, az Eszkozkezelo / Alapertelmezett programok / Programok hozzaferhetosege .... DE elotte csinalj egy masolatot a WMP ikonrol a Startmenubol pl az Asztalon egy mappaba mert addig amig tiltva van a hozzaferes kiszedi a Startmenubol az ikonjat is. Igy viszont megmarad a mappaban, mert ahhoz Neked van jogosultsagod. Majd inditsd el a KMP-t Rendszergazdai jogokkal es ugy allitsd be a Hozzarendeleseknel hogy mutassa a jobbgombos menuben, a WMP menusorai el is fognak tunni, csak a Winamp es a KMP-nek kell latszania.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #30712 üzenetére
Hello!
Nekem van Group Policy-m megneztem es nem latom az ertelmet atallitani, mert ugy nezem hogy egy XP maradvany.
Mivel nem allitottam meg at eddig, ezert nem talaltam bobsys altal mutatott utvonalon es ezert szerintem jol gondolta hogy a szavait idezzem
"btw ha nem volt ilyen kulcs akkor az azt jelentette, hogy nem is foglalt semmi savszel". -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #31181 üzenetére
Jo estet Mindenkinek!
Nalad mikor jelent meg a frissitesek kozott? Fent van a Messenger Live 9.0, de nalam sem jelent meg mint frissites, utoljara e honapban a peccselo kedden frissitettem, de nem ajanlotta fel.
Mas.
A Microsoft.NET-keretrendszer 4 Client Profile Windows 7 x64-based Systems rendszerhez (KB982670) Letöltési méret: 41,0 MB frissitest felszoktatok telepiteni? -
Steelmanus
addikt
válasz BogyóBP #31188 üzenetére
Hat ezert csodalkoztam en is hogy tobben irtak hogy megjelent az update kozott es hogy Hidden-re allitottak. Raadasul a telepitett javitasokat atnezve nalam nem latom hogy valamelyik a Windows Live Messenger 9.0-ra mutatna, az igaz hogy a W7 telepitese utan elso lepesben feltelepitem a javitasokat, es csak utanna telepitem a Messenger-t.
-
Steelmanus
addikt
válasz Laccoss #31191 üzenetére
Igazad van, ill. azoknak is, akik mar elobb is irtak hogy megjelent a WU-en. Nalam az volt a helyzet hogy nem telepitettem a .Net 4.0 Client mert ugy gondoltam minek, igy elrejtettem, de most feltettem azt is es egybol megjelent, de teszem is rejtette mert meg jo nekem a 9.0-as is, majd ha mar nagyon muszaj akkor valtok.
Amugy azert eleg fura vagy mondhatnam kicsit eroszakos modja ez WLE terjesztesenek, gondolom ha az update-en keresztul teszi fel valaki akkor felmegy az egesz egyben es valasztani sem lehet az osszetevok kozul. Marcsak azert is gondolom igy mert akkora a merete. Es mivel a Fontos frissitesek kozott van, aki Automatikusan frissit annak bizony felmegy.
-
-
Steelmanus
addikt
Nalam volt a hiba, mert sem a PPPoE kapcsolat nem volt jol beallitva valamint az IE alatt sem volt a Kapcsolatoknal Alapertelmezet-re allitva, igy hiaba huztam bele az Inditopultba bejelenkezes utan feldobta az PPPoE kapcsolat ablakat. Ezt:
Ezert a Rasdial parancsot hasznaltam parameterezve de most hogy helyesen allitottam be a dolgokat, valoban eleg csak belehuzni a parancsikont az Inditopultba. Most mar en is igy hasznalom.Lars: #31545 De kilehet, about:config browser.download.manager.scanWhenDone False -ra allitva
SymbianOS Abban igazad van hogy a 32 bites W7 alatt az FF 4.x valoban gyorsabban indul, 64 bites alatt jo par masodpercig daral a vincsi amig elindul. Az FF 3.x -nek mindegy mert az gyorsan felall mindket W7 verzion.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Okoschka #32715 üzenetére
Sziasztok!
Nem olyan regen valaki mar kerdezte hogy mikent lehet athelyezni az Users mappat mas meghajtora particiora, es adtak is linket a megoldashoz azert hogy ne kelljen kezzel turkalni a registrybe. Szoval nem az keresgetesem eredmenye aki bekuldte annak koszonet erte szoval a link es a kis progi amivel meglehet oldani egyszeruen.
Profile Relocator -
Steelmanus
addikt
válasz Darren82 #32864 üzenetére
Szia!
Azt nem tudjuk hogy mit ertesz egyedi dizajnak, nezzel be ide talan az Alt Commander az ami legjobban hasonlit a TC-re.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz BullZeye #32923 üzenetére
Szisztok!
Nem ezt a beallitast keresed veletlenul?
Az ablakkeret szélességének beállítása. -
Steelmanus
addikt
Ah igen, es raadasul nem is jo a tipp, ezt elkapkodtam. Legalabbis az alapertelmezet 1 es ertekhez sok pixel van hozzarendelve, ezert olyan vastag, tweak programmal megoldhato de az itt nem favorizalt. Regen pedig csak direkt ezert tettem fel egyet, vagyis semmi mast nem modositottam csak a keret meretet.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Probald ki ezt a kis programot. USBDeview 1.83
-
Steelmanus
addikt
válasz sentinel #33596 üzenetére
Sziasztok!
A VLite is a WAIK-et hasznalja, tehat amikor elinditod elotte le kell szedni majd feltelepiteni marmint a WAIK-et es csak akkor mukodik, lenyegeben csak egy keretprogram.
En csak kiprobaltam marmit azt hogy mikent mukodne, tehat az elore feltelepitett WAIK nelkul nem tud csinalni semmit.
Fire/SOUL/CD Tarsunk altal linkelt RT Seven Lite erdekesnek tunik bar en nem szeretnem most berhelni a W7-et de a linket es a progit eltettem, koszonet erte.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz bnándi #33599 üzenetére
Sziasztok!
A nevezett fajlt toltsd fel egy online viruskeresore, pl a VirusTotal-ra es vizsgaltasd meg ott is, marcsak azert is, mert az Avira adja a legtobb fals risztast, osszevetve a tobbi virusirtoval. Persze ez nem zarja ki hogy valoban virusos, csak ellenorzeskeppen jo a control.
-
Steelmanus
addikt
válasz polonic #33602 üzenetére
Az igaz hogy vagy feleve neztem utoljara tesztet, de nem is az Avira-t akartam lehuzni, hanem csak kontrollnak ajanlottam biztos ami biztos.
Azert tunt fel, mert Fire/SOUL/CD profi, vagyis a szam.tech a szakmaja es abbol is él, igy arra gondoltam hogy ellenorzes nelkul nem ajanl olyan programot ami kart okoz masoknak a gepen.
De vegulis Ő adta meg a valaszt is erre a kerdesre. (#33605) Fire/SOUL/CD -
Steelmanus
addikt
Allandoan kapok egy ilyen hibajelzest idezem
134 Time-Service
Az NTP-ügyfél nem tudott manuális társat beállítani időforrásként, mert DNS-névfeloldási hiba történt a következőn: ''. Az NTP-ügyfél 3473457 percen belül újra fog próbálkozni, utána pedig kétszer olyan hosszú időt állít be az újrapróbálkozások között. A hiba a következő volt: A kért név érvényes, de nem található a kért típusú adat. (0x80072AFC)
A WU igy van beallitva:
Ugy sejtem itt kellene atallitani az opciokat, jol gondolom?
Manualisan frissul azt elfelejtettem megirni.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz S. Szabi #33700 üzenetére
Azzal a modszerrel elveszted az eredmenylistadat. Most van mondjuk egy jo eredmenyed, elkezdessz egy jatekot, de kilepsz belole, erre felkinalja hogy mentse, OK, igy elmenti abba a mappaba ahova irtam es tartalmazza az eddig elert jatekstatisztikat is. Egyszeruen kiprobalhatos, elnavigalsz a mar emlitette mappaba, kettot kattintassz rajta es behozza a jatekot ugy hogy megmaradnak a jatekstatisztikak is. Tehat elkezdesz egy jatekot elso leosztas kilepeskor elmented es ott lesz az a fajl ami kell Neked. Mivel eppcsak elkezdted meg nem leszel hatranyban de megorizted igy a statisztikat is. Probald ki, en is azt tettem eppen ezelott hogy kiprobaljam. Minden jatekra igaz, marmint az OS-ben talalhatokra.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Azt irtad hogy a softver felmegy de nem mukszik ahogy kellene. Viszont adtak ki frissitest nezd vegig, es ha jol lattam mar van 3.x verzio is. Ahogy olvasgattam kell hozza az eredeti DVD, de a lenyeg hogy mukodnie kellene W7-en is csak frissitessel.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Hat sajnos link:
A KeepRasConnections registry-bejegyzés, amivel a RAS-kliens lecsatlakozása után is online lehetett maradni, nem támogatott Windows Vista alatt.Viszont kezzel beirhatod, igaz nalam is csak ugy mukodik hogy ketszer fals csatlakozas van tehat amikor ebresztem a gepet es csak harmadszorra fogadja el a PPPoE kapcsolatomat. Digi. HKLM / Software / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon
Uj Karakterlanc KeepRasConnections Erteke 1(#34545) Fire/SOUL/CD
Valamirol lemaradtam? Azt hittem hogy az MSE nem telepitheto XP-re.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #34549 üzenetére
Akkor az en fejemben volt a hibaforras !
-
Steelmanus
addikt
válasz Colos1 #34698 üzenetére
Sziasztok!
Irtam valaszt a Cata topikba, a Norton-al kapcsolatba.
Sub-ZeRo Azt hiszem hogy kovetem a peldadat, es virusirtot valtok. Hajnalban feltettem az MSE 2.0-t, majd deleott mivel egy laptopot kellet barkacsolnom igy elinditottam delelott egy Teljes vizsgalatot a rendszer vincsin (320Gb 50/50/Maradek) es mivel a monitor 20 perc utan elmegy aludni nem foglakoztam geppel, laposoztam. Masfel ora mulva ranezek hat mit latok, kb a 80%-nal tart, ugy hogy a C:\ 10Gb rendszer D:\ 8GB foleg a telepitendo programok E:\36 Gb filmek. Ugy beragtam ra kivagtam hogy nyoma sem maradt, a Revo Uninstall-al szedtem le.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #34725 üzenetére
Igen az MSE 2-t vagtam ki a francba mert mas virusirtoval az egesz vincsit nagyjabol 30 perc alatt atvizsgalhattam nemhogy masfel ora alatt 80%, persze lelottem es mar szedtem is le.
(#34726) polonic Annyira lebutitottam amennyire lehet Tomoritett Ki Halozat Ki stb pont ezert ragtam be, Nod bealitashoz voltam szokva, igy nem volt nehez. Nem az a gond hogy elinditom azutan hagy dolgozzon, hanem hogy masfel oran at tekeri a vincsit porgeti a procit es meg mindig nem vegez. Ilyenkor mindig az jut az eszembe hogy a cipesz maradjon a kaptafanal, csinalt mar az MS 5 Mb-os Java-t is, az is elmult.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz Neil Watts #35187 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #35196 üzenetére
Azt szeretnem megkerdezni hogy nem tudsz valamilyen okossagot az Elotoltes inditasanak az idejenek a rovidetesere? Ugye alapbol 6 perc utan indul el es tolti be a memoriaba a gyakran hasznalt programokat. Ezt az idot, marmint a 6 percet nem lehet valahogy mondjuk 1-2 percre leroviditeni? Nem akarom kikapcsolni az Elotoltest, csak nagyon zavar hogy pl a 6-dik perc kornyeken inditok valamilyen programot esetleg egy bongeszot, akkor amig tolt az op.rendszer addig lassan nyilik meg a program. Utanna mar villamgyors, csak ki kell varni azt a 6 percet.
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz Neil Watts #35208 üzenetére
Sziasztok!
Azt a Creative karit en sem vennem meg semmi penzert. Igaza van (#35209) TRob1 topiklakonak pl itt egy Vateras link ha jol licitalsz akkor nagyon jo aron hozza lehet jutni remek karihoz. Nezd meg a kepeket is.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Gaben1 #35928 üzenetére
Szervusztok!
Van a MovieMaker-nek egy portable valtozata ami XP ala tokeletesen jo.
(#35930) woland_y2k Bocs' hogy segitettem, de azert ne feledjuk, ha nem lett volna XP, akkor nem lenne ma W7.
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #35933 üzenetére
Javitanam magam, inkabb igy adnam meg a linket.
-
Steelmanus
addikt
válasz Sub-ZeRo #35775 üzenetére
Szervusztok!
En kerestem a KB976972 frissitest a gepemen de ilyen nalam nincs. Nem lehet hogy akkor kerult fel amikor az volt a topikban par hsz.-ban hogy valakinek 4, valakinek 3 update jott le egy nap, mivel en kezzel frissitek es kesobb mint ahogy az kijon nalam marcsak 3 update-et jelzett akkor a WU. Amugy rakerestem es ha jol ertelmeztem akkor erre a KB976972 jott ki Fix, esetleg megprobalhatod.
Link:
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest