- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Megoldva!
A probléma megoldása egyszerű volt.. Megosztom veletek. Az a lényeg, hogy minden NT-s rendszer MBR-je meghív egy általában primary masteren vagy az első vinyón pri. mastertől sec.slaveig egy boot.ini nevű állományt, amiben fel van(ak) sorolva azok az NT-s oprendszerek, amik bootolhatók..
valami ilyesmi formatumban:
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINNT=''Windows 2000 Professional - English''
Ahol ertelemszeruen ha atteszed a vinyot egy masik vezerlore, akkor nem irodik at az egesz. Ezt ugy tudtam orvosolni, hogy Windows XP CD-rol bebootoltam, majd
bootcfg /rebuild
es ez minden uj hivatkozast betett ebbe a fileba. De lehetett volna manuálisan is szerkeszteni a filet. Ennyi. -
Isten
tag
Szevasztok,
egy secondary slaveen levo HDD-n Windows 2000 volt telepitve. A vinyot atraktam a primary masterre es olyan hibauzenetet kaptam, hogy a windows nem tud bootolni es ellenorizzem a sorrendet meg ilyesmi. Na en most betettem a Win2000 CD-t es repair-eltem. Console repairt valasztottam es Fixboot es Fixmbr-eztem, azt hittem, hogy minden OK, reboot es ugyanaz. Valakinek vmi otlete ezzel kapcsolatban? Nem akarom visszaallitani az eredeti allapotot es meg csak meg sem szeretnem cserelni a jelenlegi primary slavet masterra. Segitsegeteket elore is koszonom!
Tamas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest