Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejja1234
tag
Legújabb RS build changelog-ban írták, hogy átállítja a Quick action sorrendet. Ez oké is, de hiába állítom vissza a megszokottra a beállításokban, a gyakorlatban nem változik.
Nálatok is bugzik?
-
Hejja1234
tag
Nekem eltűnt a kuka ikon a mailből és swipe-al sem tudom törölni a leveleket. :S
-
Hejja1234
tag
Igen, legújabb build....restart segített
-
Hejja1234
tag
Már majdnem megörültem az új calendar live tile featurenek erre látom, hogy most az időpont állítást kurták szét :S
-
Hejja1234
tag
válasz zsoltzsolt #16195 üzenetére
Több eseményt mutat egyszerre, a következő napit is, lehet hogy ez volt eddig is az alapvető működése, csak eddig könyörögni kellett neki, hogy pl. pénteken ne a szerdai névnapokat mutassa.
Hozzáteszem most perpill szintén nem mutat semmit :S -
Hejja1234
tag
válasz temagad.aho #16198 üzenetére
Aha, kattintsak a lenyíló menübe majd kattintsak bele ismét mert az első kattintásra kijelöli az aktuális időpontot (anélkül, hogy felhozná a billt.), majd váltsam át a billentyűzetet számsorra majd töröljem ki ami be van írva majd gépeljem be karakterenként kötelező kettősponttal, hogy 19:15...meg akinek két anyja van.
[ Szerkesztve ]
-
Hejja1234
tag
Arra a bugra van már valami megoldás, hogy a fényképek appból lehessen manuálisan képeket megosztani bármilyen formában
Hónapok óta összeszarja magát nagyjából fix másodperccel azután, hogy a megosztás ikonra kattint az ember....és persze az automata feltöltés se tökéletes, főleg mostanában, mert egyrészt lassú másrészt kihagy képeket vagy csak üres fájlokat/thumbnailt tölt fel. -
Hejja1234
tag
Megjött slow-ra is a 14965.
Phone app nem indul, helyette az áruház jön be.
Frissítés keresés, restart megvolt, egyéb ötlet? -
Hejja1234
tag
Látom pörög a topik...
Nyomtam egy WDRT-t, telepítés közben kékhalállal meghalt az asztali win10, de szerencsére nem lett semmi baj a telóval, most megy minden rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja