Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz gyurkikrisz #3518 üzenetére
Én kíváncsi lennék, ebben a környezetben hogy futnak az appok.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3580 üzenetére
Most már nem csinálja.
-
consono
nagyúr
válasz gyurkikrisz #3610 üzenetére
830 De ki vesz telefont egy másik platform tesztprogramja alapján???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ToniSoprano
addikt
válasz gyurkikrisz #3655 üzenetére
Igaz, de én szilikon tokban hordom, ahol így bemélyedésben / kivágásban van a gomb, így kicsi az esély hogy feloldódik. Egyébként pont ezért szeretem az ilyen tokokat, mert ha megfogom a telót, nem kell félni, hogy véletlenül megnyomom a pl. lezáró gombot és a gomboknál is meg tudom fogni a telót.
És ezt, hogy a lezáróképernyő kikapcsolható legyen elég egyszerűn lenne leprogramozni, de lehet másnak nem probléma csak nekem.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz gyurkikrisz #3659 üzenetére
Nekem dual simes Lumia 640 van, egy éjszaka nekem elég sokat, kb. 8-12%-ot merül, ez kicsit sok, nem tom normális-e WP-n. Mondjuk nekem folyamatos 3G megy, és whatsapp, skype ilyesmi programok is aktívak. Repülő üzemmódban kb csak 1-2%-ot merül.
Elég lenne csak időzítve, a 3G-s APN net kártyát kikapcsolni, mert zavaró is, van amikor a Brazíliában élő rokonok az időeltolódás miatt éjjel 2-kor küldenek whatsappon képeket, üzeneteket. Mondjuk erre, hogy ne keltsenek fel tényleg jó a quiet hours.
No mindegy nem akkora probléma, csak droidon ezer program van rá, de más szempontból meg jobb a WP, ebben az alacsony árkategóriában, pl. az oprendszer támogatottsága/frissítés/hibajavítás.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz gyurkikrisz #3728 üzenetére
Kénytelen voltam az 512-es frissítés után visszatenni a 8.1-et mert katasztrófális volt az egész rendszer. Tényleg totál fapad a 8.1.
-
gabancs
addikt
válasz gyurkikrisz #3728 üzenetére
Képernyő mentések?
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3816 üzenetére
Végülis semmi logika nincs abban, hogy a játékok a games hubba kerülnek...
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3820 üzenetére
Mert felesleges két helyen lenni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyurkikrisz #3850 üzenetére
Olvastam pár tesztet, nem értékelték olyan rosszul.
A rom-ok azért szépen készülnek a Mlais telefonokra, már így is több update érkezett rá, mint a 635-ömre az elmúlt egy évben.
Tudom, hogy nem egy nagy gyártó, de érdekel a telefon nagyon. Külsőre is tetszik, a touch id jópofa dolog, az MTK 6752-es proci pedig nagyon erős benne.utdetailing.hu
-
Bukk900
őstag
-
tatararpad
őstag
válasz gyurkikrisz #3885 üzenetére
Az sem izgatna ha nem lett volna róla szó, ez évek óta alapfelszereltség.
-
félisten
válasz gyurkikrisz #3948 üzenetére
Nem kétlem hogy jó lehet. De jelenleg nem az. Az állandó alkalmazásba belépés majd várni a frissítésre elég gagyi hatást kellt. Nem beszélve arról hogy van el szeparált background agent ami néha beragad majd ott marad az értesítés a lezáró illetve glance képernyőn vagy az értesítési sávban. Nekem az örökös hálózatra vár töltögetés hat bénán mikor visszalépek a Messenger appba. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz gyurkikrisz #3976 üzenetére
Lehet, hogy "2k bugot javítottak", de a userek felének picivel jobb lett a másik felének meg sokkal rosszabb... Én nem tudom ezek az ilyen simán csak 2k bug javításos leírás mennyire valós, a feature rész engem már hidegen hagy, nekem megfelel. A zárképernyő bug, lassúság, és kezdőképernyő félig újratöltése ami baromira gáz...
-
Glenda
addikt
válasz gyurkikrisz #4303 üzenetére
És cserébe több ramot eszik, mint a Chrome.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Boonen007
őstag
válasz gyurkikrisz #4476 üzenetére
Eddig nekem ez a legjobb.
-
Zolly444
aktív tag
válasz gyurkikrisz #4663 üzenetére
Szóval benne van de csak smsnél?
-
Zolly444
aktív tag
válasz gyurkikrisz #4665 üzenetére
Már várom. Köszi
-
félisten
válasz gyurkikrisz #4665 üzenetére
Mert a facebook majd biztos bele fogja írni...
-
félisten
válasz gyurkikrisz #4669 üzenetére
Nem kell hozzá. Ezen a platformon semmi nem működik, ami meg jó volt már szétkúrták. Messenger egyszer még integrálva volt, aztán hopp megszűnt. Ha szükséges lesz hogy az app fejleszője támogassa a funkciót, akkor elég kétes tudni fogja e.
-
Atiballer
csendes tag
válasz gyurkikrisz #4849 üzenetére
Rajta igen, lumia 820, nem mai darab, de tesztelésre pont jónak gondoltam.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz gyurkikrisz #4878 üzenetére
hát igen.
Csak az a kérdés hogy miben lesz csúcs.
Mert Hiába raksz te össze csúcs hardvert,ha a köré épülő OS nem igazán örvend nagy népszerűségnek.
Az MS most valami konkurens gyilkos eszközöket kell bemutatnia,mind hardveres,mind szoftveres téren. -
SharpSA
veterán
válasz gyurkikrisz #4878 üzenetére
Persze, talán a két véglet van jelen...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #5010 üzenetére
legyen csak - a bizonyosan kiválóan működő - angol verzió része ez a marhaság, hogy az "e-é" közé betesznek egy számot [ott nincs "é", de ez most nem izgat ], én - mint primitív, Q. Cortana mentes user, - meg had írogassak valami értelemmel felépített megoldással, eh...
..a hiányzó appocskáim sehogy nem kerülnek majd fel, ezzel a build-el?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
donmackó
addikt
válasz gyurkikrisz #5150 üzenetére
Igen már azóta láttam a visszajelzés app-ban hogy nem jó.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #5306 üzenetére
mit kellene bejelenteni?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mtm800
senior tag
válasz gyurkikrisz #5466 üzenetére
930 ,830 mellé alapból adhatnának ....azoknak főleg akik a w10 et tesztelik
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz gyurkikrisz #6197 üzenetére
Na azt én is. Mert a jelenlegi elég trágya. Főleg 10-en.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Zsoleszhun
addikt
válasz gyurkikrisz #6319 üzenetére
Ez az egy app hiányzik csak a wp-ról, ha tudtok valami hasonlót ne tartsátok magatokban
¯\_(ツ)_/¯
-
Zsoleszhun
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
válasz gyurkikrisz #6321 üzenetére
Ehhez tudsz linket? Nem találom,, előre is köszi
-
rbertkrl
aktív tag
válasz gyurkikrisz #6460 üzenetére
Sehogy sem jó! Sem touch.facebook.com, sem az m.facebook.com! A touchos konkrétan valami szétszabdalt akármi. Ilyen nekem utóljára wp7-en volt.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz gyurkikrisz #6779 üzenetére
Sokkal jobban tetszik, de a váltásnál újratölti az adott oldalt. Érdekes amikor az alkalmazások között váltok akkor nem tölt újra az edge. Így nézki:
¯\_(ツ)_/¯
-
ZavaBalazs
őstag
válasz gyurkikrisz #7009 üzenetére
hát azért az edgen elég nehéz megszokni, hogy nincs swipe, remélem az RTM-re váróknak majd nem is kell ezt a hiányt megszoknia.
korcsillio: próbáld ki az UC browsert, gondolom működik 10-en is. ha nem, akkor bocsi, nincs nálam már w10-es telefon, csak vaktában javaslom.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #9051 üzenetére
1.hát valahogy nem nagyon úgy viselkedik a 930-on a 10,...pl. azt mivel magyarázod hogy kikapcsolt kijelzőnél is merül rendesen(semmi felesleges app nem fut a háttérben és mégis)...a skálázás és/vagy magvezérlés biztos hibás vagy nem eléggé optimalizált, mert 5-10 perc böngészés után majdnem hogy szénné égeti a kezem,tehát mind a 4 mag max frekin dolgozik...
2.úgy értem hogy átlag 4x2000-nél nagyobb magokhoz már 2500mah-nál nagyobb aksit szoktak rakni, főleg egy az a330-as gpu miatt is, ami nem épp mondható gyengének...sőt, merem állítani hogy a gpu frekije se jól van optimalizálva... -
törölt tag
válasz gyurkikrisz #9090 üzenetére
nem tudtad hogy meg lehet nézni hogy melyik app mennyit megy háttérben? vagy ha tudtad akkor miért kérdeztél hülyeséget? de ha mégsem tudtad akkor:
gépház-rendszer-takarékos üzemmód-akkumulátorhasználat
tájékoztatlak hogy a program alatt lévő csíkok nem dísznek vannak
program neve alatt lévő mutatja hogy mennyit ment előtérben és az alatta lévő mutatja mennyit ment a háttérben...és ha rámész az app részleteire akár 1hétre visszamenőleg is le tudod kérni hogy mennyit ment előtérben és mennyit a háttérben...
had idézzem a hülye kérdésed:
"...vagy egy háttérben futó program, mert arra sincs mód, hogy megállapítsd mi fut a háttérben."- nos erre az imént megadtam a választ... de nem fogtad volna fel, akkor röviden és tömören, igen,van rá mód hogy megnézzem....de mielött belekötnél, arra nincs mód hogy szűrni lehessen arra a kritériumra hogy csak a kikapcsolt kijelzőnél futó appokat mutassa, csak közlöm, hogy erre a zöld kukán sincs lehetőség....
-
Sungoo
addikt
válasz gyurkikrisz #10087 üzenetére
IOS "ficsőr". Egyelőre nincs gond ezzel, egyik sincs.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz gyurkikrisz #10116 üzenetére
az maximum hozni fogja de igen, én is olvastam valahol egy listában (lehet pont ide volt linkelve, passz)
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Tottalino
tag
válasz gyurkikrisz #10409 üzenetére
És mit tudsz megnézni egy boltban? Hogy tudod tologatni a csempéket? Az összes hiba majd használat közben derül ki.
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #11157 üzenetére
Olyan van windowson?
-
galmat
aktív tag
válasz gyurkikrisz #11157 üzenetére
Nem. Nem is látja a 4G hálózatot, szóval lehet, hogy valóban a SIM miatt van. Több éves már és normálból lett körülvágva. Ez gond, ha a telenornál cserélni akarom? Egy másik sim-et cseréltem nanoSIM-re és kérdezte az eladó, a régi körbe lett-e vágva. De az nem, így nem derült ki, miért érdekli az eladót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #11159 üzenetére
Hát win 10-ben tuti nincs only 4G. Én sem találtam meg meg telenor topikban is ezt írták
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz gyurkikrisz #11632 üzenetére
Én csak azt nem értem miért az USA kisker árral kalkulálnak? Sztem 60 körül fogják adni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #9808 üzenetére
..és mit is kell csinálni, hogy működjön az az OTG?
plau85 : amíg a droidon tud a fitbit app hívásértesítést, WP-n meg nem lehet ilyen opciót beállítani - konkrétan: ahol a droidos fitbit app-ban ott az opció, hogy bekapcsolom a hívásértesítést, ott a WP-s app-ban ez a kapcsoló hiányzik. - addig a fitbit+WP egy szánalmas párosítás, sajnos.
(A "nem WP hiba" dumákra már előre reagálnék: felhasználóként, őszintén teszek rá, kinek a "hibája." Ha akarok egy fitbit okosórát, és WP-n nem tud működni, platformot cserélek és kész. Nem vagyok hajlandó éveket várni, hogy majd "egyszer" és "talán" jó lesz.. )
woland_y2k: driver? Mire? a telefonra? 830-ra?
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
-
pzstm
titán
válasz gyurkikrisz #11684 üzenetére
mit hirdet? lemaradtam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #11684 üzenetére
Szerinted? [link]
-
GeorgeV
aktív tag
válasz gyurkikrisz #11867 üzenetére
Egy asztali alkalmazást és egy asztali oprendszert másképp kell felépíteni, mint egy mobilt. Ha nem így lenne, simán használhatnánk a normál Windows 10-et a mobilon, nem kellene külön Windows 10 Mobile-t készíteni.
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #12101 üzenetére
Ne haragudj, de ez a "kiragadom egy mondatodat és arra hű de okosat mondok" történet egész egyszerűen, nevetséges.
Nyilván arra vonatkozott a közlendőm, hogy elvárnám, hogy ha Magyarországon vásárolok egy mobilt, az a teljes funkcionalitását képes legyen magyarul nyújtani. Ezt nem tudja, tehát, kérdésedre válaszolva: igen, tévedsz, ugyanis a régebbi mobilok összes funkciója működött magyarul!
Ha ez a problémakör már azzal elkezdődik, hogy nincs a magyar névkonvenciónak megfelelő megjelenítési lehetőség a telefonkönyvnél, akkor miről beszélünk?
Eljutottunk oda, hogy ha nem tudsz angolul, akkor a fél funkciókört nem tudod használni.
Kínai telefonnál meg akkor tanulj meg kínaiul?? Na ne már..Nem hiszem, hogy ezzel a gyakorlattal egyetértesz, de ha igen.. hát, az is egy vélemény...
-
netpeti98
addikt
válasz gyurkikrisz #12253 üzenetére
A Facebook appok terén történhetne már valami változás. Mondjuk én leginkább csak a Messenger részét használom.
Kicsit off:
Miért olyan jó ez a Snapchat? A környékemen is mindenki ezzel szórakozik, de soha nem láttam értelmét. Ráadásul a hírek alapján a vezetés is nagyon unszimpatikus (biztonsági hibák figyelmen kívül hagyása, elvből nem fejlesztünk WP-re, stb.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Ford topik
- RAM topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Billentyűzet gondom van
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne