Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mtomi95 #15699 üzenetére
Hát én már rendesen megfogni se tudom a droidokat az az igazság. Múltkor beakartam állítani valamit azt hiszed tudtam navigálni rajta?
És akkor szerinted mindenki így van vele?
Nyilván azért, mert nem használod.
Attól még elég frankón működnek droidok mostanában, sőt!Nem olyan rég újítottam az S7 helyett Huawei P9 plus-t, hát tanulhat mindenki tőlük, pedig én ritkán mondok ilyet! De az a telefon odabax minőségre is, és amilyen stabil és smotth rendszer van alágyúrva, az sem mindennapi.
-
mtomi95
senior tag
Attól még elég frankón működnek droidok mostanában, sőt!
Sehol nem állítottam az ellenkezőjét.Huawei P9 plus-t, hát tanulhat mindenki tőlük, pedig én ritkán mondok ilyet!
Volt is Huwaei-m meg a családban is van, nekem az az ui is tetszik! Emotion ui asszem.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Viszont ez itt egy érdekes bug, hogy nem telepíti, mert az akku merül, holott 70%-on áll.
Ettől függetlenül rendesen meggyúrták az áruházat. Most durván gyors lett és szebb is, fogjuk rá.
Újraindítás után a főképernyő, kb 5 sec-re brutál befagy, aztán pörög rendesen.
Elsőre ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
A droid beállításai nekem is win után nehezebb volt megtalálni, avagy nem is tálaltam meg...El lehet szokni nagyon az android használatától...Az fb,instagram, s további soc. app.miatt felcsapót ez a droid...alkalmazások tekintetében lehet sok a lehetőség, de a minőségi apookat nehéz megtalalni...továbbá az áruházban kicsit nehézkes megtalálni ami kell
...és meg mindig úgy gondolom,hogy aki droidot szeretne venni annak kemény összegeket ki kell csengetni kb. 100.e korul,hogy egy használható készüléket kapjon..több évbe fektetve.....mert azért nem mindenki teheti meg azt,hogy ennyiért vesz telefont. Esetleg az alsó kategóriás droidban van előrelépés? Hogy kb. 2 hetes használat után ne akard a telefont szet...ni?! 😁 Ui.: Utolsó találkozások droiddal S3 es Z1[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
scyllarus
veterán
válasz zeno79 #15709 üzenetére
Ez már régen nincs így. Pl.: Vernee Thor, 40k, 8 magos proci, 3 GB RAM.
Nyilván a nagyobb hardverigényű játékokkal meggyűlik a baja a gyengébb GPU miatt, de a mindennapokban teljesen jól használható, a multitask sem gond neki.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz #32839680 #15711 üzenetére
Azért,most nem fogok vásárolni droidot,hogy ellenőriztem...alsó kategória tekintettel a gpu,proc. Nem 3d-s játékok futtatására tervezték...de ahogy emlékszem anyukám xperia u telefonjára siralmasan teljesített...es elhiheted neki nem az volt a fontos,hogy 3d játékokat nyomasson. Aztán neki adtam az s3-az azzal elvolt egész sokáig, de a korához hűen 3ev után mar kicsit kezdett kopni a rendszer sebessége, inkább ajánlottam neki a 640-t amit megtudott venni 25.000, minthogy egy z3-at kb. 70.000...
-
félisten
US régióval miért nem lehet letölteni a Messenger Bétát?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #15715 üzenetére
Hát mert beta, erre bármilyen hibát rá lehet fogni
-
félisten
-
Ryoo
senior tag
Mert elvileg abban a régióban nem elérhető, csak Európában.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
félisten
UK régióval már azt írja a gombon hogy Install, csak nem lehet megnyomni
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #15719 üzenetére
ha magyarra állítod le lehet tölteni. Én így szedtem le. Sokkal jobb mint a régi volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Sjkolrd
aktív tag
En inkább azt várom, mikor lehet magyar régióval használni a zene / film áruház-t is.jaaah igen cortana.....mert ez rohadtul idegesítő...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Sjkolrd #15724 üzenetére
mintha PC-n túl már Phone-on is menne Cortana, de mindjárt utánakérdek...PC-n ugyanis magyar régióval is megy már angol nyelven utolsó fast ringes buildekben egy ideje már...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
-
Sjkolrd
aktív tag
Oh,de a zene/film vásárlási lehetőség nem..
😀 Tudom ott a spoty,deezer...de nincs kedvem csilio összegekért betelni a számokat...inkabb megvásárolnám azt ami tetszik..most is ezt csinálom csak éppen germany régióval...hm..okes, de most el is felejtettem nem insiderezek 950-el.pedig nagyon hiányzik az rs build funkciói. Nem tudom hogy bírom ezt meg ki 😁 pc-n meg nem működik az insideres csoda csúszka...igy nem tudtam pc-n sose kipróbálni...[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
Sziasztok
Ez az új build nektek nem csinál olyat, hogy dupla koppos ébresztés után nem a kezdő képernyő fogad hanem a háttérkép félig és írja, hogy kikapcsoláshoz húzzam le? -
zsoltzsolt
addikt
válasz correctman #15732 üzenetére
Nálam az előző csinálta., most még nem tapasztaltam (ugye a legújabb a .364-es?)
-
correctman
tag
válasz zsoltzsolt #15733 üzenetére
Igen a 364 van fent. + még annyi, hogy a naptár és a posta élő csempéje elég hektikusan működik.
-
MODERÁTOR
-
netpeti98
addikt
válasz zsoltzsolt #15736 üzenetére
A kereső beállításai közt nézted?
-
netpeti98
addikt
válasz zsoltzsolt #15740 üzenetére
A kereső beállításai között kellene lennie egy Language opciónak. Mondjuk lehet, hogy a rendszernek angolnak kell lennie, csak a régiónak nem. Sajnos csak az asztali verzió alapján tudok tippelni, de máshol írták, hogy mobilon is megy.
-
félisten
-
zsoltzsolt
addikt
(#15741) netpeti98
(#15742) Plazmacucci
Szerintem sem megy magyar nyelv és régió esetén. Amúgy tud valami extrát, ami nélkül kár élni? -
zsoltzsolt
addikt
Hol lehet nyomon követni, hogy milyen kiadások futnak, A 420, az TH-s, a 364-es pedig RS?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #15723 üzenetére
hát nem tudom én elégedett vagyok vele. Egy idegesítő dolog van csak benne. A nav sávot felhúzom összeugrik a kép ha visszahúzom szétugrik. De más gond nincs vele
-
temagad.aho
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest