Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Nagy_Matessz #4550 üzenetére
60K árat írtál....szted milyen paneles moncsit kaphatnál mint TN-t???
TN az gagyi -> kinek mire kell, sztem neked is elég lesz.
MVA/PVA-s professzionálisabb moncsihoz tegyél még ugyanennyit kb.
Samu 2032bw-vel is nagyon jól jársz![ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Akinek van Samu 2032bwje az tudna késziteni egykét képet müködés közben?
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Valaki tud egy jó számítástechnikai boltot, ahol be tudnék szerezni 60k körüli áron egy samsung 223bw-t? méghozzá hogy ha garanciális problémája van, akkor a futár szaladgáljon érte (pixelhiba esetén is)? Keresgélek az árgéppel de nem találtam még ilyen boltot, ha valaki tud akkor ne tartsa magában az információt
-
KIRKJE
csendes tag
válasz .-Cs0SzA-. #4557 üzenetére
extreme digatal
-
d@minator
addikt
válasz Nagy_Matessz #4550 üzenetére
2010-ben kapsz ennyiért használtan.
-
d@minator
addikt
válasz .-Cs0SzA-. #4557 üzenetére
Miskolc Számítógépház, Tiszaújváros BCB Computer, Sátoraljaújhely, Szerencs, Mezőkövesd 59.990Ft vagy részletre12x5988Ft.
-
J97
tag
Nekem is az volt a sejtésem, hogy csak DVI-n lehet ezt megoldani, sehol nem találtam a driverben hasonlót sem Dsub összeköttetésnél. Köszi a linket és a tippet, akkor valószínűleg ezeket a beállíásokat fogjuk alkalmazni, hogy ne legyen torz a játék képe rajta.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
Dick333
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, ha online rendelek egy monitort és pixel hibás akkor nekem kell fizetni a futárt hogy visszavigye akárhányszor hibásat kapok?
-
kicsiPistike
tag
Ok, bár igazából nem nagyon hiszem hogy 22-es wide-okat tudok összehasonlítgatni egymás mellett, bár az lenne a tuti.
Meg számomra az is furcsa lehet, hogy a képszerkesztést elég jó szinten kell megoldanom a monitoron, nem lehet akármilyen házi tákolmányt összehozni. Egy 400-500ezres Eizora meg nincs pénzemMeg aztán ahogy elnézem ,szinte ahány tanácsoló - annyiféle tanács
[ Szerkesztve ]
-
sneci146
csendes tag
Sziasztok!
Következő segítségre lenne szükségem:
Azt már eldöntöttem, hogy DELL 24"-os monotort veszek, de nem egyértelmű számomra,
hogy mi a különbség a 2407WFP és a WFP-HC közt.
Továbbá melyik fajtája szokott sávosodni. (Valahol olvastam)
Utolsó kérdésem milyen Videokártyát kell, hogy vegyek egy ilyen monitorhoz,
hogy ki tudjam használni a tulajdonságait.(No game, Noch CAD)
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Mozso26
senior tag
Srácok mit tudunk a Samsung 226cw-röl?Megér az nekem +10, 20 ezreket? Jatekra kellene.
-
Mozso26
senior tag
Lenne még egy sorsdöntö kérdésem: Az Acer Al 2416w-nek mi a baja.Ugyanis gyanusan olcso én 85.000huf-ért láttam pedig 24" és PVA paneles.
A PH tesztben is jol szerepelt.[ Szerkesztve ]
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Ez a monitor kalibrálása a másik érdekes téma néztem ezt a 2 kütyüt.
GretagMacbeth meg a másikat a Huey hát az egyik csak 100k a másik 30kKell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
yoid
tag
nem tudok kepet mutatni, no camera.Neten sem talaltam kepet.fekete kepernyo fekete , az oldalakon kicsit szurkesfeketebe megy at , de nem zavar.Ajanlani tudom , mindenki aki latta , azt mondta , hogy tok jo monitor.Ahogy irtak , jatekra, filmekre , grafikara nagyon jo , biztos vannak meg jobbak , de azok felmillaba kerulnek.Ja es allitolag ez mind samsung paneles.Sok monitort neztem , mielott megvettem ezt , ennek a legjobb a kepe.
Jatekokon meg baromi jo a kep.Persze egy kicsit kalibraltam ,de csak ket dolgot , es ennyi.[ Szerkesztve ]
-
kicsiPistike
tag
Samsung SyncMaster 223BW most akkor 5ms, vagy 2 ms-es? Legtöbb helyen 5 ms-et láttam rá.
Amúgy az 5 ms már elég a normális játékra is?Samsung SyncMaster 223BW elmegy rendesen egy 6600GT videókarival?
[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
Na beléptem én is a klubba.
Végülis csak megvettem az LG L206WTQ monitort. Gyönyörű szép a képe, pixelhiba nincs. Még azért kétnapig nézegetem a nokia monitor teszterrel.
Pozitív meglepetésben volt részem, mert a honlapjukkal ellentétben, ahol a 3000:1-es kontrasztarányt írtak, valójában 5000:1 tud a monitor. Az eladó mondta, hogy most változtattak rajta.A samsung 206BW-t nem ajánlották, mert állítólag nagyon sok a hibás készülék, a samsung meg is szüntette a gyártását. Pedig külsőleg az sokkal jobban tetszett.
-
Lala6
őstag
válasz kicsiPistike #4579 üzenetére
5ms
Szerintem bőven elég játékra.
6600GT-n van DVI? Amúgy elégnek kell lennie, persze kompromisszumokkal, mert egy 6600GT-n a Crysis nem fog full grafikával menni. -
Khaal
őstag
Pár gondolatot megosztok az utolsó 10-15 posttal kapcsolatban:
Dell 2407 nincs TN-esben. Sávosodás a régebbi darabokra jellemző, rev. 04-el azt hiszem javították, de nem teljesen. WFP-HC a megújított széria, azt érdemes venni, bár állítólag ghosting van rajta amit egyesek észrevesznek, mások nem.
Acer 2416-oson nincs DVI, ezért olcsóbb, meg mostanában elkezdtek abba is TN panelt rakni, ennek köszönhetően lett még olcsóbb.
Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy 24-esben 100 ezer alatt szinte biztos, hogy TN paneles a monitor.60-ért már kis szerencsével lehet kapni alig használt 20"-as P-MVA paneles monitort (pl Belinea 102035W, Viewsonic vx2025wm).
Ha játék nem fontos, akkor már egy Geforce 6200 is bőven elég egy 1680x1050 felbontású monitor meghajtásához, de azt hiszem 1920x1200-at is vinne. Arra kell ügyelni mekkora max felbontást tud DVI porton a kártya, de kb FX5200 és Radeon 9200 körül kell gondolkozni. Nekem Geforce2-vel szagattak a videók, a Matrox g450 meg csak 1280x1024-et tudott DVI-n.
-
x64
aktív tag
Sőt már az Acer AL2423W-t (irodai sorozat) is TN panellel szerelik, ezáltal gyakorlatilag egy szintre süllyedt a 2416-tal (amiben viszont már van DVI).
A monitor 1680x1050-ben való meghajtásához pedig még egy integrált videokari is elegendő: nekem egy HDMI kivezetéses ATI X1250-es van az AMD-s Gigabyte alaplapomon, és ez tökéletesen viszi a Vista Aero felületét is. Játékra persze kevés.
-
metrichye
csendes tag
Ez hihetetlen, a 3. samsung 223BW is pixelhibas! Ennyire hulladek egy szeriaval meg nem talalkoztam. Nem hiszem el, hogy nincs a szlovakoknal meo a samsung gyarban
"Könnyű valakit ügyessé nevelni, de nagyon nehéz valakit a saját viselkedésére tanítani."
-
Nagy_Matessz
aktív tag
hm. Srácok amugy ha valaki vesz egy tft monitort akkor arra általában hogy van ez a pixelgarancia?
Én samu 2032bwt veszek, vagyis rokon és mondta hogy csak karikor látom
Legyen meglepetés számomra
Csak mondtam neki hogy nézzék át monitor test stb. Vagy a 3 év garancia mire szól?Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
x64
aktív tag
válasz metrichye #4585 üzenetére
Kb. 400 hsz-szel ezelőtt Mauzes leoltott, mikor kétségeket fogalmaztam meg a 223BW 'ócsósága kapcsán. Még azt is írtam - némi túlzással - valakinek, hogy ne csodálkozzon, mert ennél a monitornál a pixelhiba fícsörnek számít...
Sajnos úgy tűnik nem volt alaptalan a szarkazmusom. El kell ismerni, van aki elégedett a 223BW-jével, de meglepően(?) és meglehetősen sok a hibás darab is...
-
x64
aktív tag
válasz Nagy_Matessz #4586 üzenetére
Hát nem a pixelhibára!!! Remélhetőleg rokon ért a monitorokhoz, legalább annyira, hogy átnézi vásárlás után egy teszter programmal...
Három napos pixelhiba garancia keretében, a vásárlástól számított három munkanapon belül egyetlen szubpixel-hiba esetén is cserélik. (Szerk: mármint a Samu-t) Később meg az érvényes policy-nak megfelelően - nem akarok hülyeséget írni, de az biztos hogy >5 szubpixel\2-3 dead pixel esetén cserélnek csak!!!
És igazából itt van a 223BW fő veszélyforrása, mert amíg újonnan cserélik, addig csak bosszúság és kényelmetlenség. De ha egy héttel később jön csak elő (és úgy tűnik gyakrabban fordul elő, mint a többi Samunál), na az az igazi szívás!
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz kicsiPistike #4579 üzenetére
játékra már a 8ms is bőven elég
2ms-t csak az elektronika facsar ki 5ms panelből
nálam otthon ki van kapcsolva az RTA a 2032BW-ben mert minek az nekem
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Khaal
őstag
Akkor az újabb 2416-osokon már van DVI, cserébe TN panelesek, csöbörből vödörbe, de legalább esik az áruk.
VGA-nál nem annyira a teljesítmény számít, hanem hogy mennyire friss darab, régen max 1280x1024-es DVI-s monitorok voltak a jellemzőek, de igazából csak a tényleg régi kártyáknál lehet gond (nekem is tudta a Gef2 az 1680x1050-et, csak a videók szaggattak valamiért). -
metrichye
csendes tag
De akkor is nevetseges, ipari hulladekot egy eddig altalam leghiresebbnek es legjobbnak tartott gyarto hogy engedhet ki a gyarbol? Es ha kiengedi, miert jo az neki, hogy viszik vissza 72 oran belul?
Vagy ha 72 ora utan jon elo, akkor elmegyek a kozponti samsung szervizbe es belehuzom valamelyik fejebe ezt a sz@rt. Edigitalnal szerintetek van olyan, hogy pluszba rafizetek es kerek masik modellt? Csak az a baj, hogy olyan pont nincs (2232), amit szeretnek, az adatai alapjan a 226BW meg roszabbnak tunik nekem. Szerintetek?"Könnyű valakit ügyessé nevelni, de nagyon nehéz valakit a saját viselkedésére tanítani."
-
Ijk
nagyúr
Sziasztok
Valaki tapasztalt megmondaná mennyivel roszabb d-subon, mint dvi-n egy nagyobb panel (24") képe? Szeretnék képfeldolgozáshoz, filmnézéshez stb, egy nagyobb monitort, de a notin sajnos csak d-sub kimenet van.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Pxs
aktív tag
Én is wide-TFT "klubtag" vagyok pár hónapja (egy Viewsonic VG2021wm 20" révén...natívban 1680x1050 pix), de van egy kis problémám a cuccal:
Bekapcsolás után láthatóan remeg a kép, pontosabban, mintha a háttérvilágítás vibrálna/ingadozna...a képernyő egyes részein sokszor jobban észlelhető, mint a többin. Színátmenetes kép/weboldal megjelenítésekor pedig iszonyatosan.
Mi lehet a baja ? Tápellátás probléma ?
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
Mozso26
senior tag
Na most rendeltem meg a Samu 2232 Bw-et holnapra megjön, léci nyugtassatok meg h jol választottam és irjátok be mik legyenek az elsö lépéseim mivel teszteljek és hogyan kell rendesen bekaribrálni. A moncsi mennyi ideig mennyen folyamatosan? Léci léci pls köszönöm.
-
Lala6
őstag
Itt: LandComputer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Android másképp: Lineage OS és társai
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Politika
- További aktív témák...
- Dell P2722H Led Monitor! 27"/Ips/Fhd/Usb Hub
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest