Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Köszi! Szóval akkor mindegy milyen vastag, csak kezelhető legyen
Számolgattam, és olcsóbban jövök ki így. Régen a rendes gép ment napi 16-18 órában. Most a kisgép megy 24-ben, a nagy meg napi 8-9 órát csak. Ráadásul a kicsi gyakorlatilag passzívan elmegy, így zaj sincs (notivinyót tettem bele).
Igen, attól tartok én is... késöbb szerelem a gépet, aztán felkarcolom, repkednek a darabjai, stb.
Rajzszegre gondoltam az alufóliánál ...bár az MDF lapba nem tudom, hogy bele lehet e nyomni, még nem próbáltam.Na, ez egészen jónak tűnik! ...ár se vészes.
Ha tud valaki veszprémi helyet, ahol lehet kapni, akkor szóljon! ...illetve kisebb mennyiséget, mert itt a minimális rendelhető mennyiség 25 négyzetméterHelkis: Abból kapni nagyon nagyokat is valahol? Mert tésztaszűrőböl összerakni ennyit...
Hogy adok-veszek is legyen: Eladó egy Sound Blaster Live! 5.1. Ez még az eredeti változat négyzet alakú chippel. (SB0100) Kártya + telepítő CD = 3000Ft.
Külső hangerőszabályozót is tudok hozzá adni +700Ft. (Saját építés, de kulturáltan van megcsinálva, fekete, 4 méter hosszú vezetékkel. Hangerő +/- és némítás amit tud. A kártyát vezéreli: nyomkodod a gombot, és a windosban mozog a hangerő csúszka Szóval nem hangminőség-rongáló megoldás.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest