Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Ebben fixen van beforrasztva a tápcsati vagy tűs?"
Forrasztva van. Olyan venti kell, aminek a légszállítása legalább 88CFM, és 3 drótos."Illetve ha kivezetem az alaplap egyik csatlakozójára a ventit az jó ötlet vagy a táp nem érzékelvén a ventit, el sem indul?"
Rossz ötlet. A táp méri saját hőmérsékletét, és szabályozza a venti fordulatszámát. Ezt így teljesen megszünteted.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
Warpig
aktív tag
Most szedtem szét a tápomat (Chieftec GPS-450AA-101A)! És legnagyobb meglepetésemre nem 3, hanem csak 2 tűs csatival van rácsatlakoztatva (!) a táp vezérlőjére. Tehát csak simán lehúzható, mint az alaplapi ventivezérlőknél. Azért is furcsa, mert a topikban is 3 tűs, pwm-es megoldásról írtatok, lehet van kivétel is (ezek szerint biztosan van)!
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
mr_ricsi
veterán
"És legnagyobb meglepetésemre nem 3, hanem csak 2 tűs csatival van rácsatlakoztatva"
Semmi gond, a sárga drótot ne kösd be, vagy ha kivezeted a táp dobozából, akkor az alaplappal mérni tudod a tápventid fordulatszámát.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest