Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz raszputyin #290 üzenetére
látom, hogy mások is számoltak be hasonló problémáról, de ez a feature nem volt meg az eddigi két márkás tápomnak: az egyik Codegen, a másik pedig COMADOR (R). nem hiszem, hogy általában ilyen erős lenne, mert akkor rég mindenki megőrült volna, aki hall 5kHz felett...
Glacialtech 8centis 1900rpm procihűtő mellett is teljesen tisztán hallható ez a vonás. -
sz0k3e_
aktív tag
válasz raszputyin #291 üzenetére
Én olyanról hallottam, hogy a winyóval gerjedt össze, és attól sípolt. Annak a tápnak a tekercselésével volt probélma, azért sípolt. Meg kellett igazítani, meg újraragasztani a tekercseket benne, asszem ennyi volt az össz teendő. Ha hülyeséget mondtam valaki javítson ki
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz raszputyin #293 üzenetére
Most így utánanéztem a dolgoknak:
Itt nézz körül: [link]
Azt is olvastam most, hogy púpos konditól lapon, illetve tekercs ferritgyűrű repedésétől is sípolhat."What next in the parade of constant obstacles?"
-
Csaba_20_
őstag
válasz raszputyin #290 üzenetére
A sípolás valószínűleg a főtrafótól jön a tápegységen belül. A hibát nem szokták javítani csak a gyárban, jobban impregnálják a trafót. A hiba megszűntetése érdekében a legpraktikusabb és célravezetőbb megoldás a tápegység cseréje. A garanciával legközelebb ne spórólj, ez volt a tanulópénz.
-
Csaba_20_
őstag
válasz raszputyin #296 üzenetére
Nem tudom mekkora tápegység az, de gyanítom, hogy megfelel az ATX szabványnak. Egyedül a 230V-os csatlakozó rész a problémás. Ha biztosan nem a ventilátorok zajonganak, akkor esetleg az elektronika cseréjét javaslom dobozon belül. Impregnálást, illetve a zaj forrásának felderítését és az ehhez tartozó hibajavítást elég kevés helyen vállalnak szerintem. Számítástechnikai szervizek nincsenek szakmailag azon a szinten, hogy meg tudják tenni. Ha előbbire igényt tartasz(elektronika csere), keress meg e-mailen és tájékoztatlak a részletekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest