Hirdetés
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Drake! Mail ment Önnek :) :t
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsendPenge #55 üzenetére
Szóval sörisszák!
A WWW.beer.com-on lehet mailt regisztálni: lásd
localhost@beer.com
Nekem - ugye természetesen - van! :)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Mi van a dobozban? GEM-kapocs? Chips? Facsavar? Gépzsír?
;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;] ;]¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsendPenge #71 üzenetére
Áhhhh.... Sörpocak rulez! :(((
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsendPenge #71 üzenetére
Kedvenc sörmárkám: Tesco Gazdaságor Sör. :D
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsendPenge #76 üzenetére
Nem vagyok márkafüggő!
Ha van a választékban: csapolt búzasöröket (igen többesz szám!) fogyasztok, de üvegest sosem(!) máskor meg amit megkívánok, de legtöbbször amilyen éppen van! Csak legyen! :DDD¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz Nowhereman #77 üzenetére
Azt a vesét! No nem, köszönöm AZT nem kérném.... :)))
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsendPenge #101 üzenetére
Én most is vittem sört, emvy meg OTTFELEJTETTE! :(
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest