Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz G Bedtime St #4242 üzenetére
mihez kepest mozogsz jo kozep szinten?
amugy ja, elvileg estenkent van hent, bar mostanaban igen keves.. -
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4242 üzenetére
Hát edgR a szaki, de szívesen játszanék veled egyet hogy megnézzük azt a középszintet!
Illetve a klánnak, (nem is tudom van ilyen? ) van némi anyagi vonzata is. Asszem hol tartunk havi 1k-nál?
Mindenképpen kéne egyet játszani hogy tudjuk milyen a leányzó fekvése...
Tényleg papi van ilyen hogy PH!-s klán?[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4247 üzenetére
Attól még lehetsz te jó duelben hogy a DM-ben nem vagy mindíg első.
Igen emléxem, még mondtad is hogy jaaaj ezek a pH-sok!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4250 üzenetére
Én őszintén örülnék ha csatlakoznál bármilyen szinten is vagy, mert igaztából Onlány és csapaton belül lehet fejlődni igazán.
Az esti partikhoz meg annyit, én inkább ponthogy ha ráérek játszani akkor az délelőttönként van vagy kora délután amikor jellemzően senki nincs sehol..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kareszovics
addikt
"Ja és DeathGoat a nickem."
Akkor mi 1x-2x toltunk már DM-et, csak most nem tudom hova rakni, hogy milyen is voltál.
Minden szervertagtól meg bocs, mostanában kicsit szét vok hullva, nem hiányzik az esti plusz "őrület". Amint összeszedem magam kámbekk.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4256 üzenetére
HOlnap biztosan ráérek valamikor.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #4256 üzenetére
Ma este részemről ok, 9-11 között.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
faevike29
tag
Szia
Én határozottan emlékszem rád a netről, eléggé jól tolod, jó sokszor kinyírtuk egymást...
Most egy kicsit le vagyunk állva, nincsen időnk annyi játszani, meg hát a jóidő is beköszöntött, de azért biztosan összefutunk majd . Jó játékot ! -
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4265 üzenetére
Szóval itt mindent megtalálsz.
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #4630 üzenetére
Ha jól sejtem a v-sync be van kapcsolva. A vgad driveréből ki tudod kapcsolni vagy/és a játék menüjéből is.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4632 üzenetére
Dokumentumok/My games/ Ut3 /UT game /Config /UTengine.ini -
ebben keresd meg a "MaxSmoothedFrameRate" - sort és írd át amennyire akarod. Monnyuk 300-ra.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #4634 üzenetére
Nah erre még énsem jöttem rá!
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #4634 üzenetére
"It either means ONE of two things, that you are doing good (ranked up) or you are the host because, I usuaully host matches and I get that near my name all the time."
Magyarul előrébb kerültél a ranglistán vagy te host-olsz szervert.
-
Akybron
aktív tag
válasz G Bedtime St #4642 üzenetére
Fennt vagyok bizony! Bár csak néhány hete.
Van itt pár ismerős név.73&DX HA5OJN
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5145 üzenetére
Ez mindennapos szinte én igazából csak jókat nevetek, szerintem nem érdemes neked sem felhúznod magad. Ingább gyere és nyomjunk egy duelt...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5147 üzenetére
Mit keres itt egy csíter?
A lényeg: szard le, némelyik admin tényleg arra élvez, hogy bannolja az embereket. Tudod a hatalom meghülyíti az embereket.....
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5149 üzenetére
LOL. itt olyan nincs.
Max középhaladók..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5154 üzenetére
Én nyomnék egy duelt veled...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5160 üzenetére
Az én barátnőm az egéren már túllépett, neki komolyabb problémái vannak:
Pl amikor azt suttogva ordítom: (tudom kicsit ellentmondásos, de tudjátok hogy hogy értem, mikor nem rezeg a hangszálad, de azért bőven lehet érteni mit üvöltesz a levegőbe) pl.:
Kurv@ @nyád!
Neee, ezt nem hiszem eeel!
Neee, kurv@ mázlista köcs*g!
és társai, ezek sokkal jobban zavarják mint az egérkattogás.
Meg esetleg amikor már kicsit erősebben rángatom az egeret, kicsit csapkodva az egérpadhoz. Az is kicsit hangosabb.
Hát ezvan. Vanhogy elkap a hév.
Ezért imádom. Úgy át tudom élni.Jah amúgy Deathgoat meglepett nemegyszer... tényleg jó meccs volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5175 üzenetére
Jah érdemes, dedicated szervert akartál indítani?
A teljesn játékkal akartad vagy letöltötted a szerver verzióját?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5178 üzenetére
UT3 alól nem tudod, hanem a vidikari driverben kell beállítani.
Töltsd le a dedicated server installt és azzal próbálkozz nohomedir parancsal.
Sokkal jobb. Bár nehezebb, de egyszer kell csak bekalibrálni.
Én is ezen vok, rohadtul hogy meglegyen végre a szerverem, most win 7 alá próbálkozom, de egyenlőre a netet sem tom megosztani...[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5178 üzenetére
Szerver hostingnál csak a feltöltési sebesség számít, a letöltést nem sokat nyom a latba.
Meg a ping persze."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5207 üzenetére
Már összejött mint lentebb olvashattad!
Gyere te is!
Igen, Vista alatt vannak félelmetes fps droppok, nem tudnuk vele mit csinálni, hálaégnek nekem ritkán jelentkezik csak..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5227 üzenetére
Szombat nekem is teljesen jó én asszonkám is el lesz menve!!!
Fellövöm a szerót és nonstop TDM ezhetünk! Vagy x.-"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
@rglaaf
veterán
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #5369 üzenetére
30/20 helyett 60/20, nem rossz
Én igényelnék, ha tudnék, de felénk még nincs ilyen net sajnos.
-
yoleeka
tag
válasz G Bedtime St #5376 üzenetére
Hát gondolkodóba estem én is, csábít, de ugye nekem WoW>all tehát nem tom mit csináljak, annyi szabadidőm meg nincs.. még agyalok rajta jó sokat.
Csak majdnem sikerült? Az tök jó. Gondolj bele mi van ha össze is jön a dolog... bár adok egy címet inkább azon próbálkozz, már tele van velük a hócipőm: 9027 Győr, Kardán Út 1 Audi Hungária Motor KFT. ennyi, ne csalódjak benned!
[ Szerkesztve ]
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5376 üzenetére
Welcome DeathGoat, mesélj egy kicsit erről a robbantásról! Ezek szerint már szekta tag vagy? 2 klánban nem lehetsz egyszerre
Szóval...hárman már vagyunk... +1 fő kellene...de lehetőleg még több!
Szerver-bérlés nem hülyeség beszélhetünk syserr-el vagy viper-el egy 8 slotos szerver (4 vs 4-re gondolva) + TS / Ventrilo server. +2 spectator minimum úgyis engedélyezve van. Mindenki részéről ok, hogy béreljünk szervert, vagy elég a ferykee szervere?
Aztán kell majd nekünk olyan, hogy:
Clan-leader : góré nélkül egy klán kurvára nem fog működni sztem, az MSF-nél is totál demokrácia volt és ebből semmi jó nem sült ki. Kell egy "főnök" aki szívbaj nélkül pi.csán rúgja az adott tagot ha hanyagolja a csapattal való kommunikációt / gyakorlást stb. Természetesen minden kérdésben közösen döntünk, vita esetén szavazás, eldöntetlen helyzetben a clan-leader mondja ki az ítéletet.
Admin: szerver admin aki frissíti a szervert a mapokkal, telepíti a mutatorokat, konfigolja a TS/Ventrilo szervert, a ban-ok sorsáról rendelkezik stb.
Ingame-admin / moderátor: egyértelmű.
Vélemény? Ki milyen feladatot tudna ellátni?
Továbbá:
Meg kell határoznunk heti 1 de inkább 2 alkalmat amikor is mindenki ráér, és közösen gyakorolunk. Kérnék időpontokat! (melyik nap mikor....). Nekem pl. 100%, hogy megfelel: vasárnap 18-22 illetve H-CS valamelyik nap szintén 18-22.
További ötletek, meghatározandó alapelvek.... stb
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5438 üzenetére
Küldöm én is az msn címem mindenkinek.
Feree13: igen, egy alap-skill kell. Azon filóztam, hogy legyen egy próbaidő, mondjuk 1 hónap (vagy kevesebb / több) és a jelentkezőnek ez idő alatt kellene bizonyítania, hogy akar és képes fejlődni illetve aktív résztvevője a klánnak a fórumon is. Mi természetesen segítünk, hogy gyorsan és hatékonyan fejlődjön, ennek a legjobb módja, ha egymás ellen játszunk. Közben pedig rengeteg hasznos tanácsot lehet adni, a különböző fegyverek adott helyzetben való használatától kezdve a pályák bejárásán / útvonal kialakításán át mindenben...Ehhez szorosan kötődnek a beállítások, érdemes-e a grafikát lebutítani(sztem igen), melyik fegyverhez milyen egér sensitivity-t érdemes beállítani, hogyan kell a dodge-t, wall dodge-t, double wall dodge-t, hammerjumpot, boots-ot hasznosan használni
TESCO-Zsömle: tudomásul vettük, welcome. Mikor lesz meg a játék ill. mikor érnél rá játszani mostanában?
A topic-kérdés: szerintem elférünk itt, ha megnézed, rajtunk kívül nem sok ember jár ide, ha meg jön v.ki akinek gondja van természetesen segítünk. Legalább életben tartjuk a topicot.
Akybron: Az X-Rayhez directx frissítés szükséges Én még nem tettem fel, a héten akarom telepíteni. Én eddig csak csapat-alapú játékot játszottam.. a vctf ugyebár. Ezért is fontos a gyakorlás, hogy gondolkozás nélkül tudd: a társad éppen mit készül csinálni, meg kell tanulni másik fejével is gondolkozni. TDM-ben ezért vállalom, hogy én alkalmazkodom a többiekhez, nem nagyképűségből de ez nagyon megy nekem. (Én pl. vctf-ben mindig all around játékosként játszottam, soha nem volt adott "posztom" ha védekeznem kellett mert láttam, hogy a többiek támadnak, akkor védekeztem, ha támadni kellett akkor támadtam). Néztem a statodat, bőven sok killed van és ezáltal egyértelműen a rutinod is megvan, ismered pályákat... de túl sokszor halsz meg. Szerintem egy kis plusz reflex-re lenne szükséged, néha nekem úgy tűnik, hogy leragadsz és könnyű célponttá válsz. Próbálj több dodge-t és wall dodge-t, hogy az ellenfél ne tudja a köv. pillanatban hol leszel éppen.
G Bedtime St: szerintem neked nem sok szükséged van már "plusz órákra" de korrepetálás címszóval beülhetsz Ferykee-hez 1-1 duelre.
kabalababa: ugye szeretnél csatlakozni?
Ha szeretnétek úgy gyakorolni, hogy mindenki 199HP-val, shieldben + armor-al és 255 jump boots-al kezdjen akkor szóljatok, felveszem a kapcsolatot JT-Ripper-el, hogy hogyan kell belőni a szervert. Hasznos dolog, a training szerverünk így működött. Nem kell görcsölni a power upok keresgetésével, így csak a hentre kell koncentrálni.
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #5472 üzenetére
Akár csatlakozhatok én is a team-hez , sőt akár a szerver bérlésbe is beszállnék.
Amúgy az X-Ray oldaláról nem lehet képet törölni?
Igaz annyira nem nagy gond, de pont lekapta a barát listát.Aky: majd szólhatsz, ha a pályád tesztelhető lesz, amit az X-Ray lekapott
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5480 üzenetére
Ha meló van akkor nincs mit tenni...
A szerverrel kapcsolatban igazad van! Viszont egy kérdés a Totalhosting-os téma kapcsán: azt nem látam az oldalukon, hogy privát vagy public szerverről van szó.
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5492 üzenetére
Oké, de hogyan juttassuk el hozzád a lóvét ha átutalás nem játszik?
TS szerintem kellene, nagyon jó hangulatot lehet vele teremteni hentelés közben. Nekem is furcsa volt az MSF-el, hogy a harc hevében k.rvaaanyázok (magyarul...kérdezték is sokszor, hogy éppen mit mondtam) közben meg a nem túl jó angol kiejtésemmel gagyogom, hogy mi merre hány méter.
A TS +580Ft/hó mint kabalababa írta.
MOD:
TESCO-Zsömle: a CFAA fejlettebb mint az MSAA ill. arra épül, nem? Mert ha így van akkor nem tudod használni, bár fene sem tudja, hogy driverből tudod-e kényszeríteni a használatát és ha igen, akkor van-e látható eredménye, vagy csak simán FPS csökkenést kapsz eredményül.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5557 üzenetére
Részemről mehet, szerintem PUBLIC legyen a szeró 10slottal, több nem kell.., a többi csapat is sokkal könnyebben megtalálja. EZ ugye magyar szerver lesz?
Mert 50-es ping felett nem akarok játszani ha már egyszer fizetek szervert...
A frissítéseket, adminteendőket vállalom a szerón, úgyahogy már kezdek belejönni...
Persze kell még ember ehhez...Ezekszerint:
Gamerpeter,
Akybron,
Tisztogato,
Sikeferenc,
Deathgoat,
Tesco-Zsömi,
Kabalababa,
Ferykee.Vagyis vagyunk 8-an.
Azért így már mindjárt oszlanak a kötlségek is...[ Szerkesztve ]
-
Akybron
aktív tag
válasz G Bedtime St #5582 üzenetére
A TS külön tétel, a játékszerverektől függetlenül rendelhető.
TS 580/hó
UT3 3300/hó
Össz 3880/hó
És akkor mindenki (8-an vagyunk) küld Neked havonta
485 Ft-ot73&DX HA5OJN
-
Tisztogato
csendes tag
válasz G Bedtime St #5596 üzenetére
Az Upload Shots gombra rányomtál? Még egy admin kellene!!!! Ki vállalná? talán én bár nincs tapasztalatom e téren ha nektek is megfelel válalom .
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5596 üzenetére
[OFF]
Köszi! Megkaptam a pü-t is. Nem tudom, hogy akarok-e admin lenni lévén a feltöltésem elég gyenge később is max. 1Mbit (max.) lesz szal pl. pályákat tuti nem én fogok feltölteni.
[/OFF]
Az xray magától készít képeket attól kezdve miután beléptél a játékba. Ha kilépsz a játékból az upload-al feltölti a képeket a szerverre. Kis idő után megjelennek majd, de néha fél napot is kell várni mire felkerülnek.
Ferykee: a friendly fire kikapcsolását itt találod meg. UTGame.ini-t keress vagy ha van parancsfile akkor a start. -ot és ha a
?mutator=UTGame.UTMutator_FriendlyFire szerepel benne akkor töröld ki.
Mindjárt 18óra megyek gyorsan falni, nem akarok a mai napról is lemaradni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #5697 üzenetére
Küldtél nekik e-mailt, és nem jó, daemon-visszaküldte valamilyen hibával...
-
Akybron
aktív tag
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #5841 üzenetére
Ma különös napom volt, az összes szerver laggolt. De mindegyiken panaszkodtak mások is! Igaz még a vista van fent, az xp ghostom nem találom telepíteni meg lusta voltam.
-
Pala
veterán
válasz G Bedtime St #6009 üzenetére
Hali!
Pár héttel ezelőtt írtam ide, hogy jönnék én is játszani és tudok biztosítani szervert is (a saját gépemmel...40 megás feltöltésem van), ha nem is a nap 24 órájában, de olyan "mérsékelt" rendszerességgel (heti 2-3 alkalom). Eddig munkámból kifolyólag nem nagyon értem rá, és kb. még további 1 hétig így is marad, viszont utána - ha van rá igény - legalább szerveroldalról megpróbálnék besegíteni. -
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #6009 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy néha mindenkiből kibukik a rosszabbik énje, nem kell semmit túlreagálni mert csak egy játékról van szó.
-
Pala
veterán
válasz G Bedtime St #6057 üzenetére
Nah, végre kaptam valami reakciót. Azt hittem már mindenki elsiklik fölötte. Így legalább látom, hogy nem hiába írtam ide.
1-2nap és végzek a munkámmal (határidős, ahhhh!!!), utána hatalmas formatálás + windows reinstall, aztán utána mehet a móka. Elméletileg nem lehet gond a sebességgel, de majd kiderül élesben, még nem próbáltam igazából. Én a legújabb, 2.1-es patchet + titan packot használok, semmi egyéb buzerátor nincsen feltelepítve. Ha aktuális lesz a dolog (előre láthatóan kb. hétfő-kedd tájéka), mindenképpen jelzek előtte.Ja és hozzáteszem: én magam nem vagyok olyan hűde nagyon pro játékos, inkább Quake-oldali voltam (évekig), majd utána UT2004-el játszogattam, de a 3-ban még mindig csak botok ellen szórakoztam ezidáig. Viszont a warfare nagyon tetszik (érdekes módon az ennek megfelelő Onslaughtot meg ki nem állhattam az elődben), meg a sima DM, TDM, Duel játékmódokat is kedvelem.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz G Bedtime St #6057 üzenetére
direkt irod a pontos j-t ly-nal, az ly-t meg j-vel?
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #6085 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz G Bedtime St #6120 üzenetére
Én a szerverbérlés.hu-ra szavazok.
Totalhosting szerintem kuka. SOkkal tapasztaltabbak, webcontrol is pozitív, meg a hozzáállás is. SZerintem hagyjuk a totalhostingot.
TS szerver okés. Az faja.Lassan adhatnál bankszámlaszámot hova utaljuk azt a hónapot, meg a ts-t."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #6389 üzenetére
Lépje be adminlogin-al és adminready parancs. A pass.-t tudod?
Taky: ez a lényeg! Ha nem tud jönni v.ki gyakorolni az szóljon előre (ha tud).
-
taky1984
tag
válasz G Bedtime St #6402 üzenetére
Megoldódott az egér problémám,levettem a markolatot és igy már jó.Az volt vele a főbb problémám h túl széles volt.
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #6663 üzenetére
Köszi Goat de nem kellett volna hiszen a szerverberles ingyen biztosítja.
-
Custer
tag
válasz G Bedtime St #7247 üzenetére
A kupa oldala itt jobb felső sarok.
Amiko elindul a kupa, jobb felső sarokban lévő menüben van egy pending/függőben nevü opció, itt meg fognak jelenni a meccseid. Csoprtmérkőzések során egyidejüleg több meccset fogsz látni, pont annyit, ahány meccset fogsz játszani (ez a csoportk létszámától függ). Itt tudsz mindnkeit kihívni egysével, és persz téged is. Ha még nem jelölt meg az ellenfeled időpontot, akkor neked kell. Meccshetek vannak, tehát meg van szabva, h melyik héten, kivel fogsz játszani, és perzse mindne hétre meg vannka szabva a mapok is. Van egy decieder (3.) map is, amire akkor van szükség, ha az 1iket te nyered, a másikat az ellenfeled. Tehát jelölsz időpontot, ha az ellenfeldnek megfelel, akkor ő elfogadja, ha nem, akkor jelöl új időpontot. Ha nem siekrül megeggyezni, ilyenkor jön jól az irc, ahol meg tudjátok bezsélni, esetleh cb-n pm-be eleséled neki h neked mikor lenne jó.
Itt jegyzem meg, hogy pl a 2. heti meccset az első héten le kell fikszálni, és ez így megy a kupa végéig. A hetek végén, ha nem sikerül időpontot egyeztetni, akkor én vagy roly fogjuk kijelölni azt.
Az elöbb említett opciót több helyről el lehet érni, a kupa oldalán is lesz majd rá lehetőség, de 1enlőre ezt még nem tudjuk igénybe venni.
Tom eleinte átláthatatlan CB, de hamar meg lehet szokni, és onnéttól kezdve gyerekjáték a manőverezés.
Ha meg van az időpont, de valamiért nem tudsz játszani, akkor van EGY wildcard lehetőség. Ez azt jelenit, h elhalasztod a meccsedet, amit jövé héten játszol le. De ezt csak egyszer tudod megcsinálni. Ilyen mindenkinek jár. Következő ilyen esetnél forfeit, szal buktad a meccsedet.UNR jelenleg nem üzemel.
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #7250 üzenetére
a cb-nél semmit sem szoktak elkapkodni. lehet beletelik pár napba,de ha mégsem jönne meg a mail akkor probáld ujra mert lehet valami elrontottál.ja guid is fog kelleni ami a cd-edböl készül ezt is be kell majd irni a kpához valo csatlakozáshoz majd.itt van 1 generátor hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest