Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
-
mzx
senior tag
Letöltöttem a FF 7.0.1 -t, el is indult bár, terminálból, de a köv. hibaüzenettel indult:
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug!
failed to create drawable
Attempting to load the system libmoonEkkor kijelezte, hogy nem kompatibilis a kiegészítő a jelen verzióval (nem tudom , milyen kieg-re gondol, a fent levő FF 3.6 -osom teljesen szűz, frissen telepített), majd rákeresett, van-e kompatibilis új verzió a kieg-ről, nem talált, majd sikeresen elindult. Van miért aggódnom ezek után? (Leszámítva azt ,ha összeakadnak a profilok.)
- MÉG VALAMI:
Apropó, az normális, hogy ha a azt a terminál ablakot kikapcsolom, ahonnan indítottam a FF -t, akkor a FF is kilép? Ugyanis ezt tette. -
mzx
senior tag
Ha így indítom majd a FF 7.1 -t, nem fog ütközni a már fent levő 3.6 -ossal, tehát utóbbit nem muszáj uninstallálnom? Jó lenne, ha nem okozna gondot, mivel régi, lassú gépem van, 20 percig telepítette a FF 3.6 -t.
Jelzem ismét, a fő célom mindevvel: youtube videókat nézni oly módon, hogy a flash -es alkalmazások mellőzve legyenek (adobe flash player, stb), mivel azok a régi, lassú gépemen hibásan, vagy sehogyan sem játszák le a youtube videókat. Szóval bármi más megoldás is érdekel engem erre, mint a minitube, vagy mint a FF 7.1. (De persze megpróbálhatom a FF 7.1 megoldást, abban állítólag választható (?), hogy flash-ből, vagy máshonnan játsza-e le.)
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest