Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
-
mzx
senior tag
Letöltöttem a FF 7.0.1 -t, el is indult bár, terminálból, de a köv. hibaüzenettel indult:
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug!
failed to create drawable
Attempting to load the system libmoonEkkor kijelezte, hogy nem kompatibilis a kiegészítő a jelen verzióval (nem tudom , milyen kieg-re gondol, a fent levő FF 3.6 -osom teljesen szűz, frissen telepített), majd rákeresett, van-e kompatibilis új verzió a kieg-ről, nem talált, majd sikeresen elindult. Van miért aggódnom ezek után? (Leszámítva azt ,ha összeakadnak a profilok.)
- MÉG VALAMI:
Apropó, az normális, hogy ha a azt a terminál ablakot kikapcsolom, ahonnan indítottam a FF -t, akkor a FF is kilép? Ugyanis ezt tette. -
mzx
senior tag
Ha így indítom majd a FF 7.1 -t, nem fog ütközni a már fent levő 3.6 -ossal, tehát utóbbit nem muszáj uninstallálnom? Jó lenne, ha nem okozna gondot, mivel régi, lassú gépem van, 20 percig telepítette a FF 3.6 -t.
Jelzem ismét, a fő célom mindevvel: youtube videókat nézni oly módon, hogy a flash -es alkalmazások mellőzve legyenek (adobe flash player, stb), mivel azok a régi, lassú gépemen hibásan, vagy sehogyan sem játszák le a youtube videókat. Szóval bármi más megoldás is érdekel engem erre, mint a minitube, vagy mint a FF 7.1. (De persze megpróbálhatom a FF 7.1 megoldást, abban állítólag választható (?), hogy flash-ből, vagy máshonnan játsza-e le.)
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest