Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Valószínűleg az történt, hogy még sétált a karaktered és akkor jobb egérrel futásra vált, de ha egy helyben állsz és úgy jobb egér akkor Sneak. Fura volt nekem is megszokni.
Amíg nem aktiválod folyamatosan kérni fogja. Én szépen nyugodtan elbíbelődtem vele egy 10 percet és szépen aktiválta, illetve regisztráltam. Ha regisztrálsz, még ajándék kulcsot is kapsz, mait a játékon beül a Bonus Code-nál érvényesítein is tudsz.

-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Hát akkor elvileg simán jobb egérrel leguggolsz és átmész. Kb ennyi.

-
Kareszovics
addikt
40.7 óra és az első 10 szintig tömény anyázás után végigvittem.
Középső nehézségi fokozaton, harcos karakterrel.Bevallom kicsit csalódtam a végében. A első két igen hosszúra sikerült Chapter után, kt igen összecsapottnak tűnő Chapter jött, frusztráló végjátékkal.
Mindettől eltekintve még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy baromi klassz volt, sokszor Skyrimot verő grafikával (saját vélemény), illetve jó kis küldetésekkel.
A 76/100-as Metascore objektíven nézve teljesen reális, én a magam részéről olyan 80-85 körül pontoznám.Mi mást lehet mondani, jöhet a Pirates of the Flying Fortress!

-
Kareszovics
addikt
válasz
steveistvan
üzenetére
Ez nem az a rész, amikor guggolva, lopakodva kellene átmenned egy tartó gerendán?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Rájöttem!

Ha egy küldetést bizonyos szintig nem "rendezel" (példának okáért nem fejeztem be egy beszélgetést), addig nem tudsz váltogatni az aktív küldetések között.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Utána olvastam, és mindenhol azt írja, hogy jobb egérrel lehet cserélni az aktív küldetéseket.
De nekem nem akarja az istenért sem. Ez valami rohadt bug vagy mi?
A válaszokat köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Középső nehézségi fokozaton, harcos karakterrel.