Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
még keresem a jó pr-t.
na, senki?
Amit eddig találtam, WinDVR, iuVCR, DScaler, egyik se tűnik jónak.
Vagy 2003 környékén hagyták abba a fejlesztést, vagy pont nem abba a kimenetbe rögzít, amit szeretnék.Szóval, vki, tud vmi jó DVR programot??
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Balinov
titán
udv pigsty,
Phillips chipes tunerekhez nekem anno a FlyTV2000 jott be. egy Terra cinergy tv200-al ill. egy noname szinten phillips csipessel. Esegleg a WinDVR3
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
udv
akkor magyaran felsiker...
DV AVI-val kapcsolatban mar akartam kerdezni, minek erolteted, miert nem hasznaszl mjpeg kodeket vagy huffyuv kodeket, sokkal kenyelmesebb korrigalni, vagni, mint az mpeg2-t.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
pigsty
aktív tag
kicsit félreérthetően fogalmaztam korábban.
Szóval eddig MPEG-2 (stream)be digitalizáltam VHSről.
Azért volt jó, mert a Neronál, ha pár másodpercet elejéről-végéről levágtam, meg összefűztem egy másik, azonos minőségű (felbontás stb) fájllal, gyakorlatilag 30 másodperc alatt megvolt, nem kódolta az egészet újra.
Most meg, 640x480-as fájlt 2-3 óra alatt akar újrakódolni. A fájl amúgy alig 2 GB-s.
Nem ragaszkodom a Nerohoz, meg MPEg-2höz ,csak eddig, egy win újratelepítésig ez volt a leggyorsabb. Tanácsot,tapasztalatot azért szívesen veszek.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
pigsty
aktív tag
na, a tunermodellek közül lehet választani, meg is néztem, philips 8275A-s a chip, ott lehet a signal lostnál mute -t ki/be kapcsolni.
A fenti gondom ezzel megoldódott, kár, hogy aztán,, ha csak rámegyek a recordra, fagy, szaggatott hanggal, úja is indul.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest