- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
kérdés az szükség van e 6400mb/s sávszélességre egy procinak miközben kétszeresére nől az elérési idő?vagy elég a 3200mb/s DDR-ram CL2 elérési idővel ezt szeretném kipróbálni,ezért kértem tanácsot hogy valakinek van e tapasztalata core 2 duo 4600-DDR 1 párositásával a 865-ös csipsett tudja kezelni?nem tuning miatt szeretném,nem melegedne annyira a gép és nem enne annyi áramot.én is 3D márk fanatikus voltam aztán mit értem vele a játékok ugyan ugy beszagattak,szerintemtem jó szoftverrel többet érnénk el de a gyártók nem kényeztetnek el minket,és itt jön az kinek mi az érdeke.jobb ha az emberek minden évben adnak 1 lovat a boltban új számitógépre,mint ha letöltene 1 szoftvert a netről.itt akkor lessz áttörés ha elérhetö lessz az SSD 10 év mulva mert megint az az irányelv hogy elösször adjuk el a lassut aztán évente növelik a telesitményt,mert 1 ló nem elég, ménes kell a multiknak.lehet tul pesszimista vagyok?köszönöm hogy irtál !
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest