Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Sophie!!!
(#5761) vvega30: "Havas mióta tud mosolyogni?"
Mimikatanárhoz jár! Egész hónapban ezt az új arckifejezést gyakorolták! Mondjuk egyelőre ez is úgy néz ki, mint aki csak kínjában mosolyog, mert épp az előbb csinálta össze magát...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
D4rkm4n
őstag
Maisie választhatott volna a korához jobban illő fürdőruhát is. Oké, hogy retro, de ne az '50-es évekig repüljünk vissza!
Sophie jobb mellén pedig furcsán áll az a bikini felső. Erősen push-up gyanús a dolog. Ettől függetlenül ja.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
Ha fogja is valaha műttetni, az biztosan nem mostanában lesz. Egy, mert még - ahogy te is írtad - nagyon fiatal, illetve mert a napjaink ifjú sztárjainál - hála Istennek - nem divat. Egyelőre. Emma Watson sem dicsekedhet hatalmas mellekkel, mégis minden magára valamit is adó férfiú FAPfolder-ében ott figyel pár pikáns fotó róla.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
rétisün
veterán
" Martin elárulta, hogy bár ő nem írt ilyet a történetben, de Brienne és A Véreb csatája nagyon tetszett neki, és nem sajnálja, hogy ilyen pillanatok bekerülnek a sorozatba. Ami igazán zavarja, az az, hogy rengeteg minden kimarad a szériából, mivel alig 10 óra áll a rendelkezésükre, ezért már szinte a kezdetek óta azét kardoskodik, hogy 13 epizódos legyen a Trónok harca, ám ezt valószínűleg sosem sikerül majd kivitelezni."
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
laceszgamer
addikt
Én is alapnak értettem, hogy Tyrion-al kötött házassága megy a levesbe.
Robert Arryn pedig nem feltétlen lenne szükséges Petyr tervéhez, ráadásul több okból sem lenne jó számára.
Most is dirigálhat a völgyben, mint Robert nevelőapja ( nem tudom fejből, örzőnek megválasztották-e a könyvekben ). Tehát a völgy mindenképp mellé állhat.
Sansát ezért nem muszáj hozzáadnia Roberthez, tekintettel, hogy akkor végleg lemondhat róla, ezt meg kétlem, hogy bevállalná.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
FireKeeper
nagyúr
a három csajszi közül amúgy is az tetszett a legjobban, örülök hogy ő dobta le (először) a textilt. igazából az egész jelenet király volt (és nem csak a strip miatt), sztem most látszott igazán, hogy milyen karakterek is akarnak lenni ők. +Bronnak tényleg jó hangja volt
nálam eddig ez az évad epizódja, egyértelműen.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
ez a bronnos dolog ugye megint a könyvektől eltérő, amennyire tudom, nyilván nem akarták kinyírni még. jó karakter, én se kukáznám egyelőre sőt, ebből a jelenetből nekem az jött le hogy akár jól passzolna a homokkígyók mellé.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sareth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest