Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Golden9 #34195 üzenetére
Hosszú távon de, de az még odébb van.
Plusz kicsit az ország is kérdéses, hogy mediterrán vagy alpesi legyen végül (mediterrán országokkal közel 3 év tapasztalatom van, alpesiekkel kettő... Szerintem ha csak a pénzt nézem mindenképp az utóbbi)
Én lehet hogy sok szempontból Franciaország lenne az igazi megoldás.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34215 üzenetére
Melyik országban? Mert én itt semmi különös nem látok. Igaz most Ausztriában vagyok. Otthon mit kellene látni rajta?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34221 üzenetére
Ez nem túl jó de nem jan 1 nézed? Az ünnepnap
Telefonról nem látom jól.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #34233 üzenetére
Egy ilyen emberrel mentem ki Ciprusra. Két hét után jött rá hogy ő mégsem szeretne külföldön dolgozni és lelépett.
Érdemes azért a dolgokat megtervezni és figyelembe venni hogy külföldön sem fenékig tejfel az élet. ( írtam mindezt szombat reggel 7:00 órakor már munkából) (6 óta bent vagyok)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34238 üzenetére
Nem, nincs sötét. itt később nyugszik a nap...
Na jó, de már besötétedett.
Nyáron és kora ősszel viszont, rendszerint megleptem az ismerőseimet videóhívásban vagy fénykép ben azzal hogy Nálam még világos van mikor otthon már sötét.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34237 üzenetére
Igen ez így van.
Meg Hát van aki nem lehet segíteni mert ideális gáz típusú ember. Van olyan kollégám aki havonta egy milliót megkeresés mellette mégis mellékállás a is van idekint és úgy is meglehetősen rosszul él. De úgy általában véve és a kollégáim figyelem hogy ugyanannyit keresnek mint én De valóságban nyomorognak és állandó anyagi problémákról számolnak be. Persze nekik drágább és jobb szállás kell, egy hónapban huszonötször rendelt kaja, kocsival megy mindenhová, És van olyan aki saját bevallása szerint rendszeresen több mint 100000 Ft ot csak Tippmixre ver el. És persze sokszor mennek a hétvégi nagy mulatozások, aztán meg huszonsokadikán kígyóznak szépen az előlegért.
Van olyan fiatal 30 alatti srác aki úgy nem jön ki a fizetéséből hogy még otthonról is küldenek neki pénzt. Saját bevallása szerint két év alatt nulla megtakarítást sikerült összehoznia.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34241 üzenetére
25 évvel Magyarország előtt
Egyébként Debrecentől Madridig ugyanaz az időzóna, így szerintem nem nehéz rájönni, hogy ugyanabba esek, az más kérdés, hogy itt később világosodik és később sötétedik tehát mondjuk ha otthon négy órakor már teljesen sötét van akkor itt csak 5-kor sötétedik be. Valójában Szerintem itt hanem is egy órával de 45 perce nyugodtan lehetnénk egy másik időzónában.
Cipruson hasonló volt az érzésem ugyan az ottani idő megegyezett a bukaresti idővel de úgy éreztem hogy nagyjából egy fél órával vagy három negyed órával még ahhoz képest is keletebbre esünk.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34243 üzenetére
Jellemzően az arab emírségek illetve USA egyes államai ilyenek, hogy a jó fizetés mellé magas árak tartoznak. Elsőre úgy tűnik nekem sem a legszerencsésebb a helyzetem hiszen Voralberg Ausztria legdrágább tartománya, viszont igaz, hogy itt is lehet a legjobban keresni.
Viszont nekem az a nagyon nagy szerencsém hogy ha felülök a vonatra és van a tudok hét percet akkor Németországban vagyok azon belül is az egyik legkedvezőbb áru tartományban és egyszerűen a sok osztrák fizetésemet az olcsó Németországban vásárolom el.
Ha már itt tartunk azért kicsit nyugaton is látszik az infláció de egyáltalán nem olyan vészes mint otthon.
Viszont a sör ára az sajnos megugrott. Pfandot nem számolva tavalyelőtt fél liter sörért mindössze 12 forintot kellett fizetni, most pedig már 80 Ft ugyanazInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34256 üzenetére
Nekem a kis falumban van egy bolt, ahol tíz alkalomból kilencszer "elszámolnak" valamit, és persze mindig az én káromra. Nagyon kell figyelnem mert többször utólag vettem észre, de sokszor ott helyben szólok.
Szerintem az alkalmazottak így szereznek zsebpénzt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34254 üzenetére
Németország déli tartományai De pontosan ha érdekel például Lindau városa, a helyi Pennybe (Ott szoktam vásárolni) Turmbrau néven keresd. Létezik fehér változata is és azt kell mondanom hogy az egyik legjobb sör amit valaha ittam. Te ittál már fehér sört?
De ugyanott van egyébként vörös és barna sör is, meg természetesen normál is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34263 üzenetére
Pedig ez igazából így nem feltétlenül igaz, nyilván nem hallottál még a Mezzo-Mix nevezetű német italról, ami tulajdonképpen kóla és narancs ital összeöntve és eleve így lehet kapni a boltban. Nagyon népszerű dél német országban. De láttam itt bregenzben is.
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #34332 üzenetére
De bizony, ma délelőtt itthon ébredtem (hajnalban értem haza) és hirtelen azt hittem álmodtam csak az egészet de aztán a bankszámlámra néztem és megnyugodtam.
Akkor még nem tudtam, hogy ma megvádolnak, hogy a személyim nem az enyém... és nagykerbe kellett menjek 20 tojásért, mert amúgy sehol nem lehetett kapni. WTF?
Nem mintha cukrot tudnék venni...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #34333 üzenetére
Ez egy újfajta vizsgáztatási körülmény, ami azt teszteli, hogy szélsőséges körülmények között is helytállnak-e a diákok? És elgémberedett ujjakkal puskázni is nehezebb. Ez még csak teszt, de később bevezethetik máshol is
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #34348 üzenetére
mert elavult, meg kell venned az újabbat. Vagy venni egy Androidot és problem solved
-
KROK640
nagyúr
Azt majd elfelejtettem : valamiért krumpli sincs a boltban (abból is hiány van?), emiatt ugrott a majonézes krumplisaláta holnap estére, de majdcsak kitalálok valamit
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34358 üzenetére
Mekkora darab 239ft-ért???
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #34368 üzenetére
Ki írja elő, hogy ezt kell használd???
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #34371 üzenetére
Miféle munkahely az ami előírja, hogy milyen telefonom legyen?
Mondjuk anno mikor telefonos boltban dolgoztam, akkor nekem is adtak telókat használatra, de azért mert 1-2-3 hét használat után írnom kellett róla cikket a weboldalra.
így lett iPhone 3G-m, Nokia 5800-ám, Black Berry stb. De ezeket csak pár hétre, és mellette volt normális telefonom (Nokia 5510, majd 7610, aztán 6300).Egy haver azt mesélte, hogy kormányzati szervél dolgozik és valami programot raktak a telójára, ami foigyeli, hogy ne szivárohgtasson ki belső infókat ... hát az anyjukat, másnaptól Nokia 3310-esem lenne. Meg nem mintha nem be lehetne vinni egy második telefont ...
Szóval tényleg érdekel, hogy milyen munkahely írja ezt elő.
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #34373 üzenetére
Szerintem régen rossz, ha a saját személyes telefonod bármilyen módon is csatlakozik a munkahelyi gépekre/rendszerekre ...
Szóval nekem ez nem lenne kifogásInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz customer114 #34377 üzenetére
Akkor meg annyi, hogy előveszed a nem céges telefont
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #34398 üzenetére
pia + gyógyszerek ... Szakemberhez fordultál már?
(én meg raktam plusz 16GBRAMot a gépbe, mit mondjak? segített neki )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest