Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
Üdv!
Global regios uplay kulcs tartalmaz magyar nyelvet/feliratot?
-
weres78
senior tag
Alt karakter felhúzásának mi a leggyorsabb és legjobb módja, amennyiben van aki segítsen egy másik, fejlett karakterrel?
-
weres78
senior tag
válasz arnikusz #33552 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt észrevettem, hogy két kicsit nem jó húzni, mert minél többen vagyunk csapatban, annál táposabb az ellenfél.
A szárnyakhoz hiányzó pontokat pedig (ahogy korábban írták) meg kell csinálni 60 pontonként? Erre nincs semmilyen megoldás esetleg? - ezt a bugot bent hagyhatták volna nyugodtan. -
weres78
senior tag
válasz ZsyfKo #34895 üzenetére
Akinek van kétlépcsős azonosítás beállítva, nem árt figyelni esetleges telefon cserére vagy akár komolyabb telefonfrissítésre, mert kinyírja a kódgenerátort! Mindenhol máshol működik a dolog tovább, kivéve az Ubisoft klienst!
Bármilyen komolyabb beavatkozás esetén ami a telefont illeti érdemes előbb kikapcsolni a szolgáltatást, majd vissza.
Valahol olyanról is olvastam, ahol gépcserét, illetve alaplapcserét követően sem működött a dolog, és az előre megadott "titkos" kód sem működik állítólag 100%-ban.
Mondjuk a support most gyorsan és korrekten reagált a problémámra, Mickey kolléga főszereplésével még tegnap sikerült pontot tenni a szintén tegnap felbukkanó probléma végére.
Support egyébként ha ilyen esetbe futna valki CSAK Facebookon érhető el.Mickey
-
weres78
senior tag
Térdvédőn a háromszoros jutalom az elismerésekért pontosan mit jelent? Illetve a plusz tapasztalat ölésekért DZ tapasztalatra is vonatkozik?
-
weres78
senior tag
válasz micafighter #35787 üzenetére
Köszönöm, akkor ez már tiszta.
És a plusz TP jár a DZ tapasztalatra is? A mellényen, maszkon lévőre gondolok... Kipróbáltam, de nem tapasztaltam különbséget DZ-ben. "Sima" PVE területen adja. Kíváncsi vagyok, hogy csak bug miatt-e? -
weres78
senior tag
válasz venom8888 #36375 üzenetére
Igen, történt. Folyamatosan sz...am vele, naponta többször. Nálam az utolsó win10 frissítés megoldotta. Előtte volt reinstall Division, Windows, semmi javulás. A gépem annyira nem gyenge, azt sejtettem, hogy nem azzal van a gond, szóval nálam kompatibilitási probléma volt. Egyébként akkor szokott újrainduni, amikor valami hardvar kevés vagy melegszik, amennyire tudom.
-
weres78
senior tag
válasz dokabalint #36521 üzenetére
Előbb húzz fel szerintem egy karaktert 30-as szintig, próbálgasd az alapjátékot, és ha érdekel az egész akkor érdemes befektetni rá. LVL30-ig sok értelme nincs, mert addig gyakorlatilag egy oktatójáték az egész... Onnan indul majd a java!
-
weres78
senior tag
válasz szaszaboy0 #36609 üzenetére
Nincs ilyen. Csak Facebook. Ha a kétlépcsőssel kizártad magad, és nincs meg a pót-kód, akkor sajnos sz...ad. Lehet egy másik accot regisztrálni, és azon kommunikálni, de nem lesz sok eredménye előreláthatólag - és saját tapasztalat alapján.
Facebookon viszont gyorsan el lehet intézni a dolgot, persze lehet csak nekünk volt szerencsénk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest