Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #13800 üzenetére
más is nyomatja DNB-ben, szóval elvileg jó kis tipp...
a HJK elkezdhetné a góltermelést igazán, -1-gyel vannak rakva, nem lenne rossz ha győznének két góllalMannarino te gyökér, 2. szettben vezet 2-0-ra, és kiszop 4-6-ra... ezt a barmot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fradi81
veterán
Terek +1,5 1,9x elég jónak tűnik most.
pohár: ma reggel 2db 1,1 körüli tenisz tipp ment el, rengeteg ilyen volt, soha többet nem rakok teniszt, a legkiszámíthatatlanabb. Első szettet nyeri 6-1-re a másik kettőt bukja, akkor már inkább agárverseny
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Vandit.
addikt
Ingolstadt már vezet is.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz fradi81 #13802 üzenetére
hát megesik az ilyen, bár a nagyokkal ritkábban...
a HJK se akar nyerni úgy látom
legalább egy góllal nyerjenek már, úgy legalább érvénytelenítve lesz a meccsja igen, ez a gyökér Mannarino meg húzza be
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #13806 üzenetére
én is, de biztosra próbáltam menni, és -1 AHC-re húztam be őket, hát rágjanak pengét
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #13808 üzenetére
egy szelvényen voltak, máááá mindegy
legalább a két teniszem jött, már csak két sokadosztályú német meccsre kéne over 3, és over 2,5, nem bánnámGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Na majd az esti PSG is annyira lesz tuti, mint a Zenit eddig.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #13810 üzenetére
na majd figyelj, utolsó 5 percben rúgnak hármat, eddig kivártak
muhahahahaha, ez mi már
nesze neked 10x pénz[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Ja Terek vezet.
Na ezek után a PSG mehet X2-be
Hú az ingolstadt, de meleg volt 2:1
Terek közbven 2:0
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ah, most jut eszembe, hogy a Zenit vetett véget a tipp365-ös játékomnak is, 8 válasznál jártam már
-
Speccy
senior tag
válasz Speccy #13719 üzenetére
Na ez bejött, illetve még nem, de azon a két meccsen úgy is lesz legalább egy gól. Már előtte is nyertem egy csöppet, de ez az utolsó úgy látszik fájhatott nekik, ugyanis ez fogadott, amikor ismételten fogadást akartam elhelyezni :
Nem baj, nem baj, még szerencse hogy ezeknél elég egy ID kép az azonosításhoz, és így tengernyi számlát lehet használni.
There is hope!
-
sz_abika
addikt
384 HUF Nyitott Gyűjtő (2.150 HUF)
Labdarúgás Niort v Arles-Avignon Under -2.5 Nyertes
Labdarúgás Auxerre v Istres Under -2.5 Nyertes
Labdarúgás MTK Budapest v Egri FC MTK Budapest 1.40
Labdarúgás BW Linz v SV Grödig SV Grödig 1.666 Nyertestaláltam egy ilyen móka szelvényt SBn
helyes!Azért most nézem, hogy a két "under" em 0-0 lett
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
101es oddson van olyan SBn hogy PL-ben minden csapat szerez gólt.
Egész jó annyiért nem?PSN: xszabikax
-
-
pohár
félisten
no akkor a félidőben rakott Wolfsburg X2-m jött, már csak egy Oakland +1,5 és St. Louis +1,5 kéne a boldogságomhoz
-
pohár
félisten
hát gyerekek, ez a Baltimore győzelem annyira simának ígérkezik, egy rakat buki őket hozza ki győztesnek, meg a Cardinals-t is... kíváncsi vagyok
ilyet nem mostanában csináltam, remélem nem baszok rá nagyon:
Chicago WS @ Minnesota Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Chicago White Sox [Sale,Chris] 1.512
Összes tét: 2.000 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt) 3.026 HUFGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Mai X a Rubin Kazan.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mára egy ilyet?
154. Bristol City-Blackburn D 3,00
157. Huddersfield-Derby County D 3,05
165 Plzen-Sparta Praha D 3,10
185 Palermo-Cagliari D 2,953/4 kombiba.
Szerintetek?
20 éve a Prohardveren
-
Vandit.
addikt
Nálam a Championshipből az Ipswich,.Leeds, Blackpool X, de ettől még jó lehet a tied.
Szerk: Este meg a Lokeren lesz még X franciáknál meg a nice.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
tippmaxon még találtam 300ft-ot, lőttem egy ilyet:
3 Dortmund - Leverkusen: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,66
86 BATE Boriszov - Torpedo Belazs H 1,27
63 Ajax - RKC Waalwijk: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,28
46 Milan - Atalanta: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,09
23 Stoke - Manchester City: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,15
35 Sevilla - Real Madrid: Real Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,08
124 R-N. Löwen Kronau - Wetzlar H 1,10Eredő odds: 4,01849
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1205 FtSportingBet:
Arsenal v Southampton Mérkőzés nyereményszorzók
Arsenal 1.333Sevilla v Real Madrid Mérkőzés nyereményszorzók
Real Madrid 1.60Valencia v Celta Vigo Mérkőzés nyereményszorzók
Valencia 1.444------------------------------------
Genk v Waasland-Beveren Mérkőzés nyereményszorzók
Genk 1.30Bayern München v Mainz 05 Speciális fogadások
1. csapat - Mindkét félidőben gólt szerez 1.615bet365:
City meccsen over 3,5 büntetőlap
Hannover AH0
Milan
Löwen
Bayern over 2,5és még SportingBeten egy tegnap rakott szelóm van a hétvégi akció keretében (Real, Bayern -2, Arsenal -1, City)
-
anonymus89
addikt
Ekkora mákja hogy lehet a Moszkvának....
Csak nekem nem működik a szerencsejátek Zrt online fizetős felülete??
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
jpm
senior tag
legyen valami a hétvégére, megraktam mára hogy a Monchengladbach X lesz! szokásos tét..
-
pohár
félisten
gyógyszerek megvannak?
odds-okat nem nézve tényleg elég X gyanús a meccs[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Hannover, Schalke, Bayern is jó X-re meg este az Anderlech és Lokeren, Palermo és Nice
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #13837 üzenetére
a Bayernt kétlem
a Hannoverben benne van, ezért is tettem hendivel, de majd Huszti lerendezi a BrémátGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Jaja, Zenit is húdetuti hendis lett 1.25-ért, Bayern is leikszelhet simán.
Meg a Celtic is olyan tuti 1.3ért hogy már kikapásra is állnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vandit.
addikt
Tavaly otthon X-elt a Mainzzal például, idegneben meg égett, de nekem mindegy rakjátok hendivel, aztán majd jön az, mint tegnap a zenittel is volt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #13841 üzenetére
tudom, de ez már kicsit másik Bayern, meg Mainz is
a Zenitet meg ne keverd ide, szimplán balfaszok voltakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Itt most nem a Zenti a lényeg, hanem hogy ez is ilyen országos hendis tuti aztán nehogy az legyen, hogy égnek otthon.
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #13844 üzenetére
mondtam én
már csak valami faszányos streamet kellene kerítenem, jó képminőséggel[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
2-0
alakul a szeló
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Vandit.
addikt
bwin-en jó minőségű. Ok mondtad ilyen szar oddsért nekem akkor sem adta, a Hannover 2.5-ben több érték volt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
kéne egy Bayern gól, de nagyon...
akkor bátran kijelentem, hogy a hét lúzere a Bayern
hopsz, csak rúgtak egyet a rengeteg kihagyhatatlan helyzetből
kár a -2-es hendiért, de a Sportingbetet se értem, hogy volt ez a legkisebb hendijük
amúgy csak -1-et raktam volna, de mondom talán ez is... hát nemna mindegy, csak a többi jöjjön! (bár a City lapokon el fog menni úgy érzem )
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
megrendeltem neked
3-1
én meg kérek egy pohár kólát DDDD
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
még kéne az MU és akkor visszajött a tenisz szopás
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest