Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
VIBO
őstag
sziasztok. asszonynak vettem sznapjára egy ixus 220ast. yokis cucc. próbálom kiismerni. nem nagyon értek a fényképezéshez, de kiváncsi vagyok, hogy hogy lehetne minél jobb dolgokat hozni a cuccból.
elakadtam ott, hogy a fókusztávolság micsoda...... szal ha állítom mondjuk 2xesre akkor az nekem jobb vagy nem?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
félisten
-
Balinov
titán
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bestpixel
tag
Nem tudom, mennyire lehet érdekes számodra, de mi indítunk olyan fotósképzést is, ami ideális lehet messzebbről érkezőknek. Ugyanis több foglalkozást összevonunk, így nem kell olyan sokszor felutazni Budapestre. Most is járnak hozzánk messzebbről, régebben jöttek Kaposvárról is.
Nézd meg a honlapunkon az Expressz fotográfus képzést! Neked az Amatőr fotográfus képzés expressz formában mindössze 3 alkalmat jelentene (3x7 óra). Ez szerintem bevállalható. Főleg, ha találsz magad mellé valakit, és osztozhattok a benzinköltségen.
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
törölt tag
Szia!
Tervezem, hogy idén szeptembertől elkezdem az általad említett OKJ-s képzést. Tudnál róla pár sort írni? Főleg a képzés színvonala, nehézsége, létszáma és az átlagéletkor érdekelne. Illetve még az, hogy a gyakorlati órák, vizsgák stb. akceptálásához milyen szintű felszerelésre van szükség, esetleg biztosítanak-e a hallgatók számára ilyet.
Előre is köszi a választ! -
törölt tag
Szia!
Köszönöm a terjedelmes választ. Eddig egész jól hangzik ez az egész, viszont felmerült bennem két kérdés.
Az egyik, hogy érdemi technika nélkül (belépő kategóriás bridge-dzsel) van-e értelme belevágni ebbe, fejleszteni nem igazán lesz lehetőségem a tanfolyam alatt.
A másik pedig, az órák, elvileg szombati napra vannak tervezve, viszont lesz rengeteg gyakorlati óra, ezek hogyan lesznek megoldva?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest