Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
Látom megbeszélitek ti a dolgokat nélkülem is!
Nem változtam én semmit sem azóta, hogy regeltem a PH-ra. A belső értékeim sem. Esetleg a tüdőm lehet rosszabb állapotban a rohadt bagó miatt."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Boxiné
aktív tag
Jól elvagytok?
Én sem csípem, hogy bagózok, és eljön az ideje, amikor abbahagyom. Amit viszont én utálok, de nem is kicsit, az az alkoholizálás. Azokat egyáltalán nem bírom megérteni, akik minden nap isznak. Legyen az akár ''csak'' 1 üveg sör is. UTÁLOM!!!
Nem mondom, ha valamit ünneplünk én is iszom 1-2 pohár pezsgőt, de az nem minden nap van.
[Szerkesztve]"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Valamivel muszáj eltölteni ezt a napot is
''eljön az ideje, amikor abbahagyom'' Vmi jelre vársz ?
Alkoholizálás: A ''csak'' egy sör alkalom nékül valóban rossz dolog, de pl. ha hazajön az ember dögfáradtan egy átdolgozott nap után, nem sok dolog van, amivel űberelni lehetne az érzést, amikor az asszony által behűtött nemes nedű a gyomrunkig kúszik
Részemről szeretem a sört, és minden sör egy alkalom De nem vagyok alkesz, mértékkel iszom és csakis a megfelelő helyen. A hely a kocsma, a mérték a vödör -
Boxiné
aktív tag
Szegény nővéremnek pont a ''csak'' egy-két üveg sör miatt ment tönkre a kapcsolata. Hozzáteszem nem az ő hibájából. Ebben a témában hajthatatlan vagyok. Ha otthon iszol, az még az enyhébb kategória, de én azt sem tudnám elfogadni.
Dehát mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja, és ahogy a párja elfogadja."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Boxiné
aktív tag
válasz Janoska26 #1163 üzenetére
Ilyet mi is szoktunk csinálni, amikor jó idő van, nyugi van, és persze nincs másnap meló. Kiülünk a kis kerti tavacskánk mellé a hintaágyra, és nagyokat dumálunk egy üveg pezsgő mellett. De ez nem mindennapos, ettől is olyan klassz.
Reggelig, mi? Hiszi a piszi!"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
A nővérednek nem a sörök miatt ment tönkre a kapcsolata, hanem mert rossz emberrel volt együtt...én ezt így látom. Sajnálom hogy ilyen negatív élményed fűződik ehhez a témához, nekem ''csak'' arra jó a pia (ált. csak sör) hogy pillanatnyi felüdülést hozzon. Sem idióta, sem agresszív nem leszek tőle, legfeljebb a beszélőkém lesz picit nyíltabb, emiatt jobban kijövök Veletek, csajokkal. És ezt ti sem bánjátok általában, szóval maradok aki vagyok, I like beer Node nem OFFantok itt tovább..
Jancsi
Mikor borozol azért alszik nyugodtan, mert nem horkolsz és nem ütögeted? -
Diego!
senior tag
-
qdak
addikt
TAG
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
poffsoft
veterán
Hú, az utsó 10 hsz miatt ojjjan OT fiiiiiiiiiilingem van....
Nemtom, én tag vagyok már?
melyik topikban kék bekérdezni?
[Szerkesztve][ Szerkesztve ]
-
L.T.
aktív tag
Hello mindenkinek. Én még csak újonc vagyok,de lenne itt egy kérdésem. Meg tudja valaki mondani, hogy itt a PH hova van leírva az, hogy mikor lesz valakiből másik státuszú felhasználó? (tag, őstag, senior tag, fanatikus, stb)? Én nem találom. Bocsi a kérdésért lehet, hogy már valaki írta.
-
attisx
addikt
Ezennel, engem is részévé tett eme rendszer...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
SEK3
tag
Íjnye!
Ah, ennyi itt töltött idő után én is tag lettem
nagyon tuti. -
Levi123
senior tag
Üdv mindenkinek!
Levi
-
Palkó
tag
Üdv a csapatban magamnak !
A mai nappal tag lettem.
Viszont, ilyen közel sosem voltam a nyugdíjhoz, mint ma....Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
Hemi 426/RT
aktív tag
ja én is 430 nap alatt!
hát nem siettem el az biztos!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Makaveli
senior tag
Hoppá tag lettem!!! Most veszem észre!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
lúzer
veterán
Na és őstag mikortól van?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Makaveli
senior tag
Az még messze van nekem...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
hoby36
senior tag
1 perce tag lettem!
A logikában semmi sem véletlen!
-
hoby36
senior tag
-
VW
aktív tag
nna Tisztelt Urak!
2004-04-15 azaz 1301 napja történt regisztrációm után,e szép napon tag lettem[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fülig ér a szám látjátok, én is tag lettem, köszi.
-
lsc
nagyúr
Hali
Észre sem vettem , máris tag lettem./ Ahogy visszaolvasom egy költő is eltünt bennem , igaz nyomtalanul/ .Az élet kegyetlen .
-
L.T.
aktív tag
TAGja lettem eme társaságnak
-
R.P.
aktív tag
Én is. Igaz, már vagy kéthete. Nem vagyok valami nagy HSZ-gyűjtő-bajnok.
-
Mr X
veterán
Szerény személyem is csatlakozott a klubhoz.
-
darnellsmith
senior tag
szintén tag vagyok
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz darnellsmith #1198 üzenetére
Nem is olyan régen tag lettem...voltam...vagy mi a fene...
-
nike_
addikt
Én is tag vagyok már jóideje. Csak a rangom senior.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest