Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
..aztán még a vegyszerek, vízporszívó, takarófólia, és akkor még egy komplett mozgatható tető is lazán megüti 1 millát, noh és maga a 42m3 víz, feltéve, ha csapról kell beletölteni.
Költséges dolog ez, na.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Itt egy házi készítésű medence projekt.
Szerintem a létező összes hibát elkövették, pedig közöm nincs a kőművességhez, de épp ezért tanulságos cikk.Alatta a hsz.-ai:
'Szia!
Falon át nem tapasztaltam még szivárgást, a festék pedig nagyon jól fedi, és szinte kaparással sem jön le! Már 2 hete van víz a medencébe, 11 köbméter körül van, egy héten egy köbmétert kell engedni azért bele...'
"Szia!
Sajnos megviseli a tél... A vakolat néhány helyen táblába jött le néhol 10cm2 is. Mivel új talajba helyezkedik a medence, ezért megjelentek a repedések is. A festéssel nincs gond. Néhány ráfordítással javítani lehet, pl: javító vakolat, repedés tömítő, és újrafestés 1 soron a kimaradt festékből. Ha ezeket megcsináljuk, jövőre gondosabban le fóliázzuk akkor nem lessz vele gond. (sajnos mi hibáztunk mert nem fedtük le, és egész télen fedetlenül maradt...)"
Ez így nem medence, hanem emésztőgödör.
Szerintem ennek nincs értelme, ha még fillérekbe került, akkor sem, mert a ráfordított sok sok munkaóra ennél jóval többet ér.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
"...emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik."
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
..én itteni hardveraprós, pesti sráctól vettem, abszolút korrekt volt.
Fél évet azt hiszen ő is adott rá, ha kell megadom az elérhetőségét. Jó áron adta egyébként."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz wertigo1984 #11486 üzenetére
Jaja, én Pesten találkoztam vele, de tényleg normális srác.
-
runner 125
nagyúr
válasz mefistofeles #11566 üzenetére
Fel a fejjel. Nézd a jó oldalát, nem sérültél meg.
Nem te voltál a hibás, nyilván a biztosító fizetni fog, az addigi időt meg át kell vészelni valahogy.
-
runner 125
nagyúr
válasz mefistofeles #11569 üzenetére
..és mit mondott, mi volt az ok? Rendőrt remélem hívtál.
-
runner 125
nagyúr
válasz mefistofeles #11571 üzenetére
Beszámítható volt? Szonda, vérvétel?
-
runner 125
nagyúr
válasz mefistofeles #11594 üzenetére
Komoly..
Az látszik, h az Audi bal fele nem rég volt javítva... és a kályhacső is elég sok mindent elárul.
Viszont az számomra döbbenet, h a Suzuki mennyire összetörött, az Audi-nak alig lett baja."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Szombathelyen tudok ajánlani esetleg olyan szakit, aki auto multimediaval foglalkozik? Egészen konkrétan beépítéssel, és már csinált ilyet.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz busman #11660 üzenetére
Lehet kissé pontatlanul írtam, egészen konkrétan egy gyári monitort (középkonzol tetején ott van a gyári helye) és egy ilyen gps box-ot kellene összekötnie, és beépíteni.
Örülnék, ha olyat találnék, aki dolgozott már CAN bus rendszerrel, nehogy a beépítés után folyton valamilyen hibát dobáljon.Köszi.
orion1025
Ha, egyre gondolunk, én annál a fószernél kb. 10 éve voltam utoljára, de már akkor is kb. 20 éves technikát árult. Nekem inkább tűnt valamilyen hobbysta hangtechnikai kereskedőnek, mint szakembernek.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, Szombathelyen kint a Vásátér 3 alatti Citroen / Nissan szalonban (Inicial Autóház Kft.) nincs valakinek ismerőse?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest